• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Organize olamıyorum.

Merhaba aşkolarım dertlerimle bdv’ye giren işte benim Zeki Müren diyerek dötün dötün geldim:confused:

Yirmi sene çalıştım, koskoca şirketlerin (hakikaten koskoca) ceo’larını asiste ettim, müşteri hizmetleri yöneticiliği yaptım kısacası hayatım organize ile geçti. Yürüyen plannerdım anlayacağınız ve bildiğiniz gibi mobbinglere dayanamayarak işten ayrıldım. Hedefim bir ay tamamen plansız programsız, saate bile bakmadan yiyip içip yatmaktı. Ama yapamadım çünkü biricik oğlum kedim Ares hastalandı, kedi gastriti olmuş. Bende 4 kedi olduğundan kaka yaptı mı, su içti mi anlayabilmek için uykusuz geceler gerekti haliyle. Ki hiç önemli değil bundan sonra hiç uyumayacaksın desinler yeter ki kedilerim iyi olsun, uyumam derim.

Tabii benim boş kafayla yan yatma planlarım suya düştü, hayvan gözümün önünde eridi yemek yiyemeden (şükür düzeldi) benim de anksiyete tavan. Güya bir ay köşe minderi gibi yatıp sonra spor ve diyete başlayacaktım. Yapamadım.

O kadar kolay ve aslında başaracağım şeylere öyle uzağım ki, kendime kızıyorum. Sadece kilo vermek için değil. Kafeini azaltıp (zaten az içeriz de) yeşil çaya başlamak istiyorum mesela, nefes egzersizleri yapmak, doğa yürüyüşlerine çıkmak. Ama damadının katil olduğunu öğrenip inme inen Ali Rıza Bey gibi çöktüm, dizimde battaniyeyle oturuyorum.

Bkz. aşağıda.

Bir şeye çok odaklanıp yapıcam diyince mi yapamıyoruz acaba? Asla organize olamıyorum kafam instagramda çeyiz şov yapan ablaların odaları kadar dağınık. Nerden başlayacağımı bilmiyorum, senelerdir milleti planladım şimdi kendime hayrım yok şaka gibi.

Benim sıfat-u eşgal-i eşgaliye ektedir.Eki Görüntüle 2955572
Ay bu benim bıyıklı halim kız...şu aralar aynı durumdayım üstelik işi bırakma lüksüm de yok... yakında ya ev ya iş ya koca elimde patliycak...konuyu takipteyim

İki ay geçmiş bu konu üzerinden ve ben organize oldum arkadaşlar merak eden varsa :D Spor salonuna başladım, yediklerimi düzene soktum, paketli gıda vs. tüm alışkanlıkları bıraktım öyle dinç ve sağlıklı hissediyorum ki. Okuyan, yorum yapan herkese çok teşekkür ederim :KK200:

Back
X