Orgazm olamama

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
378
Puanlar
123
Birliktelik sırasında orgazm olamıyorum yada boşalmak ne diyorsanız artık illa klitorisi elimle uyarıp oynamam gerekiyor yoksa olamıyorum eşimde takılmaya başladı son günlerde bide çok uzun sürüyor o kadar oral seks yapmaya başkası olsa 3 kere boşalır bende tık yok neden böyle oluyor anlamıyorum

Zihin olarak o moda giremiyor olabilir misiniz. Görev bilinciyle yapılınca zor oluyor, ama bir duygu, ambiyans ile duyusal tahrik oluşursa, sehvete gelip yapılınca daha rahat olabilir. Fiziksel yada hormonel bir durum olabilir mi yada kafanıza takılan bir durum sebebiyle odaklanamama durumu da ihtimal

Zihin olarak o moda giremiyor olabilir misiniz. Görev bilinciyle yapılınca zor oluyor, ama bir duygu, ambiyans ile duyusal tahrik oluşursa, sehvete gelip yapılınca daha rahat olabilir. Fiziksel yada hormonel bir durum olabilir mi yada kafanıza takılan bir durum sebebiyle odaklanamama durumu da ihtimal
Kafama da hiçbir şey takmıyorum tam tersi zevk almak için odaklanmaya çalışıyorum

Kafama da hiçbir şey takmıyorum tam tersi zevk almak için odaklanmaya çalışıyorum
içten içe orgazm olmalıyım diye kafanıza takıyorsunuz bence, şartlı birliktelikte orgazm olmanız zor olur, akışına bırakın, olursa olur moduna geçin, eşiniz gayretli ona çok yansıtmayın, oral esnasında dokunmasını istediğiniz yerlerde kalmasını söyleyin yönlendirin.

Birliktelik sırasında orgazm olamıyorum yada boşalmak ne diyorsanız artık illa klitorisi elimle uyarıp oynamam gerekiyor yoksa olamıyorum eşimde takılmaya başladı son günlerde bide çok uzun sürüyor o kadar oral seks yapmaya başkası olsa 3 kere boşalır bende tık yok neden böyle oluyor anlamıyorum
Üstte olmayı dene

bazi kadinlar üstteyken cok daha rahat bosalabiliyor. farkli pozisyonlarida deneyebilirsiniz ,

Ben bir konu açmıştım buradan da bakıp fikir alabilirsin:

Ayrıca bu da efsane başlıktır kadınlar klübünde:

Taa 2009’da açılmış başlık. Çook faydasını gördüm. Çok yardımcı olmuştu bana buradaki kadınların tecrübeleri. Yalnız bayağı uzun, az da olsa yanlış bilgiler var. Kesinlikle okumaya değer, kurcalayın derim.. Ayrıca kadınlarımızın yarısının orgazm olamadığını da görüyoruz buradaki anketten çok acı.. Eski yıllarda daha fazla sıkıntılıymış kadınlar, şimdi şimdi bu sıkıntı biraz daha azalmıştır diye düşünüyorum, benim konumdaki anketten de anlaşılıyor. Okumanızı tavsiye ederim. Hiçbir kadın bu zevkten mahrum kalmamalı.

Back
X