Orgazm olma korkum

erwin

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
20
14
18
İnternette bir haberde orgazm olurken beyin kanaması geçirip felç kalan bir kadının haberini gördüm, böyle bir şeyi araştırınca mümkün olabilirliğini anladım.
ve o günden sonra mastürbasyondan ya da orgazm olmaktan çekindim hatta hiç yapmamaya başladım. Bu durum beni korkutuyor. Orgazm ile başlayan ve şiddetlenen baş ağrısı varsa bu riskmiş, doktor kontrolü gerekebilirmiş, bunu da öğrendim. Bende böyle bir ağrı olmuyordu hiç ama yine de korkuyorum.

Orgazm sonrasi baş ağriniz yoksa sorun yok.
Eğer olursa devam edilmemesi, ve Bi doktora gözükmek gerekir

:işsiz:
sevgili günlük, teşekkürler?
kafanıza yıldırım da düşebilir ona bakarsanız, seks sırasında kalp krizi de geçirebilirsiniz, duşta sabuna basıp pat diye bi ayak kayması küt gittin, şunu yazarken kullandığınız elektronik alet patlayabilir de, korona çok daha olası.yani orgazm olmak yasaklanırdı şimdiye kadar zararlı bir şey olsaydı, ya da insanlarda cinsellik içgüdüsü olmazdı, üremezlerdi çünkü doğumda ölmek çok daha olası.demem o ki memnunsanız devam edin, ama böyle hayat geçmez.

İnternette bir haberde orgazm olurken beyin kanaması geçirip felç kalan bir kadının haberini gördüm, böyle bir şeyi araştırınca mümkün olabilirliğini anladım.
ve o günden sonra mastürbasyondan ya da orgazm olmaktan çekindim hatta hiç yapmamaya başladım. Bu durum beni korkutuyor. Orgazm ile başlayan ve şiddetlenen baş ağrısı varsa bu riskmiş, doktor kontrolü gerekebilirmiş, bunu da öğrendim. Bende böyle bir ağrı olmuyordu hiç ama yine de korkuyorum.
Allah aşkına sus konuştukça batarsın

Önceki konunuzun da kuaför korkusu olduğuna bakarsak ciddili konu.En yakın zamanda psikiyatri uzmanına gidin.Hastaneden de korkuyorsunuzdur büyük ihtimalle şimdilik online danışmanlık alın mutlaka,normalleşme süreci başarılı olursa yani virüsten kurtulabilirsek mutlaka hastaneye gidin ihmal etmeyin.Durumunuz kritik gözüküyor.

Aaaa o anin saniyesinde basima ağrı girio😳Ne demek simdi bu??

Her orgazm olan beyin kanaması geçirseydi, o zaman benim çoktan tahtalı köye gitmiş olmam gerekirdi 😂

Sanirim milyonda bir olan bir sey.
Ben de orgazmi bilmem ne kadar uzatip olen birini okumustum. Hepimiz olmeliyiz o halde.

Aboooo, kız benim migren tutar gibi başım zonkluyor ilişkiden sonra. Hangi doktora gidiyoz?

Back
X