Arkadaşlar merhaba. Geçirdiğim ağır bir mantar hastalığı sebebiyle bende kızlık zarı takıntısı oluştu ve bununla ilgili okb tedavisi görüyorum, bu sebeple konuyu küçümsemeden yargılamadan okursanız daha mutlu olacağım ben zaten iyileşmek için yeterli çaba gösteriyorum, kızlık zarının yapısına dair tabi ki çok fazla makale, bilgilendirme okudum jinekologların videolarını izledim. Yapısını çok iyi biliyorum, ama kafamı karıştıran bu soruya dair bir bilgi bulamadım.
Ben 2 sene önce bu mantar hastalığımın oluşturduğu vesveseler sebebiyle 2 kere kızlık zarı muayenesi olmuştum iki doktor da kalın bir kızlık zarımın olduğunu zor bozulabileceğini söylemişti. Muayeneden sonra bu 2 senelik süreçte neredeyse her hafta masturbasyon yapmamdan ötürü orgazm oluyordum. Orgazmın kızlık zarına bir zarar vermediğini biliyorum. Neyse 2 sene sonra geçenlerde yine kızlık zarı takıntımın tap seviyeye ulaştığı bir dönemde yine kızlık zarı muayenesi oldum. İki kere olmuşken neden tekrar oldun diye soracaklar elbette vardır ama okb böyle bir şey battıkça batıyorsun, hayat kaliten düşüyor. Neyse bu gittiğim doktora önceki doktorların kalın kızlık zarına sahip olduğumu söylediğini söyledim, o da ben kalın diye bir tabir bilmiyorum bu normal bir kızlık zarı, kızlık zarı dediğin böyle olur dedi (oldukça bilgili ve genital estetik konusunda iyi bir konuma sahip bir doktor) şaşırdım böyle demesine. Çünkü önceki iki doktor kalın demişti bu normal diyor. Ben aklıma takılan konu ise şu, bu 2 senelik süreçte orgazm kasılmaları kızlık zarımın yapısında incelme yapmış olabilir mi yani sonuçta orgazmda vajinal kaslar gerilip kasılıyor, ve 2 sene boyunca her hafta bu hareketliliğin olduğunu düşünürsek kızlık zarım 2 senede esnekleşmiş olabilir mi? Çünkü kalın olan kızlık zarı nasıl normal hale gelebiliyor anlamış değilim. Yani dış etkenler, zarın yapısında değişiklik oluşturur mu, esnetebilir mi? Araştırdığımda spor faaliyetlerinin böyle bir duruma sebebiyet verebileceğini gördüm o yüzden endişem iyice arttı. Senelerce orgazm olup sonrasında cinsel birleşmede kızlık zarı kanayanlar varsa tecrübelerini dinlemek isterim.
-bu arada masturbasyon belasına bulaşmayın arkadaşlar, benim hayat kalitemi düşüren bu iş oldu maalesef. Bırakmak için de aşırı çabalıyorum
-ben de ailem de kızlık zarına çok önem veren insanlar değiliz bekaretin zarda olmadığını da gayet iyi biliyorum. Fakat benimki durduk yere başıma iş açtığım için bir suçluluk duygusuna dönüştü maalesef bu da okb oluşturdu.