Orgazm Olmak Ya Da Olmamak (00)

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
10.207
18.045
823
45
Sonuncuyu da yatmadan gerçekleştirirsem eğer bir düzine orgazmım olacak şu 24 saat içerisinde o yüzden gaza geldim. İşin özü burada kendi deneyimlerimi ve fikirlerimi paylaşacağım. Eger alıntı yapıyorsam bunu belirteceğim. Böylelikle daha verimli ve somut olacağını düşünüyorum. Her şeyden evvel, boşalmayla orgazm kelimesini birbirinin ikamesi olarak kullanmayacağıma şimdiye kadar yaşadıklarım üzerine ant içerim.
Felsefecilerden ve psikologlardan haz etmem. Teoride varlıklarını gereksiz buluyorum. Çünkü her ikisinin mensupları da soruları/sorunları mantığa dayandırmaya çalışırlar. Sekste mantığı bir kenara bırakmalısın oysa ki. Bu yüzden derler “zeki insanlar iyi sevişemez” diye herhalde. Kısmen doğru aslında erkeklerin de içgüdüsel olarak 'aptal sarışın'a eğilim göstermeleri bundan kanımca. (Bu arada ben de sarışın sayılırım lütfen alınmayınız). Fakat zeki insanlar da zihni bırakabilirler. İşte o zaman orgazmın kapısı ve dahası açılır. Yani bu herkese bahşedilmiştir. Dolayısıyla ben fiziksel bir problem olmadıkça anorgazmi diye birşeyin olabileceğini düşünmüyorum. Neden böyle her duruma bir isim takıyorlar insanın ruhunu bozmaya hiç anlamıyorum. Bir de alt başlıkları var elinle oluyorsa adı bu arada bir oluyorsan adı şu. İnsan her işediğinde müthiş rahatlar mı mesela? Belli bir birikimden sonra yaşanan doyumla sürekli yaşanan doyum eşdeğer tutulabilir mi ya da? Her şekil durumu hastalıkmış gibi gösteriyorlar insan seçip beğeniyor hımm şuna daha çok uyuyorum aslında gibi trajikomik sahneler yaşıyoruz kendi içimizde. Bu olay şuna benziyor: Misal şampuan alacaksın piyasada envai çeşit ürün var. Kimisine iyi gelen kimisine iyi gelmiyor. Bu yüzden envai çeşit ürün var. Eğer herkese iyi gelen tek bir ürün olsaydı piyasada da tek bir ürün olurdu. Şimdi kadın orgazmı konu olduğunda neden tek bir ses yok? Çünkü tek bir tavsiye herkese mutlak çözüm sunamaz. Herkesin arzuları, klitorisi, beyni, vulvası, vajinası farklı farklı. Doktorların bu konuda önereceği net bir şey olamaz tıpkı şampuan örneğinde olduğu gibi deneye deneye sen kendin için en iyi olanı bulacaksın. Çünkü sekste bilim ve mantığın yeri yok. Varsa bile bir yere kadar.
Orgazm olan kadın önce kendiyle sonra etrafıyla barışık olur. En azından 3 gün. Bu yüzden bu başlık altında orgazm olmayı ve olamamayı tartışalım. Bununla ilgili sorular soralım veya paylaşımlarda bulunalım.

Back