Orgazm sırasında kalpte sızı??

Kalp rahatsızlığınız olabilir yada küçük çapta bir kalp spazmı geçiriyor olabilirsiniz

Allahimmm :olamaz: su orgazm denen seyi yasasamda tek sizlayan kalbim olsa keske :KK14::KK51:
Evet yaa nasıl olunuyor konu sahibi bize tiyo versi tabiki önce kendisine acil şifalar yani umarım kalple ilgili bir şey yoktur ama yok yok olmuyor olamıyorum yoksa benimki mi yeteneksiz:olamaz:

Kendi vücuduzu keşfederek başlayabilirsiniz. Önce ilişki esmasında Klitorisi uyarabilirsiniz. Ben orgazmı farklı pozisyonları deneyerek ve kendimi (klitorisi) uyararak yaşar oldum. Tek pozisyonda kalmaz yoruldukça başka pozisyonlara peşpeşe geçerseniz eminim fark olacaktır. Artık klitorisi dahi uyarmama gerek kalmıyor bir süre sonra daha kolaylaşıyor

Kalbinizde ritm bozukluğu vardir belki. Efor harcayınca ortaya çıkıyordur. En iyi kardiyolojiye gözükmek.

konu sahibi erkek ve orgazm sıkıntısı o yüzden yok,
erkeklerde oluyor o çarpıntı, eşimde de son zamanlarda fazlaca olmaya başladı,
boşaldıktan sonra bayağı nefes nefese kalıyor
orgazma gelince ilişki sırasında konsantre olun,kendinizi dinleyin,
kadın üst pozisyonda iken daha kolay orgazm oluyor,
bir kere orgazm olunca da kısa aralıklarla arka arkaya olunabiliyor,
orgazm öğrenilen bir şey, ben de geç öğrendim gerçi

Sapitmakmi...terbiyeni takin. Günler öncesi açılan konu. o gün yine cinsellikle ilgili başka bir konu vardı herkes orda yazarken ardından bu konu açıldı. Benim mesajımı alintiliyarak duyar kasma.
Boş insan

Aşkım ilk yorumlardan biri senindi sananeeee
Ben tek bir yorum yaptım o konuda gereksiz bir şekilde günler sonra ordan benim yorumumu bulup alıntılayan boş beleş insansin. Erkek olduğunu düşünüyorum. Gerekli şikayetimi yaptım. Cinsellik konusunda bu kadar kafa yorup yorum cimbizlayan biri uckurunu düşünen BOŞ bir erkektir.tekrar ediyorum ikile

Ben tek bir yorum yaptım o konuda gereksiz bir şekilde günler sonra ordan benim yorumumu bulup alıntılayan boş beleş insansin. Erkek olduğunu düşünüyorum. Gerekli şikayetimi yaptım. Cinsellik konusunda bu kadar kafa yorup yorum cimbizlayan biri uckurunu düşünen BOŞ bir erkektir.tekrar ediyorum ikile
Sitede tanımayan yok aynen erkek erkek ahahah

Back
X