- 30 Kasım 2019
- 1.154
- 2.527
- 48
Evet yaa nasıl olunuyor konu sahibi bize tiyo versi tabiki önce kendisine acil şifalar yani umarım kalple ilgili bir şey yoktur ama yok yok olmuyor olamıyorum yoksa benimki mi yeteneksiz![]()
Pozisyonla da alakali

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa nasıl olunuyor konu sahibi bize tiyo versi tabiki önce kendisine acil şifalar yani umarım kalple ilgili bir şey yoktur ama yok yok olmuyor olamıyorum yoksa benimki mi yeteneksiz![]()
İlk defa böyle oluyor diyorum. Hiç mi heyecan yaşamadık
Adam gibi cvp verecekseniz verin yoksa kapatın çenenizi
Orgazm değildir o abla orgazmciktir. Yoksa bu kadar sinirli olmazdin. Bir sakin kimse kalp doktoru değil bilmemeleri normalOrgazmla birlikte ritmik olarak sızlıyor işte. Anlaşılmayacak ne var
Sevişmek yaramıyor sana bacım ne bu sinir hayırdır![]()
Allahimmmsu orgazm denen seyi yasasamda tek sizlayan kalbim olsa keske
![]()
Para yok diye orgazmda mi olmayak..Paramız yok ama çok sevişen bir ülkeyiz
İş yok aş yok aşk aşk var dostum
Konu sahibi bir uzmana danışsan senin için daha iyi olacak
Bu kadar sinir stres ile kalp çarpıntısı normalOrgazmla birlikte ritmik olarak sızlıyor işte. Anlaşılmayacak ne var
Ya Allah aşkına önemli bir şey sormuş bir kerede sapıtmayınYılın son günü libidolar uçmuş kk da. Cinsel içerikli konuların maşallahı var.
Sapitmakmi...terbiyeni takin. Günler öncesi açılan konu. o gün yine cinsellikle ilgili başka bir konu vardı herkes orda yazarken ardından bu konu açıldı. Benim mesajımı alintiliyarak duyar kasma.Ya Allah aşkına önemli bir şey sormuş bir kerede sapıtmayın
Boş insanSapitmakmi...terbiyeni takin. Günler öncesi açılan konu. o gün yine cinsellikle ilgili başka bir konu vardı herkes orda yazarken ardından bu konu açıldı. Benim mesajımı alintiliyarak duyar kasma.
Günler öncesi açılan konuda benim mesajımı alintiliyarak asıl kendi boş insanlığını zaten kanitladin. IkileBoş insan
Aşkım ilk yorumlardan biri senindi sananeeeeGünler öncesi açılan konuda benim mesajımı alintiliyarak asıl kendi boş insanlığını zaten kanitladin. Ikile
Ben tek bir yorum yaptım o konuda gereksiz bir şekilde günler sonra ordan benim yorumumu bulup alıntılayan boş beleş insansin. Erkek olduğunu düşünüyorum. Gerekli şikayetimi yaptım. Cinsellik konusunda bu kadar kafa yorup yorum cimbizlayan biri uckurunu düşünen BOŞ bir erkektir.tekrar ediyorum ikileAşkım ilk yorumlardan biri senindi sananeeee
Sitede tanımayan yok aynen erkek erkek ahahahBen tek bir yorum yaptım o konuda gereksiz bir şekilde günler sonra ordan benim yorumumu bulup alıntılayan boş beleş insansin. Erkek olduğunu düşünüyorum. Gerekli şikayetimi yaptım. Cinsellik konusunda bu kadar kafa yorup yorum cimbizlayan biri uckurunu düşünen BOŞ bir erkektir.tekrar ediyorum ikile