orgazm sorunu yaşayanlar

pallas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
151
39
96
partnerlerinizle ilişkilerinizde orgazm sorunu yaşıyor musunuz arkadaşlar? ben partnerimle yaşadığım cinsel ilişkilerde mastürbasyon yaparken yaşadığım kadar kuvvetli orgazm yaşayamıyorum. psikolojik olsa gerek.

partnerlerinizle ilişkilerinizde orgazm sorunu yaşıyor musunuz arkadaşlar? ben partnerimle yaşadığım cinsel ilişkilerde mastürbasyon yaparken yaşadığım kadar kuvvetli orgazm yaşayamıyorum. psikolojik olsa gerek.

partnerim ne demek ya? es mi degistiriyosunuz surekli? o zaman orgazm olmazsiniz tabi. tek esli ve duygusal bi iliski yasarsaniz olabilirsiniz. bu benim gorusum degil, bilimsel bi gercek.

partnerim ne demek ya? es mi degistiriyosunuz surekli? o zaman orgazm olmazsiniz tabi. tek esli ve duygusal bi iliski yasarsaniz olabilirsiniz. bu benim gorusum degil, bilimsel bi gercek.

yukardaki arkadaşın sadece partnerim demesi mi sizi bu kanıya yöneltti. hani eş mi değiştiriyorsunuz sürekli yazmışsınız ya, garip geldi :53:

yukardaki arkadaşın sadece partnerim demesi mi sizi bu kanıya yöneltti. hani eş mi değiştiriyorsunuz sürekli yazmışsınız ya, garip geldi :53:

sevgilim ya da esim dese boyle bi izlenim uyandirmazdi ama partner kelimesi duygudan uzak bi seyler oldugu izlenimini veriyor bana.

zannediyorum ki eş değiştirmem bu başlığın konusu değil. bilimsel gerçekler hakkında da yeterince bilgim var merak etmeyin.
bahsettiğim şey mastürbasyonda yaşadığım kuvvetli orgazmları ilişkide her zaman yaşayamamaktı.
ve bunun klitoral ve vajinal uyaran meselesiyle alakalı olduğunu düşünüyordum.
masturbasyon yaparken ağırlıklı olarak klitoral uyaranlar yaşıyorum sanırım. ilişkide ise uyaranlar vajinal ağırlıklı oluyor.
vajinal uyaranla orgazm olmak klitoral uyaranla orgazm olmaktan daha zahmetlidir.
elbette ki hazzı ise daha büyüktür.
sadece o zahmetten bahsetmek istemiştim ama çok ağır bir toplum baskısıyla karşılaştım sanırım.

yoo toplum baskisi degil. kimse sizi yargilamiyor. ben de bilimsel gerceklerden bahsediyorum. tek esli ve duygusal iliski yasayanlar daha cok orgazm oluyor. ayrica da yasla da ilgisi var, 30larindaki kadinlar daha kolay orgazm oluyor. belki yasiniz cok genctir, ondandir?

zannediyorum ki eş değiştirmem bu başlığın konusu değil. bilimsel gerçekler hakkında da yeterince bilgim var merak etmeyin.
bahsettiğim şey mastürbasyonda yaşadığım kuvvetli orgazmları ilişkide her zaman yaşayamamaktı.
ve bunun klitoral ve vajinal uyaran meselesiyle alakalı olduğunu düşünüyordum.
masturbasyon yaparken ağırlıklı olarak klitoral uyaranlar yaşıyorum sanırım. ilişkide ise uyaranlar vajinal ağırlıklı oluyor.
vajinal uyaranla orgazm olmak klitoral uyaranla orgazm olmaktan daha zahmetlidir.
elbette ki hazzı ise daha büyüktür.
sadece o zahmetten bahsetmek istemiştim ama çok ağır bir toplum baskısıyla karşılaştım sanırım.

yok yok, öyle her baskı gördüğünde kaçacaksan olmaz, gel sen şöyle aaa, boşver arkadaşın bir anlık boşluğuna gelmiştir o,
evet ben de okumuştum bunu, kadınlar iki türlü orgazm oluyormuş, hatta şöyle idi, kadınlar klitoral orgazm olan ve vajinal orgazm olan olarak ikiye ayrılıyormuş bu konuda. kişi önce klitoral orgazma alıştığı için, daha sonradan vajinal orgazma adapte olması zor olabiliyormuş.

bu sorunun çözümü için ilgili doktora başvurursan daha iyi olur sanırım, hele hele kadınlar kulübünde varsa ilgili bir uzman, çok makbule geçecek :34:

benim aslında vajinal orgazm olmak için yöntemlerim var;) sadece vajinal ve klitoral orgazm arasında böyle bir geçiş zorluğu yaşayan başka arkadaşlar var mı diye merak etmiştim.
çünkü kuvvetli orgazm yaşayamamak gerçekten sinir bozucu oluyor. böyle durumlarda sevgilimin de boşalmasına izin vermiyorum hatta. ben olmadıysam o da olmasın :47:

Bu soruya burada net bir cevap alabileceğini düşünmüyorum spring.
Şu bir gerçek ki, cinsellik kadın açısından toplumumuzda her zaman tabudur.
Öyle de kalacaktır.
Cinsellik konuşan kadının azgın olarak adlandırıldığı; eşiyle senelerce hatta bazıları için ömür boyu karanlıkta cinsellik yaşayan, kendi vücudunu eşine dahi olsa göstermeye ve eşinin vücuduna bakmaya utanan kadınlarla dolu toplumumuzda senin orgazm sorunundan bahsetmen tabii ki ayıp olarak nitelendirilir.
Bunu açıkça dile getirmen de ya senin sözüm ona toplumca yapıştırılan rahatlığına ya da erkek olup kendini bu şekilde tatmin etme durumuna kadın toplumunca iter...
Ne diyebilirim ki? 21. yy yurdum manzaraları... Buyrun... :24:

Merhaba.

Cinsel içerikli konularınızı Bir Derdim Var başlığına yada herhangi bir başlığa açmayınız lütfen..Bu tür içerikli konularınızı Cinsellik başlığında paylaşıma açabilirsiniz..

Bunun için de pro kart temin etmeniz gerekir..Lütfen verdiğim linki inceleyiniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda-f888/
Teşekkürler..

Back
X