- 15 Aralık 2009
- 8.847
- 20.784
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artıkYoo orgazm 2 çeşittir niloya.
Teşekkür ederim burayı kullanmıyorum zor durumda kaldığım zaman arada giriyorum ne zaman bir konu açsam böyle davranışlara maruz kalıyorum. Bende anlamış degilim. Burda takilmak için gelmiyorum ama Allaha havale ediyorumBir şey sorcam herkes neden bu kadar yüklendi konu sahibine?![]()
He tamam vajinal ve klitoristen orgazm duygu çeşidi olarak ikisi de aynı şiddeti farklı sadeceYoo orgazm 2 çeşittir niloya.
Kankim sen daha bu dünyadan ne bekliyorsun inlemeli ağlamalı titremeli bağırmalı işemeli devamı gelmeli daha ne versin bu evren sana?Teşekkür ederim burayı kullanmıyorum zor durumda kaldığım zaman arada giriyorum ne zaman bir konu açsam böyle davranışlara maruz kalıyorum. Bende anlamış degilim. Burda takilmak için gelmiyorum ama Allaha havale ediyorum
Sağol güzel mesajin icinKankim sen daha bu dünyadan ne bekliyorsun inlemeli ağlamalı titremeli bağırmalı işemeli devamı gelmeli daha ne versin bu evren sana?
Elhamdülillah şükür diyip cima et, mansurnasyonla uğraşma.