• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri orgolutran ve fostimon arıyorummm!!!!!!

alimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
84
0
86
Manisa
Merhaba arkadaşlar,

elinde fostimon ve orgolutran olan arkadaşlarım yüzdesiyle alabilirim...

Herkese tedavisinde başarılar diliyorum...

teşekkürler..

merhaba bende bugün bi konu açtım izmirde tüp bebek raporu alınacak yerler diye ama hiç cevap gelmedi.. a z önce girdim yine foruma bi baktım senin konu sıfır mesaj bi de benim konu sıfır mesaj güldüm kendi kendime .. sorunu cevaplayamıyorum ben daha yeni başlayacağım tüp bebeğe kısmetse pek bilgim yok bu konularda.. her neyse işin rastgider inşallah allah sana kolaylıklar versin sağlıcakla kal:):):)

emine merhaba teşekkürler buraya yazdığın için forumu güncellemiş oldun canım...ızmirde tepecik doğum hastanesinden rapor alınıyor oradan alabilirsin...Ben bu konularda tecrübeliyim sormak istediğin her konuda sana yardımcı olmaya çalışırım canım...Allah hepimizin yardımcısı olsun...Hayırlı cumalar...

merhaba canımm

tepecik eğitim ve araştırma hastanesi var onu mu diyorsun telefonla da aradım orayı vermiyoruz diyoo
aman yaa kafam karıştı iyice en iyisi hastaneye gidip yüz yüze görüşmek
sen ne aşamadasın şu an nerede koydurcan tüp bebeği bizde yeni başladık bakalım allah yolumuzu açık etsin

Eminecim tüp bebek bölümü olan hastanelerden rapor alabilirsin..Ege üniversitesi tüp bebek bölümüde rapor veriyor orayada sor...Ben tüp bebek denememi istanbulda umut tüp bebekte süleyman tosun doktorum deneyeceğim...Ben raporlarımı kullandım..ılaçlarını fazla yazdır canım 2 hakkın var çünkü...ınşallah ilk seferde tutar..Raporuna benim ilaçlarımıda yazdırabilsen keşke yüzdesini ben öderim..Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Son düzenleme:
tüp bebek bölümü olan hastaneleri aradım istanbulda yaptıracağım için vermiyorlar .. eğer kendi hastanelerinde yaptırırsam verirlermiş. eylül de ben ilk defa kontrole gidicem umuta inşallah bi sorun çıkmaz ..ekim kasım gibi kısmetse koydurucaz bizde

canım iyi sende umutta tedavi oluyorsunnn dilerim herşey yolunda gider umutta tardımcı olurlar gitmeden ara rapor işini konuş canım...tedavi öncesi iyice hazırlan sizin sorununuz ne eminecim...

Back
X