ORHAN AYDINA AMELİYAT OLANLAR

burnu düzelmedi eğri oldu bildiğim kadarıyla tekrar ameliyat oldu tekrar memnun kalmadı doktor nereye olursan ol demiş
Orhan Bey ‘nereye olursan ol’ şeklinde bir tavır sergilediyse eğer oldukça şaşırırım. Çünkü kendisi çok naif ve en ufak şikayetlerimi bile sabırla dinleyip çözüm bulmaya çalışan biriydi. Arkadaşınız adına üzüldüm, keşke kendisi de şikayetlerini burda belirtip başkalarını aydınlatsa.

Orhan Bey ‘nereye olursan ol’ şeklinde bir tavır sergilediyse eğer oldukça şaşırırım. Çünkü kendisi çok naif ve en ufak şikayetlerimi bile sabırla dinleyip çözüm bulmaya çalışan biriydi. Arkadaşınız adına üzüldüm, keşke kendisi de şikayetlerini burda belirtip başkalarını aydınlatsa.
tabii ben aralarında nasıl bir diyalog geçti ve doktor neye istinaden bu şekilde söyledi bilemiyorum belki doktor burnunu normal görmüştür hastanın naz'ı belki doktoru bıktır mıştır bilemeyiz tabii

Kendisine kac kez botox yaptırdım, baska arkadaşlarımı yönlendirdim,kimseye böyle bir tavri olmadığı gibi naif kisiligi ile bilinir.Insanlar durumun ne oldugunu bilemden ,konusmayi bilmeden yorum yapıyor cok üzücü..bir ogretmen olarak benim de başıma geliyor böyle şeyler lütfen sey yazarken bu yazılanları okuyanlari düşünün, net bilmediğiniz olaylar ve belkiler ile yorum yapmayin ki insanlar da olumsuz algı oluşmasın. Orhan hoca kimse ile o sekilde konuşmaz..

Kendisine kac kez botox yaptırdım, baska arkadaşlarımı yönlendirdim,kimseye böyle bir tavri olmadığı gibi naif kisiligi ile bilinir.Insanlar durumun ne oldugunu bilemden ,konusmayi bilmeden yorum yapıyor cok üzücü..bir ogretmen olarak benim de başıma geliyor böyle şeyler lütfen sey yazarken bu yazılanları okuyanlari düşünün, net bilmediğiniz olaylar ve belkiler ile yorum yapmayin ki insanlar da olumsuz algı oluşmasın. Orhan hoca kimse ile o sekilde konuşmaz..
Pardon siz kimsiniz Orhan beyin avukatımısınız Hayır bide nasıl kesin ve net konuşuyorsunuz. insanlar buraya yaşadıkları olayı yazabilirler belki sizinle iyi iletişim kurmuştur başkasıyla değil ya wallahi ayar oluyorum bi doktoru övüp yere göğe çıkaranlara arkadaşlar vebale giriyorsunuz sizin yüzünüzden bir çok insan ameliyat olup pişman oluyor!!! Ayrıca benim 2 kuzenim oldu bahsettiğiniz doktora bir güzel biri domuz burnu gibi oldu bu estetik şans iişi bunu unutmayın risklerini alıp öyle ameliyat olun.

Back
X