Orhan Sanisoğlu hakkında bilgisi olan var mıı??

Kizlar merhaba sirf buraya yazabilmek icin uye oldum. Orhan Bey'e ameliyat oldum 2 hafta once. Burnum da nefes darligi vardi ve burun ucuma da estetik yaptirdim. Ameliyat sonrasi sislik haricinde bir sorun yasamadim. Orhan Bey bir cok fotograf gosteriyor, fotograf gostermedigini soyleyenler tamamen yalan! Zaten surekli hastalari gelip gidiyor yani gorusme esnasinda canli burun gorme ihtimaliniz cok yuksek. Ben ameliyat sonrasi icin korkuyordum sonra cok agrim olur mu diye sordum direkt yukari cik bak ameliyattan ciktim simdi hastaya sorabilirsin agrisi var miymis dedi.. Yani kendinden cok emin bir doktor. Telefonunda yuzlerce fotograf var, hepsini de gosteriyor. Benim yengem ameliyat olmustu 4 ay once, onu gorduk ten sonra bende olmaya karar verdim. Su an burun ucum cok sis oldugu icin tam seklini anlayamiyorum. Ama yine de estetik oldugu belli bile degil. Ortalama 2500 tl fiyat veriyor. ☺️

Kizlar merhaba sirf buraya yazabilmek icin uye oldum. Orhan Bey'e ameliyat oldum 2 hafta once. Burnum da nefes darligi vardi ve burun ucuma da estetik yaptirdim. Ameliyat sonrasi sislik haricinde bir sorun yasamadim. Orhan Bey bir cok fotograf gosteriyor, fotograf gostermedigini soyleyenler tamamen yalan! Zaten surekli hastalari gelip gidiyor yani gorusme esnasinda canli burun gorme ihtimaliniz cok yuksek. Ben ameliyat sonrasi icin korkuyordum sonra cok agrim olur mu diye sordum direkt yukari cik bak ameliyattan ciktim simdi hastaya sorabilirsin agrisi var miymis dedi.. Yani kendinden cok emin bir doktor. Telefonunda yuzlerce fotograf var, hepsini de gosteriyor. Benim yengem ameliyat olmustu 4 ay once, onu gorduk ten sonra bende olmaya karar verdim. Su an burun ucum cok sis oldugu icin tam seklini anlayamiyorum. Ama yine de estetik oldugu belli bile degil. Ortalama 2500 tl fiyat veriyor. ☺️
Canım lu an burnun ne durumda memnunmusun? Fotoğraf eklemen mümkün mü acaba? Ben de yaptırmak istiyorum ama ucuza kaçıp burundan da olmak istemiyorum. Doktorun fiyatı çok iyi keseme uygun ama çok korkuyorm :(

ben ameliyat olalı tam 1 ay oldu bugun :) ve cok memnunum şuan burnm hala şiş ama güzel :)
Merhaba siz ameliyatı Orhan sanısoğluna mı oldunz acaba? Kuzeninizde sizinle aynı doktora mı ameliyat oldu;?

Canım lu an burnun ne durumda memnunmusun? Fotoğraf eklemen mümkün mü acaba? Ben de yaptırmak istiyorum ama ucuza kaçıp burundan da olmak istemiyorum. Doktorun fiyatı çok iyi keseme uygun ama çok korkuyorm :KK43:

Şuan 2500 e yapıyo orhan bey piyasaya göre uygun gerçekten. Ben ona oldum,ikinci ameliyat gerekti onuda ona oldum yani istediğiniz burun şekline bağlı başarısı açıkçası öyle küçük minik kavisli bi burun görmedim hiç hastalarında. Baya baya doğal yapıyo genelde boyutuyla pek oynamıyo

Şuan 2500 e yapıyo orhan bey piyasaya göre uygun gerçekten. Ben ona oldum,ikinci ameliyat gerekti onuda ona oldum yani istediğiniz burun şekline bağlı başarısı açıkçası öyle küçük minik kavisli bi burun görmedim hiç hastalarında. Baya baya doğal yapıyo genelde boyutuyla pek oynamıyo
Canım çok teşekkür ederim cevap için ben bi yakın zamanda görüşeyim kendisiyle fiyatı çok iyi çünkü umarım bende burun konusunda mutluluğu yakalarım :)

Merhaba kızlar ... Yazarken bile inanın sinirden ellerim titriyor evet estetik ameliyat biraz da şans işi buna katılıyorum fakat bu tür ameliyatlarda çok iyi bir planlama yapılması ve hastanın ne istediğinin tam anlaşılaması gerekir ki işimizi çok da şansa bırakmayalım. Orhan Beye yaklaşık 4 ay önce ameliyat oldum ameliyat öncesi sadece kemerli bir burnum vardı fakat şuan sağdan soldan çökmeler oluşmuş bir burnum var. İnanın o kadar pişmanım ki kızlar keşke zaman geriye aksa da bu işe hiç girmemiş olsaydım. Burada sadece doktoru suçlamıyorum asıl suçlu benim ki doktoru araştırmadan gidip ameliyat masasına yattım . Size tavsiyem ameliyat olmayın kendi kemerli büyük burnunuzla yaşayın İnan'ın bir insanın mahvettiği burunla yaşamaktansa doğuştan Allah'ın verdiği büyük kemerli burunla yaşamak daha kolay . Şuan her dakika burnuma aynada bakıp acaba bugün neresi çöker bir şey oldu mu acaba .. vs diye düşünmekten psikolojim bozuldu . Umarım bu yazdıklarımdan bir kişi bile etkilenip vazgeçer burun ameliyatından .

bende sırf yorum yazmak için üye oldum bnm nefes problemim wardı bıçak altına yatmışken estetik te yaptırmak istedim burnumda yamukluk wardı neyse bi arkadasımın kuzeni alpaslan yıldırım diye bir doktora ameliyat olmuş doktorun instagram ına falan baktıgımda bayagı bir takipçisi war ve sürekli yaptıgı meliyatların resimlerini paylaşıyor ben bu doktorla iletişim kurdum gerçi yazan asistanı dır diye tahmin ediyorum watsaptan yazışmıştık gelin bi görelim dedi ortalama olarak ta 6 - 7 bin tl arası tutar dedi ve bana 1 bucuk ay sonrasına randevu verdi bnde bi düşüneyim dedim sonra forumlarda baktıgımda orhan sanisoglunu gördüm ismini biraz araştırıyordum sonra çalıştıgım yerde ki patronuma sordum tanıdık kbb ci varmı diye ve bana orhan sanisoglunu söyledi 15 yıldır tanıyorum dedi iyi bir doktordur istersen bir görüş dedi yapıp yaptırmamak sana kalmış dedi bende tmm dedim sonra orhan bey in yanına gittim baktı muayene etti ve bana uygun bir fiyat söyledi ve istersen 2 gün sonra ameliyat yapabiliriz dedi ve çok kendinden emin konuşuyordu bnde tmm dedim nyse ameliyat günü geldi bana dedi işte şöyle yapıcaz şöyle yapıcaz tarif ediyordu yine kendinden emin bir şekilde senin burnun bnm için dinlenmelik olacak ne burunlar geliyor snin burnunda öyle çok birşey yok yani bnm için dedi ve ameliyatı oldum 1 hafta tampon ve alçı kaldı bu sırada gözlerimin altı dogal olarak şişti morardı bunlar her ameliyatta oluyor 1 hafta sonra saat öglen 2 gibi hastaneye gittim alçıyı çıkartmaya çok kalabalıktı hastane zaten gittiğiniz zmn görürsünüz yani o hastaneyi abartmıyorum orhan bey işletiyor dersiniz kalabalıgın yüzde 80 i onu bekliyor ben içerideki hastanın çıkmasını bekliyordum o sırada yanıma birisi geldi dedi alçıyımı çıkartıcaksın evet dedim dedi bnde orhan beye oldum 3 ay oldu kontrole geldim burnuna baktıgımda düzgündü ben yine de sordum dedim memnun kaldınmı nasıl dedi çok memnunum zaten bir arkadaşım önermişti oda yaptırmıştı bnde yaptırdım bir sıkıntı olmadı dedi bnm içim biraz daha rahatladı tabiki içeri girdim sonra alçıyı dikişleri vs çıkarttı bak bakalım yeni burnuna dedi aynaya baktım ilk baktıgımda biraz garip geldi zaten yanaklarım falan yüzüm şişikti ilk alışamadım sonra baktıgımda burnumun yanlarında hafif bir çukur gibi göçük wardı bn daha söylemeden kendisi dedi burnunu iyi koruman lazım bu yandaki yerler iyileşicek normal hale gelicek dedi belli bir süresi war dedi ilaçları yazdı tekrar kontrol günü verdi ve gittim sonra etrafımdakiler den aldıgım olumlu yorumlar iş yerinden aldıgım olumlu yorumlar beni biraz daha iyi hissettirdi gerçi daha çok erken burnun oturması lazım diyecegim şu ki bence orhan bey başarılı bir doktor kendine güveni tam zaten gittiğinizde konuşmasından ve tavrından anlayacaksınız birazda belki şans işi de diyebiliriz buna ne beklediğinizide baglı yazı biraz uzun oldu umarım birazcık soru işaretlerine cevap olmuştur yardımcı olabilmişimdir herkese iyi forumlar.

Sirf yorum yapabilmek icin uye oldum . Oncelikle hepinize merhaba . 31 kasim.2014 de Orhan Bey e ameliyat oldum.fakat sonuc tam bir fiyasko . Burun deliklerimin biri oval biri kavisli burun ucumda kocaman bir sislik 2 bucuk senedir gecmedi sol tarafimda kemik cikintisi var ve solumdan nefes alamiyorum . Ikinci ameliyati yapmak istedi sadece ameliyathane masraflarini odersen yaparim dedi ama gitmedim . Elbet biraz sans isi ama sahsim adina konusuyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum aslaaa !

bu doktora ameliyat olan tanıdığım 2 kişinin de burnu çok kötüydü aşırı kalkık ben estetiğim diye bağırıyorlardı omlarda revizyon düşünüyor

Kesinlikle tekrar tekrar düşünün arkadaşım ameliyat oldu aynı sorunlardan müzdarip nefes alma problemi vardı düzelmedi aylar geçmesine rağmen ve estetik olarak çökme oldu burnu hiç hoşuna gitmiyor sürekli ağlıyor revizyon için farklı bir doktora bakıyor. Her suçu hastaya atıyor ve ilgisiz. Hastane deseniz arkadaşımı ameliyata götürdüler yanındaydım ve spor ayakkabı ile ameliyathaneye girdi içerde kendi kullandıkları terlikleri verdiler ameliyathane değil yol geçen hanı sanki gelen giden bir olmuyor mikrop kapmamak elde değil orada. Ameliyattayken arkadaşım bizi odaya koydular odanın her yeri katman katman toz çok ciddi söylüyorum iyice düşünüp karar verin.

Arkadaşlar bence burun ameliyatı tam bir şans ve kişinin derisi hassasiyeti ile ilgili bir durumdur. Ben 2014 yılında Orhan bey'e ameliyat oldum o zaman lise son sınıftaydım ve okulda benim burnumu gördükten sonra ameliyat olan ve bana doktoru soran 2 kız daha oldu benden sonra ve benim annemde oldu. Benim burnumda kemer ve yamukluk vardı. Küçükken kırılmıştı ve gerçekten berbat bir burnum vardı eski fotoğraflarımı yok ettim o derece :) ama şuan gayet memnunum herkeste aynı olmuyor tabi ama ben görüşmeye gittiğimde gösterdiği burunlar çok güzeldi. Ve ben ordayken ameliyattan sonra sancılı süreç geçirdim ordaki bir bayan şuan pişmansın ama bandajın çıkınca çok mutlu olacaksın demişti. Öyle de oldu. Teşekkürler. :)
12705515_800933243346585_8416398308426407365_n.webp
13406902_850740768365832_2993849588314647679_n.webp
13445664_853903371382905_8149265586364076026_n.webp
15977424_1018795001560407_3691148735733359295_n.webp

Back
X