beyazlatıcı maske araştırmalarım ve deneyimlerim sonucunda bu ürüne de bir bakıyım dedim 3 kere kullandım işe yarıycak gibi şu an yumuşaklık ve duruluk söz konusu sonucu merak ediyorum.Kullanan arkadaşlar var mı varsa onlarda işe yaradı mı acaba
? birde şunu belirteyim korkaklığım yüzünden nemlendirici bile kullanmıyorum doğal maskelerden ibaret benim cilt temizliğim,cildim normal nokta bile yok yüzümde aslında beyazlamaya uğraşmamda ama güneş görmeyen yerlerim esmer değil ve maskeleri düzenli uygulayınca cildim hemen belli ediyo.Arkadaşlar okuyanlar ya da beyazlık konusunda önerisi olanlar yorum atarsa çoook sevinirim.
cnm böyle ürünler pek kullanmıyorum daha önce avondan aldığım ürünler yüzünden sivilce falan çıktı aslında bu sabunun içinde de bir yığın kötü madde var ama napıyım deniyorum kuruluk hissetmedim ama.Doğal maskeler yapıyorum hep pirinç unu maskesi ve yumurta akı duru yapıyodu yüzümü ayrıca kile hafif süt ekleyip yapıyorum suyla oda güzel oluyo ama sadece güzel oluyo beyazlık yok temiz,duru ama beyazlık lazım :)
Cnm önce şunu söyleyeyim sabun açtı gibi ya da açıcak gibi ama doğal olarak bir çok maske yaptım açılma değilde cildim pürüzsüz oldu temiz görünüyo yani buda açılmış gibi bir hava veriyo.Zaten soyucu peeling özellikli maskeler yaptığımızda açıldı zannediyoruz rengimiz. aslında ölü deri gidiyo temizleniyo yani şu kesin beyazlattı diyeceğim bir şey bende bulamadım
cnm siyah nokta için işe yarayacağını sanmıyorum bu sabunun nar ekşisi maskesi vardı yorumları çok iyiydi onu deneyebilirsin benceBenim cildimle çok sorunum yok ama tek problemim burnumdaki siyah noktalar
sadece suratımın T bölgesi yağlı
yağlı ciltler olduğunu öğrenince sevindim yorumları da iyi kullanan arkadaşlar
siyah nokralarımı geçirir mi acaba ?
yardımcı olursanız sevinirim :)
Hımm benim cildim normal olduğu için sorun olmuyor cildin kuruysa sabun kullanmamak daha iyi tabi
evt hiç bir sabun cildime iyi gelmiyornapcam bimiyorum ?
ben de onun 5 in 1 olanını kullanıyorum cok güzel oluyor cilt rengini açıyor gerçekten ama biraz kurutuyor yaglı cilt için daha iyi tabii ki ama benimki karma ayrıca onun losyonunu almak istiyorum krem olarak kullanmak daha kolay sanki :) bir de kücük kutuda yuvarlak bal mumu kremi var o da cildi toparlıyor ciddi ciddi.. tabii bunun dısında aynı etkiyi veren veya daha iyi olan ürün varsa deneyimlerinni bizimle paylaşmalarını cok isteriz :)
Cnm sabunun yaş sınırı yok ama içinde bayağı kimyasallar var bende böyle şeylere dikkat etmeme rağmen kullanıyorum işte ümit dünyası :) ama temizliyo cildi sivilce falan kalmadı bende ve uygulama sonunda hemen belli ediyo ciltBen 15 yaşındayım bu sabunu kullansam zararı olur mu? Ayrıca sabunu nerden satın alabiliriz söylerseniz sevinirim. :)
Cnm sabunun yaş sınırı yok ama içinde bayağı kimyasallar var bende böyle şeylere dikkat etmeme rağmen kullanıyorum işte ümit dünyası :) ama temizliyo cildi sivilce falan kalmadı bende ve uygulama sonunda hemen belli ediyo cilt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?