Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerOriflame cilt rengini açan sabun :)
Sabunla yıkayınca hemen duru görünüyo cildim ve temiz ve birazda beyaz yani azda olsa işe yarıyo sivilcemi yok etti birde denemeye değer tabi her ciltte aynı etkiyi verir mi bilemem
Ben 3tane bitirdim(indirimden 4tane almistim) genel anlamda cilde bir aydinlik veriyo ama kalıcı degil
Sabunu birakinca geciyo böyle pudramsı gibi bir aydınlık.
Ben 3tane bitirdim(indirimden 4tane almistim) genel anlamda cilde bir aydinlik veriyo ama kalıcı degil
Sabunu birakinca geciyo böyle pudramsı gibi bir aydınlık.
tatlım ben daha denemedim, okuduğum kadarıyla lekelere iyi geldiğini söyleyenler olmuş, yüze pudramsı aydınlık verdiğini de söylemişler, denemek istiyorum açıkçası..
tatlım ben daha denemedim, okuduğum kadarıyla lekelere iyi geldiğini söyleyenler olmuş, yüze pudramsı aydınlık verdiğini de söylemişler, denemek istiyorum açıkçası..
Canim kızarıklıklara etkisi oluyo mu bilmiyorum. Ben suan roacutane diye bi ilac var bilirsin belki onu kullaniyorum o yuzden yuzumde sivilceler var biraz. Sadece yuzun rengini aciyo diyebilirim