- Konu Sahibi minel axsxk
-
Teşekkür ederim canım aklıma yattı eyeliner olarak kullanırım ben.
Sanırım diğer ay da indirimdeymiş bulamazsam o zaman alırım.a.s.
ya bu gel eyelinerın resmini koyarmısın benim hain temsilci getirmedi hala :gitme:
Dün jel eyelinerı kullandım. Akşam can sıkıntısından tabii:)) Eyelinera çok hafif fırçayı değdirmeniz yetiyor. Eğer çok alırsanız fırçada kalabilir.. Ben eyeliner olarak kullanmayacağım için kirpik diplerime sürdükten sonra dağıttım. Çok hoş durdu..
Kızlar ben bir de bir ürün hakkında birşey soracağım. Tüy azaltıcı kremini aldım; ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Epilasyon sonrası yıkandıktan sonra mı yoksa yıkanmadan mı süreceğiz?
Ayrıca bu ay benim çok memnun kaldığım selülit kremi indirimde. Kaçırmayın onu
bir cevap lütfeeennnn
bende yenı uye oldum bugun ıkı tane rımel sıparıs verdım
Hangisini verdin canım benim favorim vonder lash harikakaydirigubbakcemile
Rica ederim canım. Aralık'ta da indirimde hem jel eyeliner hem de fırçası.. Jel eyelinera değdirsen yetiyor fırçayı. Fazla batırma yoksa çok oluryerimseniben
Canım ürünüm evde; ama çok büyük birşey bekleme zatenyerimsenibenKüçük; ama 2 -3 sene beni götürürzemuszemus
köpük farları bilmiyorum benimde bir sorum var lavantalı set nasıldır kızlar sizce alıp kullanmaya değermi ??
tatlım çok büyük bişe beklemiyorum da merak ettim yapısını görsem anlardım resimden netten koyduunuz resimler katalogtada var gerçeğini merak etmiştim 2 hafta oluo ya hala getirmedi sinir oldum yok yoğunmuş yok bilmem ne neyi çok istiosam o ya kalmıo yada bi aksilik çıkıo ya kötükedihüso teşekkürler kızlar ilginiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?