Arkadaşlar ben henüz yeni üyeyim. Başlığı yanlış yere açtıysam kusura bakmayın:kedi: Oriflame e internetten tanıştığım biri sayesinde üye oldum. Ama danışman olarak girebildiğim halde internetten sipariş veremiyorum. Yani kimlik fotokopimi vs verdim 2 hafta oldu hala bi gelişme yok:bbo: Arkadaşlarımdan siparişte almıştım mahçup oldum herkese :çok üzgünüm: Müşteri hizmetleri zaten telefona bakmıyor bile. Bu durumda olan var mı ? Ve şimdi ben kayıt parası ödeyeceğim ya 15 tl eğer bu şekilde olurda sipariş hiç vermezsem bu parayı gene ödemem gerekiyor mu fisfisfis
ilk siparişini kendin değil seni üye yapan giriyor ondan sonrakileri sen giriyorsun canım ben avonda bu şekilde yapmıştım sen üye yapan ile görüş bence :)
ilk siparişini kendin değil seni üye yapan giriyor ondan sonrakileri sen giriyorsun canım ben avonda bu şekilde yapmıştım sen üye yapan ile görüş bence :)
Oriflame müşteri hizm ne ulaştım. Beni üye yapan danışmanın üye yapma hakkı yokmuş o nedenle kredili satış yapamıyormuşum şuan yalnızca kredi kartımla alabiliyormuşum Bakalım bende öyle almak istemiyorum kimlik fotokopim vs ulaşmamış daha ulaşınca kredili satış yapabilecekmişim kafamçokkarıştı
Oriflame bir arkadaşım adına üye oldum..Çünkü dha önce kendi adıma üye olmak istediğmde kendi komşum tarafından kazıklandım resmen..arkadaşlar bnden size tavsiye güvenmeden etmeden kimsenin alt üyesi olmayın..Yeterince bilgi almadan da bu işe başlamamanızı öneririm.yine ek soru sormak isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olurm.
arkadaşlar oriflame herkes kayıt açamaz. açanların lider olması gerekir. işi bilmiyen kişiler kayıt açınca evet kayıdınız acılır ama sipariş vermeniz için limit açılmaz. açılması içinde kimlik bilgilerin ve formun şirkete gönderilmesi gerekir. kayıt olacagınız kişiyi secerken evet dikkat edin. Lider kayıt açmış olsaydı hemen limitinizde açılıp anındada siparişinizi verebilirdiniz.
arkadaşlar oriflame herkes kayıt açamaz. açanların lider olması gerekir. işi bilmiyen kişiler kayıt açınca evet kayıdınız acılır ama sipariş vermeniz için limit açılmaz. açılması içinde kimlik bilgilerin ve formun şirkete gönderilmesi gerekir. kayıt olacagınız kişiyi secerken evet dikkat edin. Lider kayıt açmış olsaydı hemen limitinizde açılıp anındada siparişinizi verebilirdiniz.
söylediklerine aynen katılıyorum. seni kendi altına üye yapan internet sitesnden yapmaya çalşmş kendi liderini tanımıyo herhalde. liderin anlatması gerekiyodu ona bunu. 1 sene sipariş vermezsen üyeliğin düşer.
oriflame temsilcilerine soru ve sorunlarınızı iletmek için zaten bir konu var lütfen oradan devam edin http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-b...miz-olsun.html (Oriflame satış temsilcileri burası da bizim yerimiz olsun)
arkadaşlar bende oriflame danışmanıyım direktor olana kadar başkalarını uye yapmıyorum benim içn direktorum giriyor ve alt grubuma sen direktor olmadan kayıt yaparsan limit vermiyorlar ve bir hata yapıyorsun 3 ayda %12 oldum sizinle ilgilenmiyorsa dilekceyle istifa edebilirsin ama tekrar girmek için 6 ay beklameniz gerek bildiğim kadarıyla
arkadaşlar bende oriflame danışmanıyım direktor olana kadar başkalarını uye yapmıyorum benim içn direktorum giriyor ve alt grubuma sen direktor olmadan kayıt yaparsan limit vermiyorlar ve bir hata yapıyorsun 3 ayda %12 oldum sizinle ilgilenmiyorsa dilekceyle istifa edebilirsin ama tekrar girmek için 6 ay beklameniz gerek bildiğim kadarıyla
orıflame ı sıze yanlıs anlatmıslar ben 2 aylık uyeyım aurora dıye bır ekıbe dahılım ustlerım bana cok yardımcı oluyorlar eğer isterseniz gelin beraber çalısalım hem kazanın hem uygun fıyata nasıl kalıte alınır ogretelım. maalesef her sektorde oldugu gıbı bu sektorde de bazen bu ve buna benzer sorunlar yasanıyor sectıgınız ekıple alakalı bır durum ızmır de veya farklı ıllerde olup bu ısten cıddı rakamlar kazanmak ısteyenler ve bunu sadece evde gunluk 4 saat ayırarak yapmak ısteyenler bana ulasabılır.... orıflame her konuda danısmanlarını destekleyen bır fırma bende bır suru network ısınde bulundum ama ılk defa orıflame de kendımı yalnız hıssetmıyorum.. yasmel84@hotmail.com isteyenler yazabilir.