Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bennn ilgilenirim... ama şimdi uzun uzun yazamıyorum .akşama kadar satılmazsa tekrar görüşelim...merhaba kızlar. orjinal vakko çantamı hiç kullanamaığım için 100 tl ye satıyorum . ilgilenirseniz yardımcı olabilirim
rengi siyah canım. en fazla 10 tl yardımcı olabilirim oda kargo için. 90 tl.. boyu içinde şuan yanımda metre yok ama boyu yaklaşık 10-12cm enide 5cm var yok. çanta büyük boy aslında çok güzel fakat ben büyük çanta pek kullanamıyorum.Rengi tam belli olmamış siyah mı kahverengimi birde boyutları nı yazabilir misin ve son fiyatı bu mu dur .biraz pazarlık talep ediyorum..iyi geceler...
kılıfı derken anlamadım canım ? vakkonun çuval gibi özel bi poşeti var ondan mı bahsediyorsun acaba ?KILIFI VAR MI?
BİR DE İÇ ETİKETİNİN VE MARKA LOGOSUNUN FOTOSUNU KOYAR MISIN SANA ZAHMET?
Canım sana zahmet iç cebinde bide minik etiket olması lazım onu da koyar mısın?
Biliyorum canım ama yeni sezonlarda var sanırım tüm modelleri bilmiyorum ama! Bu da çok eski modeli gibi gelmedi gözüme o yüzden sordum :)Her Vakkoda etiket olmuyor
Biliyorum canım ama yeni sezonlarda var sanırım tüm modelleri bilmiyorum ama! Bu da çok eski modeli gibi gelmedi gözüme o yüzden sordum :)
Bendekinde de yoktu lıgo ve etiket dediğin gibi ama şimdi var, bunda logo var ya o yüzden etiket de olabilir diye düşündüm:)Aynen yeni sezonlarda var..bendeki vakkoda ne etiket ne logo var mesela..2010 da almıstım..ben de gittim arsivden faturasını ve kaydını cıkardım..
Bendekinde de yoktu lıgo ve etiket dediğin gibi ama şimdi var, bunda logo var ya o yüzden etiket de olabilir diye düşündüm:)
içine baktım ama etiket vs yok. bakırköy galleria vakkodan alındı. 2013 sezonuna aitCanım sana zahmet iç cebinde bide minik etiket olması lazım onu da koyar mısın?
Eskilerde yokmuş işte hangi mantıkla koyulmamış ben de anlamadım!Ben cok sinir olmustum..koca vakko niye etiket ve logo koymuyosunuz diye catmıstım magazada
Canım içinde değil iç cebinin içinde, varsa ordadıriçine baktım ama etiket vs yok. bakırköy galleria vakkodan alındı. 2013 sezonuna ait
Eskilerde yokmuş işte hangi mantıkla koyulmamış ben de anlamadım!
Hoş etiketi olan çantama bile bilmediği için sahte diye yaygara koparanlar oldu ya neyse!
En azından burdan her vakkoda etiket olmadığını, olmadığında replika olmayacağını konuyu okuyanlar görmüş oldu :)
tamam oraya baktım zaten ama yok malesef tatlım ...Canım içinde değil iç cebinin içinde, varsa ordadır