orjinal vakko çanta

morincim

Mor...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
6.142
770
merhaba kızlar. orjinal vakko çantamı hiç kullanamaığım için 100 tl ye satıyorum . ilgilenirseniz yardımcı olabilirim

Eklentiler

• 20141020_134955.jpg
    20141020_134955.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 863
merhaba kızlar. orjinal vakko çantamı hiç kullanamaığım için 100 tl ye satıyorum . ilgilenirseniz yardımcı olabilirim

Eklentiler

• 20141020_135011 (1).jpg
    20141020_135011 (1).jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 377

Eklentiler

• 20141020_134929.jpg
    20141020_134929.jpg
    133,9 KB · Görüntüleme: 516
Rengi tam belli olmamış siyah mı kahverengimi birde boyutları nı yazabilir misin ve son fiyatı bu mu dur .biraz pazarlık talep ediyorum..iyi geceler...

Rengi tam belli olmamış siyah mı kahverengimi birde boyutları nı yazabilir misin ve son fiyatı bu mu dur .biraz pazarlık talep ediyorum..iyi geceler...
rengi siyah canım. en fazla 10 tl yardımcı olabilirim oda kargo için. 90 tl.. boyu içinde şuan yanımda metre yok ama boyu yaklaşık 10-12cm enide 5cm var yok. çanta büyük boy aslında çok güzel fakat ben büyük çanta pek kullanamıyorum.

KILIFI VAR MI?
BİR DE İÇ ETİKETİNİN VE MARKA LOGOSUNUN FOTOSUNU KOYAR MISIN SANA ZAHMET?

KILIFI VAR MI?
BİR DE İÇ ETİKETİNİN VE MARKA LOGOSUNUN FOTOSUNU KOYAR MISIN SANA ZAHMET?
kılıfı derken anlamadım canım ? vakkonun çuval gibi özel bi poşeti var ondan mı bahsediyorsun acaba ?
tamam birazdan çekip koyarım

Canım sana zahmet iç cebinde bide minik etiket olması lazım onu da koyar mısın?

Biliyorum canım ama yeni sezonlarda var sanırım tüm modelleri bilmiyorum ama! Bu da çok eski modeli gibi gelmedi gözüme o yüzden sordum :)

Aynen yeni sezonlarda var..bendeki vakkoda ne etiket ne logo var mesela..2010 da almıstım..ben de gittim arsivden faturasını ve kaydını cıkardım..

Aynen yeni sezonlarda var..bendeki vakkoda ne etiket ne logo var mesela..2010 da almıstım..ben de gittim arsivden faturasını ve kaydını cıkardım..
Bendekinde de yoktu lıgo ve etiket dediğin gibi ama şimdi var, bunda logo var ya o yüzden etiket de olabilir diye düşündüm:)

Ben cok sinir olmustum..koca vakko niye etiket ve logo koymuyosunuz diye catmıstım magazada :KK70:
Eskilerde yokmuş işte hangi mantıkla koyulmamış ben de anlamadım!
Hoş etiketi olan çantama bile bilmediği için sahte diye yaygara koparanlar oldu ya neyse!
En azından burdan her vakkoda etiket olmadığını, olmadığında replika olmayacağını konuyu okuyanlar görmüş oldu :)

Eskilerde yokmuş işte hangi mantıkla koyulmamış ben de anlamadım!
Hoş etiketi olan çantama bile bilmediği için sahte diye yaygara koparanlar oldu ya neyse!
En azından burdan her vakkoda etiket olmadığını, olmadığında replika olmayacağını konuyu okuyanlar görmüş oldu :)

Ck sırt cantamda da etiket yok benim..ama o epey eski model..

Nerde etiketsiz onu almısım..hos birini eski esim birini babam almıstı..

Yani cok mu zor bi etiket basmak ya da orjinalligini gosteren bi zımbırtı yapmak..ben de anlamıyorum.

X