2500 müçok istiyosun ya 2500 liraya yeni gelinlik dikilir. ben hazır aldım gelinliği taç,duvak,el çiçeği,kesesi hepsi 1100 liraya aldım hiç giyilmemiş sıfır gelinlik
gelinliğin harika....Vakko St. Patrick Barcelona marka, Asia Model. 36 bedendir ve beyazdır.
Önü kuş tüyü, bele doğru çapraz drapeler, etek uçlarında üç boyutlu çiçek ve toplanabilen uzun kuyruk ilk danstan sonra toplayıp rahatça dans etme olanağı sağlıyor. Fotoğraflarda dediğim toplanma şekli gözüküyor. İçindeki korse sayesinde kayma olmuyor ve çok rahatça dans edebiliyorsunuz. Çok sade ama çok gösterişli bir gelinliktir. Gelinlik orijinaldir ve faturası ile teslim edilecektir. Yine Vakko gamboçu, tarlatanı, kesesi, istenirse tacı verilecektir. Umarım yeni gelin adayına çok mutluluk getirmesini dilerim. Gelinliğin satış fiyatı 5700 TL' dir. Ben gelinliği 2500 TL satıyorum. Bindallı ise 200 TL'dir.
Eki Görüntüle 908063 Eki Görüntüle 908065 Eki Görüntüle 908066 Eki Görüntüle 908072 Eki Görüntüle 908075 Eki Görüntüle 908067 Eki Görüntüle 908078 Eki Görüntüle 908068 Eki Görüntüle 908069 Eki Görüntüle 908070 Eki Görüntüle 908071 Eki Görüntüle 908076 Eki Görüntüle 908080 Eki Görüntüle 908094 Eki Görüntüle 908083 Eki Görüntüle 908085 Eki Görüntüle 908087 Eki Görüntüle 908088 Eki Görüntüle 908090 Eki Görüntüle 908091 Eki Görüntüle 908092
gelinliğin harika....
Merhaba gelınlıgınız sıze cok yakısmıs zevklı bırısınız bana göre o yuzden dıkkatımı cektı aslında alakasız olucak aama ayakkabı fotoğraflarınızda evınızı merak ettim arkadakı dekorasyon dıkkatımı cektı( yanlıs gormedıysem )
evınızın resımlerını paylaşmak ıstemezmısınız
:) teşekkür ederim resimleri çekip koymuşsun, çok güzel seçimler çiçeğin gerçek sanmıştım
arkadaşın dediği gibi bende evini merak ettim çok mu meraklıyım ben neyim
Evim kira olduğu için çok memnun değilim, mutfak banyo falan kötü ama yinede yarın çekip koymaya çalışıcam canım ne demek, bendee burada çok zevkle takip ediyorum herşeyi, güzel evler görünce kendim almış kadar seviyorum yani o derece.
Merhaba gelinliğinizi mağazada denedim ve çok beğendim. Size de inanılmaz yakışmış. Bütçemiz olmadığı için ikinci el arayışına başladım. Sanırım bedeni 36. Ölçülerinizi ve pazarlık payı olup olmadığını mesajla paylaşabilirseniz almak isterim. Özel mesaj yazmak istedim ancak yeni üye olduğum için atamadım. Dört gözle haberinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?