14-15 Eylül 2013 te Bolu Gazelle Hotel de Yoga Academy nin festivali var. Ben artık bu festivallere katılmaya başladım, yani bir kaç kere katıldım.
Festivaller çok güzel oluyor.. 300 kişinin üzerinde insan geliyor ve hep beraber Yoga yapıyoruz. Ben Bolu ya daha önce gitmiştim otel de çok güzel. Sanırım Avrupa nın ikinci büyük SPA merkeziymiş.
O kadar yoğun program var ki festivalde, sürekli Yoga yapıyoruz. ben bir de derslerin hepsine katılmadım bile. programı aşağıda veriyorum.
YOGA FESTİVALİ
14-15 EYLÜL
BOLU, GAZELLE RESORT & SPA
Eylül ayında Yoga Festivalimiz 150 dönümlük bir meşe ormanının içinde yer alan 5 yıldızlı otel Gazelle Resort&SPAda. Tesis SPA konseptiyle misafirlerin beklentilerinin üzerine çıkılacağı ve üstün hizmet kalitesinin yaşatılacağı konusunda çok kararlı.
Büyük Yoga Üstadı Paramahamsa tarafından verilecek dört farklı çakra düzeyinde dört farklı pratik çalışma ve interaktif bir söyleşi şeklinde gelişen teorik dersimiz TÜM SORULARA CEVAPLAR'da kafamıza takılan sorularımız yanıt bulacak.
Surya Namaskara (Güneş Enerjisi ile Bağlantı), Çandra Namaskara (Ay Enerjisi ile Bağlantı), Nefes Teknikleri, Meditasyon, Zayıflamak için Yoga ve Anatomi dersleri ile toplamda 11 çalışmanın sunulduğu bu kamp, sonbaharı enerji ve huzur dolu geçirmeniz için birebir...
Yoga Festivali Tarihi :
14 15 Eylül 1 gece 2 gün.
Çalışmalar:
Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf yönetiminde,
14 Eylül Cumartesi: Saat 11.00 pratik ders
Muladhara Çakra Teknikleri - Özgüvenin geliştirilmesi
14 Eylül Cumartesi: Saat 14.00 Meditasyon
14 Eylül Cumartesi: Saat 15.00 Zayıflamak için Yoga
14 Eylül Cumartesi: Saat 17.00 pratik ders
Svadhisthana Çakra Teknikleri - Yaratıcılığın geliştirilmesi
14 Eylül Cumartesi: Saat 20.00 Teorik ders,
Tüm Sorulara Cevaplar
14 Eylül Cumartesi: Saat 23.30 Çandra Namaskara- Ay enerjisi ile bağlantı
15 Eylül Pazar: Saat 07.00 Surya Namaskara- Güneş enerjisi ile bağlantı
15 Eylül Pazar: Saat 08.00 pratik ders
Manipura Çakra Teknikleri - Kararlılığın geliştirilmesi
15 Eylül Pazar: Saat 11.30 Anatomi dersi
15 Eylül Pazar: Saat 12.00 MERKEZ YÖNETİCİLERİ TOPLANTISI
15 Eylül Pazar: Saat 13.30 Nefes Teknikleri
15 Eylül Pazar: Saat 15.00 pratik ders
Anahata Çakra Teknikleri - Sevginin geliştirilmesi
Yoga matlarınızı ve kalın giysilerinizi getirmeyi unutmayınız.
Ulaşım
Yoga Festivalimize ulaşım bireyseldir. Katılımcıların organize ettiği otobüs Cumartesi sabah Taksimden saat 6.00te kalkacak ve saat 6.30da Kadıköye uğrayacaktır. Otobüs ile gidiş-dönüş ekstra ücrete tabidir.
Fiyata 9 pratik, 2 teorik Yoga dersleri, 1 gece konaklama, 2 sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücrete dâhildir.