• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinalmorjinalin rüya gibi düğünü

Süper bir düğün olmuş,

Hem eğlenmişsiniz hem evlenmişsiniz, harikaaa:32:

Çok orjinal görünüyor düğün :1: Gelinlikte sen de harikasın maşallah..
Ömür boyu mutluluklaaar canımm.. :)

çok güzel gözlerin var cnm maşallag gelinliğin çok güzel sende öyle bi römür boyu mutlu olursunuz inşallah

aaa ben seni dün facebookta gelinlik 21´de görmüstüm ve orda cok begenmistim gelinligini simdi diger fotolari görünce ama BAYILDIM ya cok güzel olmussun masallah :nazar:

burda baktıklarım içinde en güzeli sensin valla, herşeyin harika olmuş evlilik bi kere olur sende en ince ayrıntısına kadar herşeyi ayarlamşsn tebrk ederm.. eşinde yakışıklı sende güzelsn çocuğunuzda güzel olr :17: mutluluklar..:3:

cnm çok güzelsiniz maşallah mutluluklar dilerim

gelinliğinde hem askı var hem yok,çıkmalımı yaptın nerelerde kullandn sadece fotodamı???:40::40::40:

Allah bir ömür boyu mutlu,mesut etsin...Çok güzel bir gelin olmuşsun,arkadaşlarının mor kıyafet uyumu da güzel olmuş :))

cnm çok güzelsiniz maşallah mutluluklar dilerim

gelinliğinde hem askı var hem yok,çıkmalımı yaptın nerelerde kullandn sadece fotodamı???:40::40::40:

Çok teşekkür ederim.
Nikah kıyıldıktan hemen sonra çıkardım ilk dansımı o şekilde yaptım:)

Çok hoş bir bayansınız..:nazar::nazar:Gelinliğinizde çok zarif...Kısacası çok güzel bir gelin olmuşsunuz.:nazar:Mor rengin kullanımı da farklılık katmış.Pastayı beğendim.:76: Mutluluklar dilerim.

Bayıldım yeminle yaaa :31::69::nazar:
bende beyaz mor istiyorum kısmetse.tam fikir oldu banaaa :13:
Mutluluklar canım :34:

tebrikler ve mutluluklar çok güzel ve modern bi gelin olmuşsun allah bir ömür boyu her anınızı birlike nasip etsin sevgiler.:nazar:

Ayyyyyy maaşaalahhhh nasıl güzel bi gelin olmuşsun çook çooook beyendim hakikatteeeenn orjinal olmuş allah mutlu etsin

süpeeeerrrr... allah içinize sindirsin, bir ömür mutlu olun inşallah :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım.. inşaAllah bir ömür boyu mutlu vu huzurlu olursunuz.. fotoğraflarınız çok cici çok üzel bir gelin olmuşsunn. fotoğraflara bakınca tekrar evlenesim geldi :)))

Back
X