orneklerinize akliniza cok ihtiyacim var

bir kez bir sey yaptı işte kardeşine kredi çekmek gbi sonra benden çekindi söyleyemedi bende sormadm..aslnda konuşuyoruz hep atama sonraasına bıraktk olackları iikimzde daha sağlm basalm diyoruz konuşurken şöyle yaparız böyle yaparız gayet iyi hayat şartlarndn bahsediyoruz yani neyi konuşayım ki :S söyledim de bbamın evindeki hayatmı aramk istemem dedim benimde tek amacım sana onu yaşatmamak dedi :S
:) size açıkca konuşun dediğim an eşimin evlenirken maaşını bilmediğimi farkettim :)))
İnşallah güzel olur herşey sizin için :)

Ben bu pus dünyaya 3 tane çocuk getirdim
Benim mesleğim var ama eşim kpss ile uğraşiyor hala işimiz zor bacim

belkide ailesine gönderiyordur. sen bu yükte ezilme. ona söyle birikimin olsun yoksa zor ewlenirz de çekil kenara . bşeyler yapsın artk yapmak zorunda. madem ewlenmek istiyor kazancından düzenli 100 lira köşeye atmasını bilmesi lazm. dmlaya damlaya göl olur.

bir kez bir sey yaptı işte kardeşine kredi çekmek gbi sonra benden çekindi söyleyemedi bende sormadm..aslnda konuşuyoruz hep atama sonraasına bıraktk olackları iikimzde daha sağlm basalm diyoruz konuşurken şöyle yaparız böyle yaparız gayet iyi hayat şartlarndn bahsediyoruz yani neyi konuşayım ki :S söyledim de bbamın evindeki hayatmı aramk istemem dedim benimde tek amacım sana onu yaşatmamak dedi :S

Canım zamana bırak.
Tüm mesajları okuyamadım ama yaşı kac?
Bi yasa kadar mesela 30a kadar birikim yapamayan sonra hiç yapamiyor bunu boyle bil.
Cimri adamın sevgisi de cimri olur bunu bi kenara yaz.
Eğer gururluysa sana da gurur yapacak zamanı gelince
Böyle giderse babanın evindeki rahat babanın evinde kalacak.
Bazıları konuşur bazıları icraat yapar.
Onun ailesini tanımıyorsun bence.
Bu azcik yazdıklarından bile ayrı dünya insanı olduğunuz belli.

Ya herşeyi göze alacaksın tercihinin arkasında duracaksın ve kimseye şikayet etmeyeceksin, sabredeceksin.
Ya da babanın evinde amma bekar amma nişanlı bi süre bekleyeceksin.

Benim eşimin ailesi de beni bedavaya aldi.
Babam daha cok yardim etti.
Diger 4 eltimin evi var. Ben kiraya evlendim. Yememden giymemden gezmemden kıstım.
Ev aldık tokiden.
Para bitti huzur gitti.
Niye eşim gururlu ya.
Bişey istemeyecek ya.
Erkekler parasizken hiç çekilmiyor..
Babamin evinde eski rahat da yok artık..
Ben çocuklarım oldukça kanaat etmeyi sabrı öğrendim. Eşimin ailesini tanıdım
Onlar da beni tanıdı. Herşey yoluna girdi evlendikten ancak 7sene sonra..

Ben tabi ki senin işine karisamam. Acele etme.
Seven zor bulunur.
Seviyirsa seni onu kaybetme

Hep yaziyorum buraya biraz olsun rahatliyorum cunku ne ablam var ne abim ne de akli selim dost..

Atama bekleyen biriyim evlenmeyi dusundugm insanda ozelde,ust duzey memurluk icin bekleyen biri.90puani da aldi sinavdan..evlilik icin suan beklemedeyiz.

kizlar her seye sifirdan basliyoruz erkek arkdsma ailesi zerre destek degil o da igne istemiyor.zaten uzakta yasiyor onlardan.2 gun once yanima geldi inanin kislik ayakkabi giyiyor bu ayda alamam diyor..icim parcalaniyo artik..baslarda kizardm kendine bakmiyo diye ama anliyorum simdi.kpssye hazirlanirken isi birakti 3 ay hadi diyorm kendini toparlayamadi ama kalkip evlilik dusunuyoruz.2mizde uni mezunuyuz ama gelecek kaygim bitmiyor.suratim dusuyor ister istemez ayakkabi ya alamazmi insan..kurumlar su allahm cezasi feto olayndan dolayi sinav acmiyo temizlik var..2 yildir sevgili olamadik uzaktan uzaga yurutmeye calisiyoruz.otobusle gelip gitmeye calisiyo yanima..cok korkuyorum inanin bu gidisle evlilik fikrini rafa kaldiricam.evlenmekten bu dunyaya cocuk getirmekten korkuyorum.bu cocuk turkiyedeki en iyi uni mezun ve bu halde ben uni mezunuyum issizim..baska seylere yoneldim.inanin dusunmekten yoruldum guzel gunler hic gelmeyecek gibi o hayallerini anlatrken ben sadece bos bos bakiyorum..
Bence cok kafaya takiyorsun .
Millet askeri ucreyle evleniyor.
Allah buyuk elbet .
Yani iste olur hersey olur .
Zorluk olmadan pat diye biryerlere hemn gelinmiyor maalesef.
Is adamlarina sor kucukken ne yoksullyk cekmislerdir bak unlulere.
Yani cok karamsarsin bence .
Bunlari dusunecegine dua et guzel bir isiniz olsun.
Umutsuz olma bence.
Hereey para demek degil zamnla oda olur..an herseyin ilacii

bana şöyle geldi; evlilik icin birikim yapiyordur, zamani gelince ailesi yardim etmis gibi gosterecek olabilir..acikcasi ben de şimdi öyle yapiyorum. altin alip koyuyorum bi tarafa, annem onlari takcak bana..sevgilim de sen bu maasi napiyosun dedi bi kere (elbise alimina ara vermistim) babamin borcunu ödüyorum diye yalan soylemek zorunda kaldim. Çünkü ailen hic bisey yapmadi demesin ömür boyu diye :( napayim güçleri yok, belki senin sevgilin de ailesi yapmış gibi cikarticak o parayi evlenirken? cunku sensiz harcayan biri değil. cimrilik konusunda da ayakkabiya kiyafete önem vermediginden kaynaklandığını düşünüyorum. salaş takılıyor demek ki, ona batmiyor..sevgiler :)

şu şartlarda evlilik için acele etmeyin zaten... gönül bir an önce sevgili ile doyasıya vakit geçirmek istiyor ama madden çekilen zorluk da yıpratıcı oluyor... ikiniz de işe girin,biraz birikim yapın.. aileler yardımcı olsa dahi masraflı olaylar , hiç yardım etmeyeceklerse çok yıpranırsınız acele ederseniz

+1

Engeller var evet. Ve bence bu engelleri asmadan evlenmeyin. Nikahta keramet felan yok unutmayin. Sihirli deynekle birden para gokten dusup kucaginiza gelmez. Kendinizi guvenceye alin sonra bu ise koyulun. Evlenince masraflar dahada cogaliyor.

Back
X