orneklerinize akliniza cok ihtiyacim var

bende böyle düşünüyorm sanki o ona lüks..eskiyecek öyle alacak şaka gibi bu da nasıl anlatılır arkdşm oysa şu konular yüzünden ne kdr tartıştk ben çok bakımlıyım asla tahamül eedemem..düşünmek istemiyorm böyle olduğunu diğer türlü ise eğer cidden durumu kötüyse bu ay o zamnda konuşursam rezil olurum rencide etmiş olurum

ben mesajlarinizi tek tek okudum bence bu adam
el iyisi mal meraklısı biri
bazı insanlar vardır bakarsınız dıştan kıyafetleri kötü falan ama bir ogrenirsiniz 2 3 evi var
kendi ailesine de giydirmez yedirmez ancak mal için para biriktirir bana öyle geldi
ayrıca zor durumda olan biri de çeyrek takmasin çok mu gerekli

aynen öyle o o kdr güveniyor ki kendine tamam puanın var ama elenebilirsinde diyorum..duymuyor açılsa veolacağı varsa olsun olmuyorsa olmasn artık yoruldm çok
Puan maalesef son kriter 5-10 dakikalık torpillerin yarıştığı mülakatlar oluyor A grubu kadrolarında

bende böyle düşünüyorm sanki o ona lüks..eskiyecek öyle alacak şaka gibi bu da nasıl anlatılır arkdşm oysa şu konular yüzünden ne kdr tartıştk ben çok bakımlıyım asla tahamül eedemem..düşünmek istemiyorm böyle olduğunu diğer türlü ise eğer cidden durumu kötüyse bu ay o zamnda konuşursam rezil olurum rencide etmiş olurum
Eğer ayakkabı almak ona gereksiz geliyorsa gerçekten evliliğinizde sorunlar yaşarsınız bir de sizi para gözlü olmakla, müsriflikle suçlar ki siz de bu yaftayı yememek için çoğu zaman içinize atarsınız, cimri adamla evli olmak hakikaten çok zor.

evet krediyi çekti kardeşine ama aynen düşündüğüm gibi kendisi ödüyor ve sadece geçen aylar (işsiz kaldığı aylar) eksiye düşmüş..ben şimdi ne yapayım !

ben mesajlarinizi tek tek okudum bence bu adam
el iyisi mal meraklısı biri
bazı insanlar vardır bakarsınız dıştan kıyafetleri kötü falan ama bir ogrenirsiniz 2 3 evi var
kendi ailesine de giydirmez yedirmez ancak mal için para biriktirir bana öyle geldi
ayrıca zor durumda olan biri de çeyrek takmasin çok mu gerekli
+1
Bence çok yerinde bir tespit olmuş.

Bence yakında tüm kurumlar sınav acacaklar ve sevgiliniz de iyi bir yerde ise başlayacak siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama iki memurun maaşı evi gayet de iyi cevirir. Ayrıca bu dünyaya çocuk gelir mi geyiği yapmanın anlamı yok bence horminlariniz olgunlaşinca siz kendiniz isteyeceksiniz ay geç mi kaldım diye. Herşeyin zamanı var sevgilinize ve kendinize de zaman tanıyın. Biz de eşimle hem ayrı sehirlerdeydik onun da ailesi ona hiç yardimci olmazdi dugunde tek cop bile gelmedi o da kpssyi kazandı geldi yanıma gayet de mutluyuz şimdi

evet krediyi çekti kardeşine ama aynen düşündüğüm gibi kendisi ödüyor ve sadece geçen aylar (işsiz kaldığı aylar) eksiye düşmüş..ben şimdi ne yapayım !

yukarıda da yazdım bu adam var yemezlerden
kendisine bir ayakkabı almaktan aciz birinden bahane bulup ayrilirdim ben

yukarıda da yazdım bu adam var yemezlerden
kendisine bir ayakkabı almaktan aciz birinden bahane bulup ayrilirdim ben
2 yılım var ayrıca ben ilşkinin başında değilim seviyorum da..açık açık konuşucam ondn sonrasını kendi bilir

2 yılım var ayrıca ben ilşkinin başında değilim seviyorum da..açık açık konuşucam ondn sonrasını kendi bilir

isterse 5 yıl olsun bu adamla evlenirsen iz sizin maaşı da size harcatmaz
keyfinize göre
her aldığınız gözüne batar
ya da aileye yardım yapıp param yok der evi siz gecindirirsiniz
olacaklar Belli
ne diyeceksiniz ki bu bir karakterdir değişeceğini ben sanmıyorum

offff. cimri adam. bunu bilir bunu söylerim. cimri kadın bi nebze çekilse de cimri adam asla çekilmez. kendi maaşını koklatmayacak sana. bu yazı da burda dursun

isterse 5 yıl olsun bu adamla evlenirsen iz sizin maaşı da size harcatmaz
keyfinize göre
her aldığınız gözüne batar
ya da aileye yardım yapıp param yok der evi siz gecindirirsiniz
olacaklar Belli
ne diyeceksiniz ki bu bir karakterdir değişeceğini ben sanmıyorum
ya peki cimri olsa biz en iyi yerlerde oturup yeri gelip bir içeçeğe veriyoruz 15 tl atıyorum lüks yerlerde de oturuyoruz onlarda batmaz mı cimri olsa ??? meraktann soruyorm yorumlarınız önemli

ya peki cimri olsa biz en iyi yerlerde oturup yeri gelip bir içeçeğe veriyoruz 15 tl atıyorum lüks yerlerde de oturuyoruz onlarda batmaz mı cimri olsa ??? meraktann soruyorm yorumlarınız önemli

tam olarak cimrilik
değil bence
adam el iyisi
düğünde arkadasa çeyrek takıyor ama 50 lira ayakkabı almıyor
mal meraklısı araba almayi düşünüyor ama 50 lira ayakkabı almıyor
ayrıca sevgililik dönemine güvenmeyin o zaman en lüks yere götürür evlenince hamburger yemeye bile gitmenizi gereksiz görür
en önemlisi ve en kötüsü ise sizden bir şeyler saklıyor

tam olarak cimrilik
değil bence
adam el iyisi
düğünde arkadasa çeyrek takıyor ama 50 lira ayakkabı almıyor
mal meraklısı araba almayi düşünüyor ama 50 lira ayakkabı almıyor
ayrıca sevgililik dönemine güvenmeyin o zaman en lüks yere götürür evlenince hamburger yemeye bile gitmenizi gereksiz görür
en önemlisi ve en kötüsü ise sizden bir şeyler saklıyor
evet krediyi eniştem ödüyor dedi otomatik düşüyormş hesaptn elden de alamaz uzaklar..demek ki ödüyor bu gece sorucam ne yaptn ödüyolarmı diye yalan söylerse sebebini sorucam..yani ne yapıyor maaşını kısmını biliyorum ben gönlümce harcama yapamadım hiç dedi bi kere baana teli bozuldu alamadı..borçlanmk istemiyorm fln diyodu :S ne bileyim ben hep durumu olmadgna inandm :S

ayakkabı almak lüks değilki ihtiyaç. belki de cimridir.
beraber buluştuğunuzda nasıl geçiyor.

ayakkabı almak lüks değilki ihtiyaç. belki de cimridir.
beraber buluştuğunuzda nasıl geçiyor.
diyorum ya daha bir kez bu da pahalymş demedi yani oturduğmz yerler lüks mekanlar yedklerimiz oyle gelir kahvaltı yaparız bir oturusta 50tl gün sonuna kdr bişilrt yaparz ama olay kıyafet olunca hep kavga ettik biz.gömlek alacak kıyamaz ben aldm bir kaç thsirt fln :S bir yerde bir sorun var ben giiyime fln çok dşkünüm artk inat mı yapıyo nerdeyse beni denedgni düşünücm :S::S

Kardesine kredi cekti bir ara oduyor diyo ama ne kdr dogru bilmiyorum.3bin lira alan biri bir 100 lira hadi olsn 50 lira ayiramazmi benim beynim durdu 2 ay oldu henuz issizlk doneminden sonra ise gireli borcu vardr belki diyorm
Belki aylık maaşı 3000 değildir nerden biliyorsunuz.

Ben kesinlikle cimri olduğuna inanmıyorum. Ailesine veriyordur. Eniştesine veriyordur. Çok üzüldüm. Lütfen destek olun. Seviyorsanız bunları sorum etmeyin serim.

Ektra harcama olarak sadece kredi mi görünüyor?
Bir de zamanında kredi çekerken yaşanan tartışmadan tam olarak sonucu neye bağladınız. Ne gibi bir karar alındı? Yoksa tartıştınız ve havada mı kaldı?

Ben kesinlikle cimri olduğuna inanmıyorum. Ailesine veriyordur. Eniştesine veriyordur. Çok üzüldüm. Lütfen destek olun. Seviyorsanız bunları sorum etmeyin serim.
bende üzülüyorum ama çok abartı değil mi ya..3binden aşağı alması mümkün değil şirketi de iyi..zaten veriyormuş otamatik her ay 400 kesilse 1eve verse geriye çok bir şey kalmıyo :S

Back
X