Cilt Bakımı Ürünleri OROGOLD peeling

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

myraa

('',))
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
19
0
36
Bursa
arkadaşlar şu orogold markası yurtdışında falan da böyle pahalı mı? aşık oldum bu ürününe

birazaraştırdım Türkiye'de sadece demsa satıyor. ben brandroom'da kasadayken bir danışmanı yanıma gelip 5-10 saniye elimin üzerine parmaklarıyla uyguladı. böyle ayaküstü ama ne olduğunu bile anlamadım. bir yandan kasadaki kız birşeyler diyor, bir yandan diğer kız ürünü tanıtmaya çalışıyor sinir oldum, gerek yok istemiyorum peelingim var diyip poşetimi aldım çıktım. dışarı çıktığımda elimin üstündeki ölü derileri ve beyazlamış cildimi görünce şok oldum!

tekrar içeri girip kızı buldum bilgi aldım o derece.. fiyatı 200 küsür lira. içinde 24 karat altın parçacıkları bulunuyormuş. altın rengi küre şeklinde küçük bir kutu. başka yerde gören duyan varsa söylesin yoksa kendimi tutamayıp praya kıyıcam sanrım :18:

Douglas larda da satılıyor ve evet pahalı gerçekten.Kullanan arkadaşlarım çok memnun ama ben kıyamadım açıkçası o kadar para vermeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…