- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.392
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Merhaba arkadaşlar, aranızda orogold ürünlerini kullan var mı? Cildim için çok iyi bakım ürünleri arıyorum. Eğer kullanıp da memnun olan varsa fikirlerinizi paylaşır mısınız? Cildim bu aralar çok soldu. Sadece orogold ile ilgili fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Selametle...
Ama harika. Peeling İşlemini elimde denemislerdi resmen ölü derilerimi gözle gördüm eğer memnun kalanlar varsa alacağım inşallah. .. inşallah kullanan çıkar
Ama harika. Peeling İşlemini elimde denemislerdi resmen ölü derilerimi gözle gördüm eğer memnun kalanlar varsa alacağım inşallah. .. inşallah kullanan çıkar
Canım, bilmiyorum, nette biraz araştırabilirsin. Satış stratejileri hakkında çok komik hikayeler var. Bana biraz palavra gibi geldi.
Peeling'i denetilen bir kız "ürün zaten uhu gibi bir kıvamda, uhuyu sürün deride kurutun, sonra ovalayın sonuç ne bakın diyor, çıkan şeyler elbette ölü deriye benzer" Hani iyi yorumlar kendi elemanlarına yazdırılabilir, ama kötü olanlar daha çok dikkate alınmalı bence.
Kaldıki gerçekten ürünün arkasında olan firmalar tüm içeriği web sayfalarında paylaşırlar, bu ana maddesi altın, vitamin C falan diyor sadece? ee geriye kalan? Hadi altın var diyelim, onun nasıl küçük mikronda olması lazımda derin emsin, işlesin içine de fayda etsin?.
Sen istiyorsan dene tabi ama, ben $128 dolar peelinge versem, yüzümden yıkamaya kıyamam onu
.
Uff bilemiyorum ki. Haklısın tabiki de. Ama ne yapsam da su Cildim pırıl pırıl canlansa.. çok mu bi şey istiyorum ki :-(
Abla tavsiyesi, asıl içerden beslemen lazım. Bol çiğ sebze tüket, en az 1,5 Lt su iç, 1 meyve ye hergün, 2 hafta sonra o cildi tekrar incele. Geceleride ortalama organik bir nemlendirici kullanabilirsin tabi.
Öyle sür, parla mucize çözümler yok. Sadece insanların duygularını sömürüp, ceplerini dolduran kocaman firmalar var. Parlak şişelerde umut satıyorlar bir çoğu.
.
Uff bilemiyorum ki. Haklısın tabiki de. Ama ne yapsam da su Cildim pırıl pırıl canlansa.. çok mu bi şey istiyorum ki :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?