Orphan Black

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898

Sarah, zor koşullara adapte olabilmiş kılık değiştiren bir yetimdir. Bir kadının intiharına tanık olduktan sonra Sarah kurbanın kendine çok benzediğini fark eder. Ölü kadının yerine geçerek birikimlerini kullanınca bütün sorunlarının çözüleceğini zannederken onun yerine şaşırtıcı bir gizemin farkına varır: Ölü kadın ve kendisi birer klondur. Sarah cevaplar aradıkça kendisi gibi birçok insanın olduğu öğrenir. Bu kişiler aile fertlerinden şüphelenmeyen ve tamamen farklı koşullarda yetişen genetik olarak aynı insanlardır. Bu klonları kimin yarattığını bilmezken neden bir suikastçi tarafından bir bir öldürüldüklerini de bulmak zorundadır.

İlk bölümü izledim, akıcı gitti diğer bölümünü merak ediyorum

Eşim başlamış diziye ilk bölümünü izleyemedim ama 3. bölümüne şöyle bir göz attım dün,ama işte devamı olacak bir dizi mi acaba onu merak ediyorum ben de.Aslında birkaç sezon ilerlemiş dizileri izlemek daha keyifli bence.Flash forward mesela beni çok hayal kırıklığına uğratmıştı,hem çok iyiydi ama final yapmadı.Lie to me mesela o da aynı şekilde...Umarım bu dizi uzun soluklu olur,görücez

Tamamen öylesine can sıkıntısından başladım ama bir süre sonra kendisine bağladı. Bence güzel bir ilk sezondu gayet akıcıydı, kısa sürede izledim bitti, final kaldı bakalım, gelecek sezonu bekliyeceğim bir dizi. İzlerken verdiği his güzel, özellikle de başroldeki kızın o kadar fazla sayıda ve görüntü, tarz, tavır, aksan.. vs olarak birbiriyle alakası olmayan karakterlerin rolünü başarıyla kotarabilmesi takdire şayan.

bende çok severek izledim, olaylar hızlı gelişiyor, başrol oyuncusu kadın şahane gerçekten, dizide en sevdiğim şey farklı aksanlar zaten

finali çok merak ediyorum, 2. sezon oynayını da almış bildiğim kadarıyla

Sezon finalini çok beğendim süperdi, ama ara çok uzun ya

Oyuncu bakımından en cimri dizi belki de Geçen eşimle izliyorduk aslında bu dizi eşimin dizisi ben çok hakim olamadım açıkcası ama o sarışın kadın nedir öyle ya İzlerken bir de eşim uyuyakalmaz mı , benim de uykum kaçmaz mı Korkutucu bi hatun.Biz finali yapamadık grçi daha.

ben başrol oyuncusuna bayılıyorum bence her karakter için ayrı para almalı

bende burdaki yorumlardan internetten baktım.bütün bölümleri izledim.çok güzel bir dizi.yeni sezon ne zaman başlayacak bilen varmı acaba.?

Saaabırsızlıkla beklediğim dizidir kendisi... Çoook fena bir sezon finali yaptı.. 2. sezon onayı aldı ama 2014de yayıma gireceğini duymuştum kesinliğini bilmemekteyim.. Çok farklı hoşuma giden bir konusu var ve göründüğü kadarda basit değil, ipin ucunu kaçırabileceğimiz bir senaryoya dahi dönüşebilecek yapıda... En çok merak ettiklerimden biri Alison'a neler olacağı..

Son düzenleme:
ne zaman başlayacak bende bilmiyorum, bende merakla bekliyorum

üzülüyorum bu kadar muhteşem bir dizinin gölgede kalmasına Tatiana'ya bayılıyorum. muhteşem bir oyuncu
nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama 2.sezon baharda başlayacak ve 10 bölüm olacak diye okumuştum. sanırım Tatiana çok fazla rolü tek başına oynadığı için ve hepsi birbirinden zor olduğu için 20-22 bölüm yapamıyorlar, oyuncuya da yazık sonuçta

baharda mı başlayacakmış, bu kadar ara mı olur yahu
biriktirip bir çırpıda mı izlesem ne yapsam

bende orphan'nın konusunu açmıştım burayı yeni gördüm 2. Sezonu merakla bekliyorum

helena ölünce rüyama girmişti

kızlar bu arada 2. Sezon nisanda başlayacak diye biliyorum

baharda mı başlayacakmış, bu kadar ara mı olur yahu
biriktirip bir çırpıda mı izlesem ne yapsam

sebebini tam olarak bilmiyorum ama bence Tatiana'nın rol ağırlığındandır. diziyi tek bir oyuncu götürüyor gibi bir şey ve karakterlerin hepsi zor. yazık kızcağıza da dinlensin biraz

diziye dün gece başladım, uzun zamandır güzel bi dizi bulamadım walking dead'den sonra...
burda açılan dizi başlıklarından birkaçına baktım, bilmiyorum bana hitap etmedi sanırım...
ama bu diziyi sevdim, benim huyumdur ilk bölümünü sevmzesem devamını izlemem....
ilk bölüm beni merak ettirdi açıkçası..devamını izlicem inşallah...

izle ablam izle ben ikinci sezonu heyecanla bekliyorum

aslında o zamanda tavsiye etmiştim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…