oesen embriyonun kalıtesi hakkında bilgin varmı
orta kalite ve5 hücreli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oesen embriyonun kalıtesi hakkında bilgin varmı
benimde3 gün transferi ama ben anlamadım 5. gün transferi ne demek ve nasıl bir fark oluyor arada bana anlatırmısınbenimkilerde 3.gün transfr yaptılar diye çok kızgınım.5.güne gidecektik güya.dondurulan 10 embriyonunkaliteside belli deil.umarım sonuç pozitif olur.dondurmayı kabul etmeseydim 5.gne gideceklermiş.ayy konuştukça sinirim bozuluyor.
benimde3 gün transferi ama ben anlamadım 5. gün transferi ne demek ve nasıl bir fark oluyor arada bana anlatırmısın
ben iyice korktum kesin hamile değilim ben o zaman 3.günde orta kalite? off ya bi gelse şu test günücanım 5.güne giden embriyo artık bölünmeyi tamalmlıyo ve benim bildiğim 5.gün embriyosu dışarda bu kadar kalabilmeyi başardığı için kalite olarak daha iyi oluyor ve tutunması daha kolay oluyor.3.gün çok iyi olan emb 5.güne labaratuarda gidemeyebiliyor.bunun için çok emb olması gerek ki 5.güne gitsinler.
ben iyice korktum kesin hamile değilim ben o zaman 3.günde orta kalite? off ya bi gelse şu test günü
daha önce de denedim ama transfer olmamıştı embriyolarda bölünme olmadığı için ilk sayılıröyle deme işin o kısmı hiç belli olmaz.benimde 3.gün embriyosu hücre sayısını bilmiyorum.umutlu olmaya çalışıyorum.inşallah olur canım.Allah ol desin yeter ki..senin ilk denemen mi
daha önce de denedim ama transfer olmamıştı embriyolarda bölünme olmadığı için ilk sayılır
inşallah ikimiz içinde ilk ve son olur canım.
benimde 21 mayis.mayis ugur getirsin insallahworld test tarihin ne zaman benim 21 mayıs
crinone jel kullanıyorsan ondan kaynaklı olabilir canım düşünme rahat olmaya çalış..arkadaşlar slm dün ve bugün açık kahve rengi renginde damla damla lekelenmelerim oluyor...sizlerdede oluyormu merak ettim...adet olursam diye korkuyorum.....sizce ne olabilir?
arkadaşlar slm dün ve bugün açık kahve rengi renginde damla damla lekelenmelerim oluyor...sizlerdede oluyormu merak ettim...adet olursam diye korkuyorum.....sizce ne olabilir?
Hemşire bana jel den dolayı kahverengi yada pembe akıntın olabilir endişelenme demişti.adet deildir bence.bugün kaçıncı günün?belki tutunmadandır canım.
bugün 7. gün....seninle aynıyız galiba sende bişey varmı
transfer günümü saymazsak bugün 5.günüm.bacaklarımda adet öncesine benzer ağrılar var.onundışında arada akıntımoluyo su gibi.jel filan geri geliyo
world öğretmenmişsin branşın nedir ...eşimde özel eğitimci zihinsel engelliler
matematik.sen çalışıyor musun?bu kaçıncı denemen canım.
ben çalışmıyorum ev hanımıyım bu ikinci denemem kocaelide oturuyorum..