you tubeden kanallar var anlatışını beğendiğin hocalardan takip edebilirsin.Ben 15 yaşındayım ve küçüklükten beri kurankurslarında okumuş bi kızım annem küçükken beni kapatmış 4 yaşında gündüzcü kurslara gitmiş ve 8 yaşındada yatılı bir kuran kursuna gitmiştim okula falan hiç gitmedim okuma yazmayı orda ogrendim ama kurstan çıktım şimdi açık ogretimden yazdıldım ilk okul sınavına girip geçtim fakat orta okula başladım sınavları hiç bilmiyorum çalışsamda anlamıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Kimi takip etmeliyim bilmiyorum açık egtim ortaokulda düzgün anlatan hoca yok bulamıyorum ama biraz daha araştıracagım kitaplardan anlamıyorum çunkuyou tubeden kanallar var anlatışını beğendiğin hocalardan takip edebilirsin.
ben biraz araştırayım bulduklarımı linklerimKimi takip etmeliyim bilmiyorum açık egtim ortaokulda düzgün anlatan hoca yok bulamıyorum ama biraz daha araştıracagım kitaplardan anlamıyorum çunku
Tamamdır teşekkür ederimmben biraz araştırayım bulduklarımı linklerim
Düşmüyo bilmiyorum15 yaşında bi çocuk nasıl okula gitmez bakanlık peşine düşmüyor mu
Aslına mantıklı düşündüm annem babam ayrı aynı zamanda babama falan verirler onunlada yaşamak istemem açıkcası şimdi kendi özgürlügümü bi şekilde geri alabildim sayılır yani yani ailemi şikayet etsemde pek bişi degişmez açıkcası benim açimdan çunku ailem çok salak taş devrinden kalma kafa yapasınına sahipler olan yine bana olacak en iyi derslerimi çalışıp kendi hayatıma geçmişe bakmadan çalışıp meslek edinmek kendi geleceğimi kendim yeniden oluşturmam bunu yapabilirim sadeceyalnız bu suç değil mi? okula gönderilmemişsiniz, ailenizi şikayet etmeyi düsündünüz mü?
Yani babamdansa annemin cahiliyetina katlanmak daha mantıklı geliyo banayalnız bu suç değil mi? okula gönderilmemişsiniz, ailenizi şikayet etmeyi düsündünüz mü?
Babam gibi bi adama katlanmaktansa 2 3 içinde kenime bi birikim elde ederim bişiler yapar kendi ayrı evime çıkarım ayıca 4 abim var bu ailenin en küçük kızıyım yani onlarda sıkıntı birazyalnız bu suç değil mi? okula gönderilmemişsiniz, ailenizi şikayet etmeyi düsündünüz mü?
Hayat hikayeni anlatmana gerek yoktu. Saçma sapan bir tartışma ortamı oluşacak şimdi. Bana çok samimi gelmedin açıkçası. Derdinden ziyade tartışmaya açık bir konu üzerinde yogunlasilsin diye yazılmış gibi geldi. Bak internette dünya kadar ders anlatan sayfa var.Ben 15 yaşındayım ve küçüklükten beri kurankurslarında okumuş bi kızım annem küçükken beni kapatmış 4 yaşında gündüzcü kurslara gitmiş ve 8 yaşındada yatılı bir kuran kursuna gitmiştim okula falan hiç gitmedim okuma yazmayı orda ogrendim ama kurstan çıktım şimdi açık ogretimden yazdıldım ilk okul sınavına girip geçtim fakat orta okula başladım sınavları hiç bilmiyorum çalışsamda anlamıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Hayat hikayeni anlatmana gerek yoktu. Saçma sapan bir tartışma ortamı oluşacak şimdi. Bana çok samimi gelmedin açıkçası. Derdinden ziyade tartışmaya açık bir konu üzerinde yogunlasilsin diye yazılmış gibi geldi. Bak internette dünya kadar ders anlatan sayfa var.
Aslında kimseye yalan borcum yoktuda sagolun yinede boş bişi analttıgımı fark ettim sizin sayenizdeHayat hikayeni anlatmana gerek yoktu. Saçma sapan bir tartışma ortamı oluşacak şimdi. Bana çok samimi gelmedin açıkçası. Derdinden ziyade tartışmaya açık bir konu üzerinde yogunlasilsin diye yazılmış gibi geldi. Bak internette dünya kadar ders anlatan sayfa var.
Boş bir şey değil anlattığın ama burada dini siyasi bir tartışmaya kayacak verdiğin gereksiz detaylardan bahsediyorum. Yalan söylüyorsun demedim ama maksadını aşan şeylere sebebiyet verebilir.Aslında kimseye yalan borcum yoktuda sagolun yinede boş bişi analttıgımı fark ettim sizin sayenizde
Zaten inanma gerçek olduğuna ben de inanmıyorum 8 yaşında yatılı Kur'an kursuna gidemez ilkokula eğer kayıt yapılmayan bir öğrenci varsa devlet ciddi anlamda peşine düşüyor bunu bana yutturamazlar mesela he deseydi ben ortaokula geçtim yurda kayıt yapıldı diyanetin şuan böyle uygulaması var bir yıl hafızlık için okula ara veriliyor bu konu külliyen yalan hangi Kuran kursu 8 yaşında yatılı kabul edecek ki bu bir suçtur bu tarz yazılanlar bu tarz platformlarda halkı kin ve düşmanlığa sevketmek, ayrıştırmak ve birbirine düşürmek için yapılan şeylerHayat hikayeni anlatmana gerek yoktu. Saçma sapan bir tartışma ortamı oluşacak şimdi. Bana çok samimi gelmedin açıkçası. Derdinden ziyade tartışmaya açık bir konu üzerinde yogunlasilsin diye yazılmış gibi geldi. Bak internette dünya kadar ders anlatan sayfa var.
Bir de 15 yaşındaki çocuk kafasından çıkacak cümleler değil. Şimdi düşün ben ders çalışırken kafam almıyor ve diyorum ki kk'da konu açayım. İlk akla ne gelir? Gidip YouTube'ta konu anlatımı videosu aramaz mı insan?Zaten inanma gerçek olduğuna ben de inanmıyorum 8 yaşında yatılı Kur'an kursuna gidemez ilkokula eğer kayıt yapılmayan bir öğrenci varsa devlet ciddi anlamda peşine düşüyor bunu bana yutturamazlar mesela he deseydi ben ortaokula geçtim yurda kayıt yapıldı diyanetin şuan böyle uygulaması var bir yıl hafızlık için okula ara veriliyor bu konu külliyen yalan hangi Kuran kursu 8 yaşında yatılı kabul edecek ki bu bir suçtur bu tarz yazılanlar bu tarz platformlarda halkı kin ve düşmanlığa sevketmek, ayrıştırmak ve birbirine düşürmek için yapılan şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?