- 14 Ağustos 2013
- 126
- 160
- 303
- Konu Sahibi Sunglasses
-
Ya hakkı ödenmez bi annem var, emeği çok üstümüzde. İlk kez de eşimle böyle bi sıkıntı olunca ben de huzurumu kaybettim.Esiniz ozur dilemis anneniz halen niye rahatsz ediyo sizi .Uzatmasin bence hem yuvanizi huzursuz ediyo hem de boyle yaparak eline busey gecmez .Sizi gazliyorda farkinda degil galiba
Ne olursa olsun benim fikrim uzatmamali.Cunku esinizin kotu bir niyeti olmadigini ailenizi sevdigini belirtmissiniz.Ya hakkı ödenmez bi annem var, emeği çok üstümüzde. İlk kez de eşimle böyle bi sıkıntı olunca ben de huzurumu kaybettim.
Biraz da kiz anneleri yapsın
Hep erkek anneleri mi yapacak
Eşim kendince saygısızlık yapmak istemedi tabi ki, yorgunluk, kendi aramızdaki bi problemin yansıması oldu yani bilerek yapılmış bişey yok, ama annemi dinleyince de ona hak veriyorsunuz. Böyle bi ikilem. Eşim özür diledi, onun açısından çözdüm. Ama anneme ufak şeyler batmaya devam ediyor. O bana söyledikçe eşime bi öfke oluyo içimde. Anneme de. Gereksiz yere ben çıkışıyorum bu sefer.Eşiniz saygısızlık yapmadığı halde annenizin her haksız yere alınganlığında özür diletirseniz huzurunuz elbette kalmaz. Sizin yerinizde olsam annemle bu konuyu konuşurdum, eşinizle aranızın bozulmasını istemez heralde.
Hatırladığınız birkaç örnek verseniz belki anneniz gereksiz alınganlık yapıyordur ama emeklerinden dolayı kendinizi mahcup hissettiğiniz için pek göremiyorsunuzdur..Eşim kendince saygısızlık yapmak istemedi tabi ki, yorgunluk, kendi aramızdaki bi problemin yansıması oldu yani bilerek yapılmış bişey yok, ama annemi dinleyince de ona hak veriyorsunuz. Böyle bi ikilem. Eşim özür diledi, onun açısından çözdüm. Ama anneme ufak şeyler batmaya devam ediyor. O bana söyledikçe eşime bi öfke oluyo içimde. Anneme de. Gereksiz yere ben çıkışıyorum bu sefer.
Haklısınız çok detaylandıramadım. Surat asmak, yorgunluğu, anlık mutsuzluğu yanlış anlamak bizimkisiOlayın ne olduğunu bilsek aslında yorum yapmak çok daha kolay olurdu. Saygısızlık var saygısızlık var. Büyüklerimiz bazen abartabiliyor bazı şeyleri.
Anladım. Eşiniz işten gelmiştir , yorgundur , gergindir hali ile. Bu tür şeyleri normal karşılamak gerektir diye düşünüyorum. Anneniz kişisel olarak mı algıladı durumu ? Öyle ise bunu ona açıklayıp durumu kapatın. Çünkü iş artık sizi doldurmaya gelmiş. Buna izin vermezdim ben olsam.Haklısınız çok detaylandıramadım. Surat asmak, yorgunluğu, anlık mutsuzluğu yanlış anlamak bizimkisi
Evet. Çok çok alındı ve üzüldü o da. Ve etkileri hep devam ediyor işteAnladım. Eşiniz işten gelmiştir , yorgundur , gergindir hali ile. Bu tür şeyleri normal karşılamak gerektir diye düşünüyorum. Anneniz kişisel olarak mı algıladı durumu ? Öyle ise bunu ona açıklayıp durumu kapatın. Çünkü iş artık sizi doldurmaya gelmiş. Buna izin vermezdim ben olsam.
Dediğim gibi acikladiniz ve etkisi devam ediyorsa yapacak bir şey yok. Duymamazlıktan gelin en kötü. Çünkü insanız yani istemeden de olsa oluyor. Bu kadar uzatmanın ve kendi çocuğunu da huzursuz etmenin alemi yok.Evet. Çok çok alındı ve üzüldü o da. Ve etkileri hep devam ediyor işte
Eşim kendince saygısızlık yapmak istemedi tabi ki, yorgunluk, kendi aramızdaki bi problemin yansıması oldu yani bilerek yapılmış bişey yok, ama annemi dinleyince de ona hak veriyorsunuz. Böyle bi ikilem. Eşim özür diledi, onun açısından çözdüm. Ama anneme ufak şeyler batmaya devam ediyor. O bana söyledikçe eşime bi öfke oluyo içimde. Anneme de. Gereksiz yere ben çıkışıyorum bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?