Orta yüzü bilmiyorum.Ben tam yüz germe oldum.Yaşım 50,doktorum ihtiyaç olduğunda tekrar yapılabileceğini söyledi.Bana bile erken yapmayalım dedi.Ben ısrarlı olduğum için yaptı.38yaş çok erken değil mi?merhaba
orta yuz germe ameliyatıni da tam yuz germe gibi sadece bir kez mi olabilir? yaşm 38 ve orta yuz germe istiyorum fakat sadece bir kez olabiliyorsak bir kac yıl daha bekleyeyim diyorum
Merhaba tam yüz germe ameliyatını endoskopikmi oldunuz? yoksa klasik yüz germe mi? Bende olacağım ve çok endişeliyim.. Tabiki herkeste süreç aynı ilerlemez ama hem şekil bozukluğu olurmu? hemde ağrı çok olurmu çok merak ediyorum ve korkuyorum. Sizin nasıl geçti istediğiniz sonucu aldınızmı?Orta yüzü bilmiyorum.Ben tam yüz germe oldum.Yaşım 50,doktorum ihtiyaç olduğunda tekrar yapılabileceğini söyledi.Bana bile erken yapmayalım dedi.Ben ısrarlı olduğum için yaptı.38yaş çok erken değil mi?
Merhaba ben henüz 3ekimde klasik yüz germe ameliyatı oldum henüz tam iyileşmedim ilk gün zor ağrı değilde bandajın verdiği bir basınç ve agresiflik oluyor sonra her geçen gün düzelmeye başlıyorsun ilk gün keşke olmasaydım dedim ama şimdi iyiki olmuşum diyorum biraz cesaret ve dua yeterli umarım her şey gönlünüzce olur.Merhaba tam yüz germe ameliyatını endoskopikmi oldunuz? yoksa klasik yüz germe mi? Bende olacağım ve çok endişeliyim.. Tabiki herkeste süreç aynı ilerlemez ama hem şekil bozukluğu olurmu? hemde ağrı çok olurmu çok merak ediyorum ve korkuyorum. Sizin nasıl geçti istediğiniz sonucu aldınızmı?
roaccutane karacigere etmi eden sivilceyi kökten çözen bir ilac en azindan benm icin öyle oldu. 20li yaslarim ssivilcelerle bogusmaktan gecti şimdide sarkmalar basladi yavas yayavRoaccuttane yi cok duydum ama hala neye yariyor anlmadim, sivilcelerimi yok ediyor yoksa izlerini mi?
Bu arada bende tam yuz asma dusnuyorum ama erkenmi diye diyorum bazen. 36 yasindayim ve cildde eskisi gibi gerginlik yok.
slmMerhaba tam yüz germe ameliyatını endoskopikmi oldunuz? yoksa klasik yüz germe mi? Bende olacağım ve çok endişeliyim.. Tabiki herkeste süreç aynı ilerlemez ama hem şekil bozukluğu olurmu? hemde ağrı çok olurmu çok merak ediyorum ve korkuyorum. Sizin nasıl geçti istediğiniz sonucu aldınızmı?
Merhaba ben henüz 3ekimde klasik yüz germe ameliyatı oldum henüz tam iyileşmedim ilk gün zor ağrı değilde bandajın verdiği bir basınç ve agresiflik oluyor sonra her geçen gün düzelmeye başlıyorsun ilk gün keşke olmasaydım dedim ama şimdi iyiki olmuşum diyorum biraz cesaret ve dua yeterli umarım her şey gönlünüzce olur.
Germe ameliyatı oldunuzumumerhaba
orta yuz germe ameliyatıni da tam yuz germe gibi sadece bir kez mi olabilir? yaşm 38 ve orta yuz germe istiyorum fakat sadece bir kez olabiliyorsak bir kac yıl daha bekleyeyim diyorum
Slm yuz germe ameliyatindan memnunmusunuz ben de olacagim bilgi verirmisiniz lutfenMerhaba ben henüz 3ekimde klasik yüz germe ameliyatı oldum henüz tam iyileşmedim ilk gün zor ağrı değilde bandajın verdiği bir basınç ve agresiflik oluyor sonra her geçen gün düzelmeye başlıyorsun ilk gün keşke olmasaydım dedim ama şimdi iyiki olmuşum diyorum biraz cesaret ve dua yeterli umarım her şey gönlünüzce olur.
Slm yuz germe ameliyatindan memnunmusunuz ben de olacagim bilgi verirmisiniz lutfen
Hyr ameliyat gunum 6 Aralık 2019Merhaba siz oldunuz mu acaba ameliyat ?
Kime ameliyat olacaksınız? Ve tam olarak hangi ameliyat tekniği ve bölge ?Hyr ameliyat gunum 6 Aralık 2019
Alt yuz ve boyun germe.derin plan yüz germe.dr ali GökçenKime ameliyat olacaksınız? Ve tam olarak hangi ameliyat tekniği ve bölge ?
Siz ameliyatınızı oldunuz di mi? Nasıl geçti? Şimdi nasılsınız ?Alt yuz ve boyun germe.derin plan yüz germe.dr ali Gökçen
Evet 3 .gun bugünSiz ameliyatınızı oldunuz di mi? Nasıl geçti? Şimdi nasılsınız ?
Sargilarim var hafif sızı türu agri var hafif sislik varEvet 3 .gun bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?