Kimse yazmadı sanırım . Bende aynı ameliyatı olmak istiyorum dr arıyorum . Cüneyt özek ve Önder Karaaslan arasında kaldım . Siz ne yaptınızİzmirde orta yüz gerdirme yaptıranların tecrübelerini öğrenmek istiyorummemnun kaldınız mı,kime,kaça yaptırdınız?
Görüş aldığınız dr varmı ki.Bende izmirde orta yüz germe yada mini yuz germe yaptirmak istiyorum yaptiran memnun kalan varmi acaba
Ben daha yeni sayilir karin germe meme kucultme ameliyati oldum henuz o işe el atmadimGörüş aldığınız dr varmı ki.
Aynı dr ile devam etmeyi düşünmüyormusunuz..yüz ürkütücü geliyor bana o yüzden hem korkuyorum ama çok da olmak istiyorum .. dr nasıl araştırılır onu da bilmiyorum .. iki dr le görüştüm ikisi de güzel güzel anlattı da nasıl karar vericem .. biri olsa görsem daha rahat olucamBen daha yeni sayilir karin germe meme kucultme ameliyati oldum henuz o işe el atmadim
Ben sizden önce olmuş olurum size bilgi veririmBen daha yeni sayilir karin germe meme kucultme ameliyati oldum henuz o işe el atmadim
Valla sevinirim ınsallah dogru insana denk gelirsinizBen sizden önce olmuş olurum size bilgi veririmtibşallah herşey yolunda gider
Allahım inşallah .. bu hafta devam görüşmeye.. varsa öneriniz görüşünü alabilirimValla sevinirim ınsallah dogru insana denk gelirsiniz
Yine burada bir arkadaş vardı mini yuz germe yaptirmisti memnundu rakamda cok iyiydi sadece onu biliyorum adini unuttum doktorun hatirlayinca yazarim.Baska da hic fikrim yok.Yüz vucuttan daha onemli bir yerAllahım inşallah .. bu hafta devam görüşmeye.. varsa öneriniz görüşünü alabilirim
Hatırladım Rahmi Evinç diAy hatırlayın nolur
Rahmi Evinç'e giderseniz gelişmeleri öğrenelimHatırladım Rahmi Evinç di
Ne oldunuzBende oldum
Rahmi evinç e oldu ve sonuçtan memnun öyle miRahmi Evinç'e giderseniz gelişmeleri öğrenelim
Ben yiğit Tiftikçioğlu ile görüşeceğim ona da iyi diyorlarRahmi evinç e oldu ve sonuçtan memnun öyle mi
Ne olmuşNe oldunuz
BilmiyorumNe olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?