Ben olsam;öğretmenini arar konuşurdum.Neden vermediklerini;bunun onu çok üzdüğünü anlatırdım.
Öğretmenini arayabilirsin bence. Bahane olarak da bir eksiği var mı? Varsa yazın telafi edelim falan dersiniz. Bakalım ne diyecek? Eksiği yok derse. Onur belgesi alamayınca sizden fikir almak istedim dersin. Lafı kıvırıp kivirmamasindan gerçeği anlarsın.
Bende kaç gundur bunu düsunuyorum arasam mi diye.
Heralde en doğrusu aramam tşk ederim
Onur belgesi notlarla ilgili değil sadece yalnız.
Katilinan organizasyonlar ,aktivitelerde gösterdiği başarılardan falan ötürü verilebiliyor.
Yani notları çok yüksek olmayan öğrenciler de alabiliyor.
Bilemedim uygun görse öğretmen niye vermesin ki.
Onur belgesi bildiğim kadarıyla ders başarısıyla alakalı değil sosyal kültürel faliyetlerde aktif olan öğrencilere veriliyor.
Siz bi hediye eşliğinde onur belgesi hazırlayıp verebilirsiniz.Olan olmuş öğretmeni sizin aramanız biraz manasız olur gibi geldi bana.Siyasi fikir ayrılıklarını yansıtan biri olsaydı yegeninizin ailesi duruma müdahele ederdi sanırım.Bence siz karışmamalısınız.
Ewet çok haklisiniz ama o faaliyetlerinde de bi skntı yok.
Zaten aramadan önce annesi ile bir detaylı konusucam ya ailesi dedigmz abim ve yengem boyle ince düsunmezler onlara göre alsada olur almasada.Ama bana bi hakszlik yapilmis gbi geliyor
Ben de teyzeyim ve böyle bir şey olursa aramayı kendime hak görüyorum. Hicbir görüş profesyonel iş hayatına yansımamalı. Ama biz biraz heyecanlı bir milletiz ve düşüncelerimize fanatık şekilde bağlanıyoruz. Eğer böyle bir şey varsa en azından gözünüzün üzerinde olduğunu bilir ve az bile olsa biraz rahatsız olur.En iyisi öle yapmak gerçkten yoksa catlıyacağim artik.
Ben aramam dogru olurmu olmaz mı ona karar verememistim sanirim aramali.
Artık belgeyi vermezler zaten. Bu saatten sonra da kıymeti yok. Öğretmenin tavrı önemli. Haksız yere başarılı bir öğrenci gözardı ediliyorsa bu tepki verilmesi gereken bir durumdur.
Ben de teyzeyim ve böyle bir şey olursa aramayı kendime hak görüyorum. Hicbir görüş profesyonel iş hayatına yansımamalı. Ama biz biraz heyecanlı bir milletiz ve düşüncelerimize fanatık şekilde bağlanıyoruz. Eğer böyle bir şey varsa en azından gözünüzün üzerinde olduğunu bilir ve az bile olsa biraz rahatsız olur.
Yani olabilir belki ama halası aradı diye yegeninize onur belgesi verileceğini sanmıyorum.Boşuna sinirinizi germeye gerek yok.Çocuğun gönlünü yapın kafi gibi geldi bana hani ortada kesin bi durum olsa ve düzeltilebilcek olsa tamam da.Aradığınızda kalırsınız gerek yok
Anlıyorum da yegeninizin ailesi haksızlık durumunda susacak bi aile mi? Yani seslerini çıkarırlardı sanırım onu demek istiyorumBen yeğen8min gönlunu yaptim hatta 15 gün sonra kismetse yanima gelicek ona bir blge hediye etmeyi düşünuyorum .
Derdim belge verilip verilmemesi değil asla.
Boýle bir talepte de bulunmam sadece bi hakszlik varsa dur demek için
Mesajinizi okuyunca nerden baslayim bilemedim ama yegeniniz onur belgesi alinca ne olacak? veya tesekkur takdir belgesi alinca? Ne oluyor?
Bence cocuk durust, caliskan, ogrenmeyi seven, vicdanli bir cocuksa hic bir kagidin veya puanin onemi yoktur.
Benim de kizim okula gigiyor, yurtdisinda ama sinizfin en caliskani en tembeli kim bilmeyiz. eger cocugun yasadigi probler varsa ogretmenle konusur, neler yapabiliriz, nasil bir yol izeriz bunu olustururuz.
Yegeninizin onur belgesi almadigi icin uzulmesine ve diger cocuklarin bu tur belgeler almayinca uzulebilme ihtimallerine uzuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?