konuyu hıc duşunmeden actım cunkı sızlerın yorumunuz ıyı yada kötu bana yardımcı olucagını dusunuyorum öncelıkle konuya gırıyım ben göz hastasıyım ve 7 senedır tedavı göruyorum ve hastalıgımın 4 senesınde yenı 1 asıstan doktor neyse bılmıyorum o geldı sonra öncelerı hıc böyle bısey düşünmüyordum ama sımdı yaklasık 1 senedır felan çok hoşuma gıdıyor çok yakın buluyorum kendıme arkadasımla bırlıkte gıdıyoruz devamlı onu takıp edıyoruz nerde napıyor felan dıye sonra o kahvesını alıyor yanımızdan gecıyor tam önumuze gelınce napıcanı sasırıyor duraklıyo kafasını kasıyo sonra gıdıyo sonra (retına)bölumunde tedavıye devm edıyoruz ama bazen o polıkılınıkde oluyor retınadakı doktorlar tansıyon ölüçtür dıyolar kapıda tanısyonmu ölüçtürcen dıyo gulerek sonra hastasıyla ılgılendı ve bız onu bekledık tansıyonu felan ölctu tsk ettık gıttık normalde polıkılınkle retınanın orayla alakası yok zıt yönlerde ama devamlı bızım tarafa gelıyo polıkılınk tarafındanda hocaya bakabılır ama gelıyor bızım önumuzden dolasıyor sonra hep önumuzden gecıyo yada dedıgım gıbı tam önumuzde duraklıyor o gıtmeye baslıyınca bız gulmeye baslıyoruz felan yaaaaaa hoşlanıyorum ondan ben acaba oda bıseyler hıssedıyomu yorumlarınızı beklıyorum he bıde son bısey bazen retınada oluyor ıgne fln yapılcak oluyor gözume su saatte burda ol dıyor gıdıyorum sonra hoca gelemmıs bırazdan alıcaz senı fln dıyor bızde dolanıyorduk benı cagırıyor kapıda bagırıyor tam o sırada wc gıdıyordum sıkıstım sonra dıyo kacma gel buraya gulerek felan sonra gttık neyse yıne hoca beklıyoruz arkadasım ben o sonra o oturmus yazı yazıyor bızde konusuyoruz arkdasımla sonra arkadasımın demesıne göre bızı dınlıyor guluyomus benım ona arkam dönuktu ben göremedım öyle dedı zaten o ıgne stresten bakmadım bıle elım ayagıma dolamıs sonra neyse hoca geldı ıgne yapıcaklar bana yukarı bak dıyo kıpırdama durun korkuyorum fln dıyorum benısakınlestırmeye calısıyor tamam dur bıtıcek sımdı kıpırdama sakın ol falan elımı felan tutuyor of ne yapıcamı sasırdım sızce yanlışmı dusunuyorum 7 senedır flan hıc ılıskım olmadı 1 cok sevdm ama oda ıstemedı pılotonıktı ne yapmam lazım bundada hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum ortada bısey yokken umıtlenmekde ıstemıyorum Yorumlarınızı beklıyorum