Ortada kalan bebek

A Arzumarzu94 merhabalar. bebegin nufus cuzdani var mi? lutfen hanimefendi bebegi once annesine verip bulundugunuz ilcedeki karakola ya da kaymakamlik icindeki sosyal hizmet merkezine gidip durumu anlatin. annesinin iletisim bilgilerini verin. aksi takdirde cocuk kacirma ve alikoyma sucu uzerinize atilmasi an meselesi. aile ve sosyal hizmetlere bagli cocuk evlerinde bebekler guvenle ve tum ihtiyaclari karsilanarak bakilir. basiniza is almayin.

A Arzumarzu94 merhabalar. bebegin nufus cuzdani var mi? lutfen hanimefendi bebegi once annesine verip bulundugunuz ilcedeki karakola ya da kaymakamlik icindeki sosyal hizmet merkezine gidip durumu anlatin. annesinin iletisim bilgilerini verin. aksi takdirde cocuk kacirma ve alikoyma sucu uzerinize atilmasi an meselesi. aile ve sosyal hizmetlere bagli cocuk evlerinde bebekler guvenle ve tum ihtiyaclari karsilanarak bakilir. basiniza is almayin.
Hanımefendi verdim zaten lütfen iyi okuyun bebek şuan bende değil ayrıca nüfus cüzdanı da var tabiki doğduğu zaman çıkartmış annesi

Başına bir iş geldiğinde mahkeme köşelerinde de ama ben ücret almiyordum savunmasi yaparsınız.
Anne çok ilginç bebeğini emanet ettiği insanlar daha ilginç.
İyilik ettiklerini sanıyorlar.
Bu kadar insan yazdi etti. Konu sahibinde gram umursama yok. Bence kendi cocuklari yok bu yuzden kadinin cocuguna cokmeye calisiyorlar. Neymis ev tutacakmis, yatili bakici bulacakmis.

Kadin zaten bir aylik lohusayken pavyona geri donuyor, ortada baba yok lafta bosaniyorlar.

Bu bebegin uzaktan yakindan bir akrabasi olsam kesinlikle polisle bu tiplerin hepsinin basina cokerdim.

Çok acil sosyal hizmetlere bildirmeniz gerekiyor. Bu hem insanlık hem de vatandaşlık göreviniz. Neler okuyoruz. Bir yerlerde ölü bulunsa o bebek vicdanınız rahat olacak mı? Bence Kazen Kazen devreye girmeli ve o çocuğu bildirmeliyiz site olarak.

Bu kadar insan yazdi etti. Konu sahibinde gram umursama yok. Bence kendi cocuklari yok bu yuzden kadinin cocuguna cokmeye calisiyorlar. Neymis ev tutacakmis, yatili bakici bulacakmis.

Kadin zaten bir aylik lohusayken pavyona geri donuyor, ortada baba yok lafta bosaniyorlar.

Bu bebegin uzaktan yakindan bir akrabasi olsam kesinlikle polisle bu tiplerin hepsinin basina cokerdim.
Aynen el birliğiyle imece usulü bir yavruyu anadan ayırmaya niyet ettik çünkü biz bu kadar kötü insanlarız hanımefendi kendi pis zihniyetinizi bize alet etmeyin demek ki siz olsanız bebeğe cokeceksiniz bizim niyetimiz Salih kendinizle karıştırmayın bizi

Evet tekrar konuşacağım 7 24 görüntülü sesli mesajlı taciz etmezsen ben tekrar alıp bakarım diye söyleyeceğim en azından ben para almıyorum bu süre zarfında daha kolay para biriktirir benim tek sıkıntım sabahın 4 ünde 5 inde 3 ünde olur olmaz araması yani her dakika zaten resim atıyorum video atıyorum ama bir kez acmayinca telefonu trip atıyor laf söylüyor panik yapıyor
Alkollü olduğu için o saatte aradığını biliyorsunuz değil mi? Kimse anne bebek ayırmak istemez, mutlaka çocuğunu seviyor yanında tutmak istiyor ama evcil hayvan veya saksı çiçeği değil bu. Bebek temas kucak ister. Evet doğumda annesi ölen bebekler var ama arkalarında aileleri oluyor. Anneanne babaanne teyze hala vs. bakıyor.

Yalnız bu konu göründüğü kadar basit değil. Baba yok ortada ve anne de zararlı bağımlılık yapıcı maddelerin kullanıldığı ortamda çalışıyor. Ayrıca yaptığı işi en fazla 1-2 sene daha götürebilir. Konuşmaya aklı ermeye başlayan çocukla annesi ilgilenmek zorunda. Bu bebek elinizden çıktığı an güvenliği sıfır. Çalınır satılır veya şiddet görebilir el kadar masum bebek. Esirgeme kurumunda kafası estiği zaman alıyorum veriyorum yapamaz, gecenin bir vakti kurumu arayamaz. Anneye yazık tamam da 9 ay boyunca hiç mi hazırlık yapmaz bir insan. Sosyal hizmetlere bildirip bu şekilde çocuk bakılıyor mu merak ettim. Yani annesi bana getirdi, geceli gündüzlü ben bakıyorum deniyor mu kurumlara?

Bir gün bir yerde kötü haberini okursanız son nefesinize kadar vicdan azabı çekersiniz.

Aynen el birliğiyle imece usulü bir yavruyu anadan ayırmaya niyet ettik çünkü biz bu kadar kötü insanlarız hanımefendi kendi pis zihniyetinizi bize alet etmeyin demek ki siz olsanız bebeğe cokeceksiniz bizim niyetimiz Salih kendinizle karıştırmayın bizi
Kanun belli kural belli boyle bir durumda devlet varken milletin cocuguyla anneciklik oynamam ben.
Siz sandiniz ki burdaki insanlar “ayyy allah razi olsun al sen buyut” diyecek. E bebekten 2 zibin 1 paket bez alinca annecik oldunuz.

Öncelikle Allah razı olsun bebek için birşeyler yapmışsınız anladığım kadarıyla ama kendi başınızı belaya sokarsınız lütfen böyle riske girmeyin bu insanlar dolandırıcı olabilir kötü niyetli olabilir.Allah korusun çocuğun başına kötü bir iş gelir size iftira atabilirler.bu durumu şantaj unsuru olarakta kullanabilirler.

ortada kimsesiz çocuk mu yok ya napsınlar kadının çocuğunu😂

Kanun belli kural belli boyle bir durumda devlet varken milletin cocuguyla anneciklik oynamam ben.
Siz sandiniz ki burdaki insanlar “ayyy allah razi olsun al sen buyut” diyecek. E bebekten 2 zibin 1 paket bez alinca annecik oldunuz.
Yahu niye annecik olayım anası var bu bebeğin anasız bir bebek değil ki ana olayım niye anlamak istemiyorsunuz annesi var annesi var annesi var daha kaç kere diyeyim annesi arkasında kız çözüm yolu arıyor

Öncelikle Allah razı olsun bebek için birşeyler yapmışsınız anladığım kadarıyla ama kendi başınızı belaya sokarsınız lütfen böyle riske girmeyin bu insanlar dolandırıcı olabilir kötü niyetli olabilir.Allah korusun çocuğun başına kötü bir iş gelir size iftira atabilirler.bu durumu şantaj unsuru olarakta kullanabilirler.

Şaka gibi ay ne fena zihniyetler bunlar kırk yıl düşünsem yemin ederim aklıma gelmez elin bebesine cokecekmisiz daha neler ya kadın çaresiz para biriktiriyor duzen kurmaya çalışıyor zaten çocuğunun arkasında

Öncelikle Allah razı olsun bebek için birşeyler yapmışsınız anladığım kadarıyla ama kendi başınızı belaya sokarsınız.böyle riske girmeyin bu insanlar dolandırıcı olabilir kötü niyetli olabilir.Allah korusun çocuğun başına kötü bir iş gelir size iftira atabilirler.bu durumu şantaj unsuru olarakta kullanabilirler.aklınızı başınıza toplayın sosyal politikalara bildirin gelsinler baksınlar çocuğa kesinlikle anne ile iletişimi kesin dertsiz başınıza dert alırsınız.kimsesiz bir bebeğe annelik yapmak istiyorsanız kuruma başvurun geç olur belki ama en azından yasal yoldan olur başınız ağrımaz.

Hanimefendi kimse kimsenin çocuğuna annecik olamaz siz demek ki olmuşsunuz orasını bilemem ama ben şahsen olamazdım bir anneyle bebeği hiç bir zaman ayrılmaz bunu unutmayın bir anne ne iş yaparsa yapsın annedir

yeni dogan kiz bebek icin insanlar yillarca evlat edinme siralarinda bekliyor.

bu durumda sosyal hizmetleri aramayip hayirrrr ben alcammm bedava bakcammmm her seyini aliriiiiim modu bende iyi niyet uyandirmiyor.

Evet tekrar konuşacağım 7 24 görüntülü sesli mesajlı taciz etmezsen ben tekrar alıp bakarım diye söyleyeceğim en azından ben para almıyorum bu süre zarfında daha kolay para biriktirir benim tek sıkıntım sabahın 4 ünde 5 inde 3 ünde olur olmaz araması yani her dakika zaten resim atıyorum video atıyorum ama bir kez acmayinca telefonu trip atıyor laf söylüyor panik yapıyor
Çok yanlış yoldasınız..

Mümkün olduğünca o bebeği o kızın eline bırakmayın ve lütfen Sosyal hizmetleri arayın.

Nerden biliyorsunuz bu kadının çocuğu başkalarına meze etmek için büyütmeyeceğini?

Ne ruh hastaları var Saadet hocayı takip etseniz kanınız çekilir.

Çocuğunu düşünen onu daha başta kapı kapı gezdirmezdi.

Hadi diyelim anne çok iyi niyetli ya çevresi eninde sonunda anne gibi o bebeği de kullanırlar.

Bunu iyi düşünün ve bebek geldiğinde mantıklı düşünüp sosyal hizmetlere yaşadıklarınızı anlatıp teslim edin.

Anne de kendisini gerçekten her anlamda toparlarsa belki geri alır.

Ama bence orda kalması hatta düzgün bir aileye evlat verilmesi daha sağlıklı.

bu durumda sosyal hizmetleri aramayip hayirrrr ben alcammm bedava bakcammmm her seyini aliriiiiim modu bende iyi niyet uyandirmiyor.
Haklısınızda zaten kız çocuğu bırakmak istemiyor yani sırada bekleyip kendin büyüteceğin kimsenin söz hakkı olmadığı bir bebek mi daha iyi yoksa annesi ortada olan şaibeli işlerle uğraşan güya çocuğunun peşinde birinin bebeği mi?ben fayda görenedim açıkcası bence kadın cidden bebekle anne ayrılsın istemiyor vicdan yapıyor herhalde sonuçta yurtta büyükmekte kolay değil ama burada yapacak birşey yok yani kendisi baksa bile elinde sonunda bu bebek bu annenin eline kalacak Allah korusun başına birşey gelse konu sahibininde başı yanabilir yani.devlete bildirsin zaten onlar gelir gerekeni yapar hani bende anne çocuğu ayırmak istemem ama bu durumda yapacak birşey yok.

Ben niye alicam diyeyim siz iyi misiniz bu bebeğin bir annesi var zaten çocuğuna da sahip çıkıyor kızın evi yok kocası daha hamileyken çekmiş gitmiş kız bebeğini gözünden sakiniyor niye ben başkasının bebeğine anne olayım zaten anası var sütünü sagiyor ediyor götürüyor veriyor

Çok yanlış yoldasınız..

Mümkün olduğünca o bebeği o kızın eline bırakmayın ve lütfen Sosyal hizmetleri arayın.

Nerden biliyorsunuz bu kadının çocuğu başkalarına meze etmek için büyütmeyeceğini?

Ne ruh hastaları var Saadet hocayı takip etseniz kanınız çekilir.

Çocuğunu düşünen onu daha başta kapı kapı gezdirmezdi.

Hadi diyelim anne çok iyi niyetli ya çevresi eninde sonunda anne gibi o bebeği de kullanırlar.

Bunu iyi düşünün ve bebek geldiğinde mantıklı düşünüp sosyal hizmetlere yaşadıklarınızı anlatıp teslim edin.

Anne de kendisini gerçekten her anlamda toparlarsa belki geri alır.

Ama bence orda kalması hatta düzgün bir aileye evlat verilmesi daha sağlıklı.
Bunu bende söyledim hatta eşimde ölsem yine vermem yurda diyor bırakın yurda vermeyi burda dört dörtlük bakılıyordu ona rağmen oda sıcaklığıni görmek termometreyi beş dakikada abartısız 10 kez arıyor görüntülü görüyor sonra tekrar arıyor kapatıp yine arıyor yani bebeğe deli gibi bağlı

Eşim inanın benden daha çok ağladı üzüldü o asla kıyamaz ama iste
Kıyamadığınız şey ne? Bebeğin güvenli büyümesi mi? Ben çocuk esirgemede ölen çocuk duymadım. En kötü dayak yedik diyorlar. Ama böyle saçma sapan yaşayan evlerde büyüyen çocuklar her türlü tehlikeyle karşı karşıya. Önceki sayfada buzdolabından çıkan çocuk cesedini söylemiş bir arkadaş. Yine bende Müge Anlı’da izlemiştim. Bir kadın 2 çocuğuyla Almanya’dan Türkiye’ye sevgilisinin yanına sığınıyor. Sevgili çocuğa cinsel istismar yapıp, öldürmüş.
Bu kadının bulunduğu ortamda zaten tehlikeli. Hem kadın için hem çocuk için. Ne kendini düşünüyor, ne bebeğini. Çaresiz değil, kolay yoldan para kazanmayı seçiyor.
Olan günahsız bebeğe olur. Çocuğun babası kim? Belki de müşterilerinden biri. Akrabası yerine yabancılardan medet umması şüphe uyandırıcı. Belki de kaçırdı bebeği. Kim bilebilir? Yaptığınız büyük sorumsuzluk.
Size yazanların pek çoğu anne. Hepimiz bebek büyütmenin ne zorlu bir şey olduğunun bilincindeyiz ve bu uğurda ne fedakarlık yaptığımızı.
O yüzden sizin yaptığınızı sandığınız şeyler iyilik değil, tedbirsizlik. Bir çocuk her şeyden önce güvenli bir yerde barınmalı.

Çok çok haklısınız ama bizde hayatımızda ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldık yurda gitmesini kesinlikle istemiyor anne açıkçası bende istemiyorum orada olan yaşanan şeyleri biliyorum
Sanki şimdiki durumu çok iyi bebeğin. En azından devlet korumasında olur çocuk. Kadını ihbar edin emniyete onlar gerekeni yapar

Back
X