Cok sosyalden kasıt belli sosyal iliskileri olmali her insanin (belki ben cok sosyal.olamadigim icin de beklentim bu olabilirÇok sosyl erkek de gözü dışarda oluyor bknz. Eski kocam beni defalarca aldattı en sonunda da boşandık sanırım bu korkumdan böyle birini seçtim bilinç altında ama dediğiniz gibi sıkıcı oluyor böyle de![]()

Benim görüştüğüm beyefendi cok cocuksu ve ergen gibiydi, arkadaslariyla bile haftada bir görüşen ama bir kadinla.da konuşmayı beceremeyen biriydi. Sosyalligi o acidan dedim.yani en azindan insanlarla iletisim konusunda belli sosyal becerilere sahip olmali, bunda cinsiyet ayrimi da yok yani bir kadin da böyle olmali yoksa cok monoton sıkıcı bir hayat olur.
Aldatan erkek her türlü aldatir yani sosyal olup sadik, monoton olup internetten kendini tatmin eden biri de olabilir yani. Bu karakter meselesi
Araba kullanmamasi sevmediginden, ilgi duymadigindan da olabilir her erkek de araba kullanmali diye düşünmemek lazim mesela ben araba kullanmayi bilmekle birlikte aracim olmadigi icin acemiyim, aktif arac kullansam atarim bu acemiliği. O da oyle olabilir ama bana sanki çok sığ biri gibi geldi, kapali kutu yani. Araba kullanmadigi icin belki gezmeyi tozmayi da bilmiyordur, ilgi göstermeyi bilmiyor, kaybetme korkusuyla yapilan sey sonradan biter aliskanliklari baskin gelir yani evlenseniz cok afedersiniz de ot gibi bir yaşamınız olur ben o izlenimi aldim. Şu caldirip kapatma olayi benim icin soğuma sebebi mesela. Bence görüşün, gozlemleyin konusmalarini/tavırlarını ama lütfen bunu objektif yapmaya calisin yani yargilamadan, dıştan bir gözle degerlendirmeye çalışın.Çok iyimser konusmussunuz ama ben de kadın olarak ilgi bekliyorum.Hic haber vermeden vurup kafayı yatınca onemsenmemis hissediyorum ama evet iyi biri olduğunu düşünüyorum hâlâ dün sinirlerim bozulup carladim biraz hep alttan alıp olumlu konuştu bir sürü mesaj atıp aradı ben cevap vermesem bile ama erkeklerin bu kaybedince kıymete binme olayından ben tiksindim.Neden yanındayken özenli davranmiyorsun? Araba kullanmayı bilmemesine de kendini geliştirmeye açık değil mi acaba diye dusunuyorum