Ortadan kaybolanlar

Çok sosyl erkek de gözü dışarda oluyor bknz. Eski kocam beni defalarca aldattı en sonunda da boşandık sanırım bu korkumdan böyle birini seçtim bilinç altında ama dediğiniz gibi sıkıcı oluyor böyle de🤪
Cok sosyalden kasıt belli sosyal iliskileri olmali her insanin (belki ben cok sosyal.olamadigim icin de beklentim bu olabilir 😄). Yani nerede aksam orada sabah da olmamali, ev is arasi hayatı olup kitap okumaz/sinemaya gitmez/arkadaslariyla buluşmaz tek duze hayatı olan biri de.
Benim görüştüğüm beyefendi cok cocuksu ve ergen gibiydi, arkadaslariyla bile haftada bir görüşen ama bir kadinla.da konuşmayı beceremeyen biriydi. Sosyalligi o acidan dedim.yani en azindan insanlarla iletisim konusunda belli sosyal becerilere sahip olmali, bunda cinsiyet ayrimi da yok yani bir kadin da böyle olmali yoksa cok monoton sıkıcı bir hayat olur.
Aldatan erkek her türlü aldatir yani sosyal olup sadik, monoton olup internetten kendini tatmin eden biri de olabilir yani. Bu karakter meselesi
Çok iyimser konusmussunuz ama ben de kadın olarak ilgi bekliyorum.Hic haber vermeden vurup kafayı yatınca onemsenmemis hissediyorum ama evet iyi biri olduğunu düşünüyorum hâlâ dün sinirlerim bozulup carladim biraz hep alttan alıp olumlu konuştu bir sürü mesaj atıp aradı ben cevap vermesem bile ama erkeklerin bu kaybedince kıymete binme olayından ben tiksindim.Neden yanındayken özenli davranmiyorsun? Araba kullanmayı bilmemesine de kendini geliştirmeye açık değil mi acaba diye dusunuyorum
Araba kullanmamasi sevmediginden, ilgi duymadigindan da olabilir her erkek de araba kullanmali diye düşünmemek lazim mesela ben araba kullanmayi bilmekle birlikte aracim olmadigi icin acemiyim, aktif arac kullansam atarim bu acemiliği. O da oyle olabilir ama bana sanki çok sığ biri gibi geldi, kapali kutu yani. Araba kullanmadigi icin belki gezmeyi tozmayi da bilmiyordur, ilgi göstermeyi bilmiyor, kaybetme korkusuyla yapilan sey sonradan biter aliskanliklari baskin gelir yani evlenseniz cok afedersiniz de ot gibi bir yaşamınız olur ben o izlenimi aldim. Şu caldirip kapatma olayi benim icin soğuma sebebi mesela. Bence görüşün, gozlemleyin konusmalarini/tavırlarını ama lütfen bunu objektif yapmaya calisin yani yargilamadan, dıştan bir gözle degerlendirmeye çalışın.

Gömleğin manşetlerine ad soyad baş harflerini işliyorlar. Kol düğmesi de olmazsa olmaz. İyi takım elbisenin kumaşı hafif, rengi parlak olur. Ünlü tekstil markaları uzun uçuşlar yapan iş adamlarını düşünerek kırışmayan kumaştan takım elbise yapıyorlar.
Ama adamın konturu yokmuş 🤣🤣🤣

Büyük ihtimalle ikinci sürekli annesinden bahsediyor zaten ailecek pinti olup öyle de yetiştirilmiş olabilir

Çok sosyl erkek de gözü dışarda oluyor bknz. Eski kocam beni defalarca aldattı en sonunda da boşandık sanırım bu korkumdan böyle birini seçtim bilinç altında ama dediğiniz gibi sıkıcı oluyor böyle de🤪

İlk eşinizde Lütfü de çok uç karakterler, anneyi sevmek, ailesine bağlı olmak güzel bir şeydir ama Lütfü gerçekten bekarsa, evli olduğundan sizi atlatmak için anneli hikaye yazmıyorsa eğer asla çekilecek dert değil.
Lütfü mizacındaki insanlar hayatları boyunca asla anneden bağımsız yaşayamazlar, böylelerini evlilik de kurtarmıyor, zaten evlenince de anneyle yaşıyorlar, eşiyle uyumak istediğinde bile annesinin gözüne bakar, annesi onay verirse uyur, nereye gidiyor kiminle gidiyor saat kaçta gidecek kaçta dönecek her şeyi anneye rapor etmezse izin alamayan bir karakter, velev ki ne kadar güzel söz dinleyen, sütten ağzım yanmıştı eski eş fazla sosyaldi diyerek Lütfü'yle evlenmeye niyetlenirseniz evde etkisiz eleman olursunuz, imza atarken paket içeriğinde Lütfü ve annesi olacak çünkü, yani pişman olursunuz.

Eski eşe gelince, nice sosyal insanlar var gözleri dışarıda olmuyor, aldatmak karakter işidir.

Ya burada bir arkadaş vardı kocası sürekli hasta mızmız diye boşanma davası açmıştı ben de saçmalama bu yüzden bosanilir mi demistim şu an onu çok iyi anladım.Surekli kendini dinliyor hep yorgun, uykusuz, başı agriyor, oruçlu vs
mazeret olarak ne söylüyor peki?
kusura bakma da ben evli olduğundan şüphe ettim derim ben olsam
herhalde tutamam kendimi :)

Annesi sandığıniz eşi olmasın 😳
Evli olmadığından eminseniz bile baştan ilgi gostermeyen haber etmeyen insandan hayır gelmez, siz sinir sahibi olduğunuzla kalırsıniz
Gercekten sevip sevileceginiz biri muhakkak karsiniza çıkacaktir en hayirli zamanda☺️
Ya erkek dediğinin görüştüğü kadın; uyanır uyanmaz ilk dusundugu ve gece yatmadan en son düşündüğü olmalı. Ansızın aklına gelip en azından bı mesaj atmalı. Konuşmak için can atmalı ve konuşabilmek için faturalı hatta geçmeli😏 Ayrıca ne anne eşin, sevgilinin vs yerini doldurabilir ne de sevgili annenin..

mazeret olarak ne söylüyor
haspama bak evli olmasa dahi çok çok ilgisiz
oruçlu ise oruçlu.. hani oruçluyum diyormuş ya size
birçoğumuz oruçluyuz Ramazan'da :)
Başı agrimis azıcık uzanayim demiş uyuyakalmis sonra kardeşi telefonunu alıp kullanmış paketini bitirmiş haber verememiş o yuzden

Cok sosyalden kasıt belli sosyal iliskileri olmali her insanin (belki ben cok sosyal.olamadigim icin de beklentim bu olabilir 😄). Yani nerede aksam orada sabah da olmamali, ev is arasi hayatı olup kitap okumaz/sinemaya gitmez/arkadaslariyla buluşmaz tek duze hayatı olan biri de.
Benim görüştüğüm beyefendi cok cocuksu ve ergen gibiydi, arkadaslariyla bile haftada bir görüşen ama bir kadinla.da konuşmayı beceremeyen biriydi. Sosyalligi o acidan dedim.yani en azindan insanlarla iletisim konusunda belli sosyal becerilere sahip olmali, bunda cinsiyet ayrimi da yok yani bir kadin da böyle olmali yoksa cok monoton sıkıcı bir hayat olur.
Aldatan erkek her türlü aldatir yani sosyal olup sadik, monoton olup internetten kendini tatmin eden biri de olabilir yani. Bu karakter meselesi

Araba kullanmamasi sevmediginden, ilgi duymadigindan da olabilir her erkek de araba kullanmali diye düşünmemek lazim mesela ben araba kullanmayi bilmekle birlikte aracim olmadigi icin acemiyim, aktif arac kullansam atarim bu acemiliği. O da oyle olabilir ama bana sanki çok sığ biri gibi geldi, kapali kutu yani. Araba kullanmadigi icin belki gezmeyi tozmayi da bilmiyordur, ilgi göstermeyi bilmiyor, kaybetme korkusuyla yapilan sey sonradan biter aliskanliklari baskin gelir yani evlenseniz cok afedersiniz de ot gibi bir yaşamınız olur ben o izlenimi aldim. Şu caldirip kapatma olayi benim icin soğuma sebebi mesela. Bence görüşün, gozlemleyin konusmalarini/tavırlarını ama lütfen bunu objektif yapmaya calisin yani yargilamadan, dıştan bir gözle degerlendirmeye çalışın.
Evet görüşeceğim sanırım kesin bir sonuca varmak için.Sosyal adamla evli olmak da çıldırtici dışardan eve gelmek istemez ev sorumluluğu almaz çocuğa bakmaz varsa yoksa arkadaşları.Benimle plan yapmazdı bile sürekli onlarla ayrıca sosyal olup benimle de iki lafın belini kirmazdi seslerle konuşurdu he hii hu mağara adamı😒

Ya erkek dediğinin görüştüğü kadın; uyanır uyanmaz ilk dusundugu ve gece yatmadan en son düşündüğü olmalı. Ansızın aklına gelip en azından bı mesaj atmalı. Konuşmak için can atmalı ve konuşabilmek için faturalı hatta geçmeli😏 Ayrıca ne anne eşin, sevgilinin vs yerini doldurabilir ne de sevgili annenin..
Ben de aynı böyle dedim senin hiç aklına gelmedim o zaman dönüp totonu direkt uyudun dedim

İlk eşinizde Lütfü de çok uç karakterler, anneyi sevmek, ailesine bağlı olmak güzel bir şeydir ama Lütfü gerçekten bekarsa, evli olduğundan sizi atlatmak için anneli hikaye yazmıyorsa eğer asla çekilecek dert değil.
Lütfü mizacındaki insanlar hayatları boyunca asla anneden bağımsız yaşayamazlar, böylelerini evlilik de kurtarmıyor, zaten evlenince de anneyle yaşıyorlar, eşiyle uyumak istediğinde bile annesinin gözüne bakar, annesi onay verirse uyur, nereye gidiyor kiminle gidiyor saat kaçta gidecek kaçta dönecek her şeyi anneye rapor etmezse izin alamayan bir karakter, velev ki ne kadar güzel söz dinleyen, sütten ağzım yanmıştı eski eş fazla sosyaldi diyerek Lütfü'yle evlenmeye niyetlenirseniz evde etkisiz eleman olursunuz, imza atarken paket içeriğinde Lütfü ve annesi olacak çünkü, yani pişman olursunuz.

Eski eşe gelince, nice sosyal insanlar var gözleri dışarıda olmuyor, aldatmak karakter işidir.
Eski eş de aileciydi hatta onlara kredi çekip ev almıyorum diye bana tavır almıştı sonra da araba modellerini yukseltmiyorum diye😂Ben eski üyelerdenim bu konuyla ilgili çok konum vardı ama ifşa olmamak için söylemiyorum🤭

Sorumsuz davrandığı için çok üzüldüm bir daha olmayacak diyor

Ya boşver allahaşkına
Araba kullanmasını bilmeyen adamla evlenirsen, hayatın zor olur. Heryere sen sürersin arabayı o da yanında yastık gibi. Hayret yani nasıl bilmez, çalıştığı şirkete işe nasıl girmiş, mutlaka kullanması gerekir çünkü...Yalan olabilir mi

Bu devirde internetim,dakikam yok muhabbeti imkansız gibi birşey. Operatörler kampanya üstüne kampanya yapıyor,işinde gücünde olan birinin telefonunun internetinin,dakikasının bittiğine inanmam şahsen, çocuk mu bu?
Ayrıca annesi uzaklaşma diyor,yanında konuşamıyor vs çok komik. Odası da mi yok evde?
Çevrimdışı diyorsunuz bence gizlediği birşeyler var. Ya unutamadığı bir sevgilisi,ya da eşi olabilir halihazırda. Hepimiz telefona yapışık yaşıyor hale geldik,çalacak görmeyecek,acmayacak dahasi aramaya dakikası vs olmayacak bence bu pek mümkün değil. Evde interneti de mi yok ki dönmüyor Wi-Fi ye bağlanıp?
Bence yol verin siz bu adama.

Dükkanlarında çalışmıyor özel bir firmada mühendislik yapıyor ama ne bileyim araba sürmeyi bile bilmiyor perşembe ben alacağım mesela evlerinin oradan garip geliyor
Niyeti yok muymuş öğrenmeye?
Ehliyeti de mi yok?
Çok tuhaf ya.
Almayın,gelsin kendisi nerede buluşacaksanız. Annesi sizi görmeyecekmiymiş evlerinin ordan siz gidip alınca?

Başı agrimis azıcık uzanayim demiş uyuyakalmis sonra kardeşi telefonunu alıp kullanmış paketini bitirmiş haber verememiş o yuzden
Cimri demek ki
Ne bileyim ben faturaya geceli belki de 5 6 sene olmustur fazla da olabilir
Yetmedi mi faturaya yansir 90sa 100 öderim nolacak yani
Ayrica kendine ait bir alani da mi yok? Cok garip geliyor bana bu tipler, hala lise yıllarında kalmis gibi
Benim küçük kardeşim bile hiç izin almadan odama girmez ya da kitabimi okumak için bile abla alabilir miyim derdi. Ergenligi zor geçti ama böyle sınır konusunda sorun yasamadik
Bu adam kendine ait sınırları koruyamazken isi ilerletseniz anam da anam der hic sizi savunmaz
Bir de benim.anlattigim tipe birebir benziyor o da kardeşi pantolonumu ütüle demis de onu yapmak icin telefonda konuşurken kapatır utuyu yapayim derdi! Yasi kac? Kafasi 15te kalmis büyümez bence
Evet görüşeceğim sanırım kesin bir sonuca varmak için.Sosyal adamla evli olmak da çıldırtici dışardan eve gelmek istemez ev sorumluluğu almaz çocuğa bakmaz varsa yoksa arkadaşları.Benimle plan yapmazdı bile sürekli onlarla ayrıca sosyal olup benimle de iki lafın belini kirmazdi seslerle konuşurdu he hii hu mağara adamı😒
Bu sosyallik degil bencillik ama
Benim.dedigim sosyallik hep eglencelere akalim kafasi degil
Yani iki lafi bir araya getirmek, sohbet etmek, nerede nasil davranacağını bilmek, en basiti bir yemeğe gidildiğinde garsonla nasil konusulur, bir kadina evlilik nasil teklif edilir gibi sosyal becerilerden bahsediyorum. Siz eski esinizin sosyalligine o kadar takmissiniz ki tersi olsun diye baya kafa yormuşsunuz ve karsiniza da asosyal mağara adami çıkmış!

Eski eş de aileciydi hatta onlara kredi çekip ev almıyorum diye bana tavır almıştı sonra da araba modellerini yukseltmiyorum diye😂Ben eski üyelerdenim bu konuyla ilgili çok konum vardı ama ifşa olmamak için söylemiyorum🤭
Bu eski uye olduğunuzu söylediğiniz alinti da site yöneticisine ait ama :) ben bile.kim.oldugunuzu biraz arastirsam bulurum ki Mune abla havada karada bulur 🤣🤣🤣

3.ye ızın verirsen dahada toparlayamazsın sonrasıda hep hüsran hep uzulursun.

Bu eski uye olduğunuzu söylediğiniz alinti da site yöneticisine ait ama :) ben bile.kim.oldugunuzu biraz arastirsam bulurum ki Mune abla havada karada bulur 🤣🤣🤣
O bulsun sıkıntı değil biliyorum zaten başka biri için demiştim ayrıca tahmin etseniz de söylemeyin lutfen

Back
X