Ortak araç konusu çözüldü.

Kendi şehrinizde alamıyorsanız bile en azından daha uygun (belki orada bir tanıdığınız da varsa yönlendirir) bir yerden bütçenize göre ev alın. En azından kiranıza katkısı olur. Aylık değil 70 bin 100 bin de alsanız kiradayken ve resmi olarak kazandığınızı belgeleyemezken maalesef araç size lüks kalıyor. Herkes gezmeyi, taksiyle yolculuk yapmayı sever ama şu an için sizin bunlardan biraz uzak durmanız lazım.
 
Ev alamıyorsam, araba da almaz başıma masraf çıkarmazdım.. parayı fon da kendı kendıne yükselmesi için bırakırdım daha sonra üstünden 300-400 alıp ufak bi ayağı yerden kesecek kadar araba alıp kalan paranın aynı şekilde fonda aylık getiriye devam etmesine , ev alamıyorsam bile kiramı desteklemesine Uğraşırdım
 
Kiralayalim derken ayda 1gun mesela
 
Kiralayalim derken ayda 1gun mesela
1.800 luk 2 lik evlere baktık hep.Eger ocak şubat gibi 1.200 falan olursa bir miktar ihtiyaç kredisi çekip nakit avans kullanalım kalanına diyoruz.
 
Sizin şartlarınız da ev almak mantıklı. 1+1 bile olsa kiraya verir kredi ödersiniz. Sonra duruma bakarsınız. Duruma göre büyütebilirsiniz sonra. Araba olunca masrafı çıkacak.
Kesinlikle.Ama kiracıyla uğraşmakta zor geliyor.Ya kötü birine denk gelirsek
 
Dediginiz gibi şuan para fonda.Uzerine de ekleme yapacağım sürekli.Suan oradan kıram fazlasıyla cikiyor.En kötü dediğiniz gibi yaparim
 
Heeee ta kendisi . Arada kaynını çekiştirir sonra arabaya döner tekrar. Engelli babaanne üstüne alınan araba kapışması. Efsane oldu sitede.100 konu açmıştır
Biliyorum tüm konularını da kullanıcı adını değiştirmiş mi yoksa ben mi hatırlayamadım bilmem
 
Kiralayalim derken ayda 1gun mesela

1.800 luk 2 lik evlere baktık hep.Eger ocak şubat gibi 1.200 falan olursa bir miktar ihtiyaç kredisi çekip nakit avans kullanalım kalanına diyoruz.
Siz engelli aracı olduğu için yüksek model bir araç satmadınız. En az on yaşında orta segment bir araçtı. Taş çatlasın 1 - 1,5 milyona satıldı deseniz en fazla sizin payınıza 500 bin düşmüştür. Eh elinizde de 300-400 bin olsa şu an kenarda en fazla 1 milyonunuz var. Yani bahsettiğiniz getiri de mümkün değil, planlar da havada kalıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…