- 1 Ekim 2023
- 1.437
- 5.997
- 78
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Ay o üye bu üye miydiYarabbiiii senelerdir bu engelli hakkıyla alınan arabayı dinledik. Ne arabaymış be dedik. Kadın pes etmiyor yıllarca da alacağı evi yazar
Heeee ta kendisi . Arada kaynını çekiştirir sonra arabaya döner tekrar. Engelli babaanne üstüne alınan araba kapışması. Efsane oldu sitede.100 konu açmıştırAy o üye bu üye miydi
Yok karılmıyorum araba bur insan için evden öncelikli bir ihtiyaç benceAraba bir çocuk gibi masraf çıkartır. Vergisi kaskosu bakımı olağandışı ani giderleri sanayisi lastiği olası bir kaza ..
Kiralayalim derken ayda 1gun meselaaraç kiralamak maalesef mantıklı bir seçenek değil.
bizim şehrin dışında (bağ evi gibi) evimiz var o sebeple araba her zaman önceliğimizdi.
orada yaşamamız mümkün değil iş yerimize uzak ama en kötü ihtimalde gidecek bir kapımız var diyerek şehirden daire almadık. gelirimiz yüksek o yüzden araba masrafı bize zor gelmiyor.
Kiralayalim derken ayda 1gun meselaaraç kiralamak maalesef mantıklı bir seçenek değil.
bizim şehrin dışında (bağ evi gibi) evimiz var o sebeple araba her zaman önceliğimizdi.
orada yaşamamız mümkün değil iş yerimize uzak ama en kötü ihtimalde gidecek bir kapımız var diyerek şehirden daire almadık. gelirimiz yüksek o yüzden araba masrafı bize zor gelmiyor.
1.800 luk 2 lik evlere baktık hep.Eger ocak şubat gibi 1.200 falan olursa bir miktar ihtiyaç kredisi çekip nakit avans kullanalım kalanına diyoruz.Baktığınız evler ne kadar abim ev aldı 1 milyon çekti 36 civarındaymış ödemesi onun maaşı 65 civarinda eşi çalışmıyor tarım geliri gösterdi öyle çekebildi mesela yoksa çekemiyordu onlar lojmandalar evde 15 kiracı var ve bu sene eşi kesin atanıyor buna güvendiler kredi ödemeyi geç çıkmaz bile hani 1 milyona ev kaldı mı bilmiyorum anca ana baba destek olursa belki hala çalışan anne baba varsa emeklisini verirse belkş olur
Kesinlikle.Ama kiracıyla uğraşmakta zor geliyor.Ya kötü birine denk gelirsekSizin şartlarınız da ev almak mantıklı. 1+1 bile olsa kiraya verir kredi ödersiniz. Sonra duruma bakarsınız. Duruma göre büyütebilirsiniz sonra. Araba olunca masrafı çıkacak.
Dalga mı geçiyorsun.Konu eski araba mı şuan??Kaç aydır konu böle açmıyorum ben buraya beYarabbiiii senelerdir bu engelli hakkıyla alınan arabayı dinledik. Ne arabaymış be dedik. Kadın pes etmiyor yıllarca da alacağı evi yazar
Dediginiz gibi şuan para fonda.Uzerine de ekleme yapacağım sürekli.Suan oradan kıram fazlasıyla cikiyor.En kötü dediğiniz gibi yaparimEv alamıyorsam, araba da almaz başıma masraf çıkarmazdım.. parayı fon da kendı kendıne yükselmesi için bırakırdım daha sonra üstünden 300-400 alıp ufak bi ayağı yerden kesecek kadar araba alıp kalan paranın aynı şekilde fonda aylık getiriye devam etmesine , ev alamıyorsam bile kiramı desteklemesine Uğraşırdım
Ana parayı öldürmeden araba almaya bakın .Dediginiz gibi şuan para fonda.Uzerine de ekleme yapacağım sürekli.Suan oradan kıram fazlasıyla cikiyor.En kötü dediğiniz gibi yaparim
Kesinlikle.Ama kiracıyla uğraşmakta zor geliyor.Ya kötü birine denk gelirsek
Biliyorum tüm konularını da kullanıcı adını değiştirmiş mi yoksa ben mi hatırlayamadım bilmemHeeee ta kendisi . Arada kaynını çekiştirir sonra arabaya döner tekrar. Engelli babaanne üstüne alınan araba kapışması. Efsane oldu sitede.100 konu açmıştır
Gördüğün gibi gittiğinden beri hiçbir şey değişmedi.Yarabbiiii senelerdir bu engelli hakkıyla alınan arabayı dinledik. Ne arabaymış be dedik. Kadın pes etmiyor yıllarca da alacağı evi yazar
Kaç aydır? En son 20 Mart’ta yine bu ortak arabadan ve kaynınızdan bahsettiğiniz bir konu açmışsınız.Dalga mı geçiyorsun.Konu eski araba mı şuan??Kaç aydır konu böle açmıyorum ben buraya be
Ay nasıl ya, yurtdışında yaşıyorum falan yazmış eski konularınaKaç aydır? En son 20 Mart’ta yine bu ortak arabadan ve kaynınızdan bahsettiğiniz bir konu açmışsınız.
Ben bile yurt dışında yaşıyor olabilirim ama Elif olamaz.Ay nasıl ya, yurtdışında yaşıyorum falan yazmış eski konularınaaraba sevdası miymis meğer tuhaf
Siz engelli aracı olduğu için yüksek model bir araç satmadınız. En az on yaşında orta segment bir araçtı. Taş çatlasın 1 - 1,5 milyona satıldı deseniz en fazla sizin payınıza 500 bin düşmüştür. Eh elinizde de 300-400 bin olsa şu an kenarda en fazla 1 milyonunuz var. Yani bahsettiğiniz getiri de mümkün değil, planlar da havada kalıyor.Kiralayalim derken ayda 1gun mesela
1.800 luk 2 lik evlere baktık hep.Eger ocak şubat gibi 1.200 falan olursa bir miktar ihtiyaç kredisi çekip nakit avans kullanalım kalanına diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?