• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak Okuma Etkinliği 2017

@DonukPudra ay çok teşekkür ederim canım, mutlu oldum. :KK200: Alacağım ben de bir şekilde, olmadı evdeyken 2'lisini alırım, kütüphanemde de bulunsun istiyorum. Evde okuma sorunum da olmaz böylece.

@_asmunikal_ buradaki fuar ne zaman olur bilemedim,ben gitmeden olursa bakarım. Şansıma artık. :bicak:

@DonukPudra ay çok teşekkür ederim canım, mutlu oldum. :KK200: Alacağım ben de bir şekilde, olmadı evdeyken 2'lisini alırım, kütüphanemde de bulunsun istiyorum. Evde okuma sorunum da olmaz böylece.

@_asmunikal_ buradaki fuar ne zaman olur bilemedim,ben gitmeden olursa bakarım. Şansıma artık. :bicak:
internetten almıyormusun kuzum sen.
kitap yurdun da var

selam kızlar.
Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları kitabı alacam. Ama iş bankası yok. İthaki var.
Ne yapayım o_O

selam kızlar.
Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları kitabı alacam. Ama iş bankası yok. İthaki var.
Ne yapayım o_O

Benimki bundandı kuzum
upload_2016-12-6_9-3-3.webp

Ama şuan bu da satışta değil. Film çekildikten sonra kapağını falan değiştirmişler sanırım. İçerik çok değişmemiştir herhalde.

listemde yokki bu kitap. o_O almaz sanırım o_O
iş bankası neden yok o_O

Dünya klasiği değil ki canım bu kitap, ondan herhalde İş Bankası yayını yok. Ama benim okuduğum yayınevinde de çevirisi gayet güzeldi, bir sıkıntı yoktu.

çok yoğunum.
oğuz atayı okuyacağım.
suç ve ceza
budala
ince memed
o_Oo_O
araya alacaklarımı saymıyorumo_O bide ocak gibi sınava hazırlanacağım :KK51:

Back
X