Ortak tanıdığınız olmadan internette sokakta vs. sizinle tanışmak isteyen insanlar??

AngelicaPickles

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
6.205
8.823
448
Erkek arkadaşınızla nasıl tanıştınız? Ortak çevreniz tanıdığınız vs. olmadan sizinle sokakta, internette, orda burada karşılaşıp tanışmak isteyen insanlarla ilgili ne düşünüyorsunuz? Böyle bir durumla karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz? Karşınızdaki düzgünce yaklaşsa, düzgün nitelikleri var gibi gözükse de iletişim kurmak konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir şans verilebilir mi yoksa verilemez mi? Ya da aranızda bir ilişkiye böyle başlayıp sürdürebilenler var mı?

yolda olmadı hiç ama netten çok arkadaşım oldu..
kız yada erkek...belirli bir ortak nokta ile başlıyor
zaten burda da..günden güne arkadaşlığın nasıl geliştiğini
anlayamıyor insan..zira bu erkek arkadaş içinde geçerli..:31:

bir kere başıma geldi. alışveriş merkezinden gördü beni sonra tkip mi etti nedir işyerime geldi müşteri gibi. benimde dikkatimi çekti yalan yok. telefon face derken. şans mı diyim onu tanıyan arkadaşım çıktı uzaktan. çok tehlikeli olduğunu farklı işlerle ilgilendiğini söyleyince nasıl kurtulacağımı şaşırmıştım. hayatım 3 günde kabusa dönmüştü.
ama bu olaydan önce netten biriyle tanışmıştım üniye gidiyordum. o çok normal biri çıktı. ama bence çok riskli bu tarz olaylara artık girmiyorum.

bir kere başıma geldi. alışveriş merkezinden gördü beni sonra tkip mi etti nedir işyerime geldi müşteri gibi. benimde dikkatimi çekti yalan yok. telefon face derken. şans mı diyim onu tanıyan arkadaşım çıktı uzaktan. çok tehlikeli olduğunu farklı işlerle ilgilendiğini söyleyince nasıl kurtulacağımı şaşırmıştım. hayatım 3 günde kabusa dönmüştü.
ama bu olaydan önce netten biriyle tanışmıştım üniye gidiyordum. o çok normal biri çıktı. ama bence çok riskli bu tarz olaylara artık girmiyorum.

Bende korkutucu buluyorum sokaktan birileriyle tanışmayı ya. Hani internet normal yine çünkü nerde başlayıp nerde biteceğini sen belirliyorsun ilişkinin güvenene kadar karşı tarafa sadece sohbet edebilirsin.Ya da çok iyi anlaşıp arkadaş olabilirsi. ama sokakta öyle bir olay yok işte. Huyu suyu nedir seni takip eder mi ister istemez sapık gibi davranıyorum karşımdakine. Bir de sokakta tanıştığın adamla ortak nokta bulma ihtimali daha zor sonuçta. Senin kişiliğinden vsden etkilenmiyor ki o anda.

kesinlikle katılıyorum. bence hiç bulaşmamak lazım. zaten sonra akıllandım. artık netten bile arkadaşlık yapmıyorum. forumlarda konuşuyorum ama kımseyı face den ya da msn den eklemıyorum kesınlıkle.

dediğim gibi; yoldaki bir insan tabiki ürkütücü...çünkü hiç tanımıyorsun..
nette biraz daha indirgenmiş bir durum var..burdanda çok arkadaşım oldu..
ya da farklı bir sitede,sohbet ederek tanıştık belir bir konu üzerinden..
iyikide tanımışım dediğim çook arkadaşım var..:1::31:
hatta artık öyle bir tecrübe kazanıyorsunuz ki resmen nokta
işareti yapıp doğru kişilerle arkadaşlık yaptığınızı anlıyorsunuz..:10:

Şuanki sevgilimle 5 yıl önce internetten tanıştık 2 yıldırda birlikteyiz.Bazı insanlar internetten sevgili arkadas vs yanlış oldugunu devamının gelmeyeceğini sanal alem oldugunu güven olmayacağını düşünüyolar ama aslında internet sadece bi tanışma aracı normal bi ilişkiden farkı yok sonuçta internetle başlıyo ve konuşma buluşma derken sanalla başlayan ilişki reele dönüşüyo o insanın nasıl birisi olduğunu anlıyosun zamanla .Allahım iyiki onu karşıma çıkarmış bi ömür arasam onun gibi karakterli dürüst ve gerçekten seveceğim ve sevileceğim birisini bulamazdım :127:

dediğim gibi; yoldaki bir insan tabiki ürkütücü...çünkü hiç tanımıyorsun..
nette biraz daha indirgenmiş bir durum var..burdanda çok arkadaşım oldu..
ya da farklı bir sitede,sohbet ederek tanıştık belir bir konu üzerinden..
iyikide tanımışım dediğim çook arkadaşım var..:1::31:
hatta artık öyle bir tecrübe kazanıyorsunuz ki resmen nokta
işareti yapıp doğru kişilerle arkadaşlık yaptığınızı anlıyorsunuz..:10:

kesınlıkle internetten tandııgm ve görüştüğüm çok insan var eşimle de netten tansıtım :)

bi forumda :) 2006 dan beri beraberiz :) 2008 den beri evliyizz Allah ım nazarlardan korusun

hiçç pişman olmadım kimseyi de pişman etmesin Rabbim....dediğiniz gibi bi yerden sonra nokta atışı yapıyorsunuz zaten

öyle iyi tanıyorsunuz ki bi insanı yazmasından konusmasından :)

önceden netten çok arkadaşım vardı ama 1 tane kaldı öz kaldı birbirimizi hiç görmedik hatta askerliğini bizim memlekette yaptı ama bi türlü görüşemedik aksilikler oldu :9:
aslında onu da normal arkadaşlardan görürdüm ama çok çok iyi bir dost çıktı.. seneler önce sevgilimden ayrıldığımda arkadaşlarım beni teselli edecek söz bulamazken o beni bir iki cümlesiyle resmen kendime getiri ve döktüğüm gözyaşlarına acıdım.. ne zaman da canım sıkkın olsa hisseder gibi mesaj atar bu huyu çok hoşuma gider..
ama artık netten tanımadıklarımla konuşmuyorum yolda da biri tanışmak istese kabul etmem tanıdıklarımın arkadaşları da tanışmak istedi onu da kabul etmedim.. önce benim görüp beğenmem lazım incelemem lazım başka türlü olmuyo bende :1:

netten bende birinle tanışmıştım çok üzüldüğüm olaylar oldu .adamın eski sevglisi bir türlü bırakmadı vs .sonra ben dayanamadım terk ettim .başıma kötü şeyler geldi oyalandım .okadar umut verildi ve sonuç boşşş yani.nette tanıştığın insana hemen güvenme .hee olmayacak diye birşey yok insanlar bir şekilde tanışıyor sonuçta bir tesadüf olur seni görmüştür bir yerde seni takip eder bulur bir şekilde olur .ama dedğim gbi güvenmeyeceksin önce .bağlanmadan önce düşüneceksin .net ortamı kötü bir ortam sonuçta dikkatli olmak lazım .üçkuruşluk insanlar değer görünce kendilerini bir halt sanıyor .

Back
X