ozel universitede okudugunu ogrenince muhtemelen zengin oldugunu düşündü.okulunu sormasının sebebi de zaten maddi gucun hakkında fıkır sahıbı olmak.bu kadar safmısın sen anlamıyomusn ? okan unıversteınde okuyan kıza 11 bın fıyat cekıp.biraz da pazarlık payı bırakıp 10 bin lirasını çalmaya çalışıyor.bu kadar basit olay.ben 2 sene once 2500 tlye bursada oldum ameliyat harika bir burnum var.fiyatlar ortalama 3000 tldirselam kızlar ben bu konuda çok çok araştırma yapmış biri olarak şunu söyleyeyim sakın fiyatları ucuz diye burnunuzu mahvetmeyin.Geçen sene çok heveslenip araştırmaya başladım.Her sitede reklamı çıkan Boğaziçi Tıp Merkeziyle mailleştim,dediğiniz gibi fiyatları çok makuldü ancak öncesi ve sonrası fotoları gönderdiklerinde herkesin burnunu mandalla sıkıştırmış gibi yada pinokyo gibi yaptıklarını gördüm,çok kötü burunlardı gerçekten bir tane bile güzeline rastlayamadım.Bilemiyorum belki de ben fazla mükemmelliyetçiyim.Neyse sonra YAKUP AVŞAR'dan randevu aldım.Profilden fotomu çekti oturdu tasarım için,nasıl bir burun istiyorsun dedi.Yüz hatlarıma uygun,doğal ve estetik olduğu belli olmasın dedim şaşırdı biraz bunları söyleyince.Güzel bir burun tasarladı gerçekten fotosunu da mail attı çok beğendim hala saklarım o fotoyu :) .Tabi en önemli kısım; ücreti sordum, onunla (kendisi gibi doktor olan eşi)Nazan hanım ilgileniyor dedi.Alt kata indim,Nazan Hanım ödüllerden başarılardan falan söz etti.Nerede okuduğumu falan sordu ve fiyat çıkardı.10 bin 500 lira dedi, ben yutkundum tabi.Yalnız dikkatimi çeken nokta benden önce giren kızla durakta karşılaştım size ne kadar ücret söylediler dedim 11 bin 500 dedi (kız Okan Ünv de okuyormuş).Anlamadım kişiye özel ücret mi söylüyorlar.Her neyse kızlar bir gün zengin olursam gidicem Yakup'a
ozel universitede okudugunu ogrenince muhtemelen zengin oldugunu düşündü.okulunu sormasının sebebi de zaten maddi gucun hakkında fıkır sahıbı olmak.bu kadar safmısın sen anlamıyomusn ? okan unıversteınde okuyan kıza 11 bın fıyat cekıp.biraz da pazarlık payı bırakıp 10 bin lirasını çalmaya çalışıyor.bu kadar basit olay.ben 2 sene once 2500 tlye bursada oldum ameliyat harika bir burnum var.fiyatlar ortalama 3000 tldir
Bu cumartesi 2 milyara olucamm
Saol arkadaşım herkes burda paylaşırsa ben listeye eklerim tek tek aramaktansa hepsini bi topikte görmek daha kolay olur ama paylaşım lzm tabi =)
Prof dr cemal aytemiz 3000-3500
paylaşımlarda dr ve bulundugu ılıde paylaşırsanız memnun olurum[/QUOTE.
İl ankara prof dr cemal aytemize ameliyat oldum 3500 liraya
ben size en güncel bilgileri vereyim
Op. Dr. Güncel Öztürk 8 000 tl
Op. Dr. Emre İlhan 7 000 tl
Op. Dr. Barış Çakır 7 000 tl
Op. Dr. Yakup Avşar 12 000 tl
sevgili arkadaslarim,burun amaliyati yaptiracaksaniz ucretine cok diyi ucus olan doktorlara gitmeyin.Doktor iyimi ?isini biliyomu?iyi bir doktora ameliyat olun yoksa pisman olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?