Ortalama düşürme sorunu

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Herkese merhaba. Yılın başında okula ısınamamıştım ve ilk komitem oldukça kötüydü. Daha sonra sevmeye çalıştım ve gerçekten dönemde yüksek denebilecek bir ortalama yaptım. Şimdi finalde 30 alsam geçiyorum sınıfı. Ama sorun şu ki sınav 3 gün sonra ve ben hiç çalışmadım 30 yetiyo mantığıyla. Ya 30 bile alamayıp büte kalırsam diye içim içimi yiyor. Çalışmaya çalışıyorum ama birikmiş o kadar konu var ki nerden başlayacağımı bilemiyorum. Bu 3 günde napmalıyım da kendimi motive etmeliyim inanın yataktan çıkmak istemiyorum.

En çok soru çıkma ihtimali olan yere çalış. calismazsan kendini gerçekleştirir dusuncen.

Önce yataktan çık, sonra kitaplarını aç.
Kocaman 3 günün var önünde, neler neler çalışılmaz, 1 günde 3 sınava girdiğim oluyordu. Yapabilirsin. :KK66:

Tum konularin listesini yap aklinda bir siraya koy. En onemli olanlardan basla. Bilmiyorum oru tutuyor musun. Tutuyorsan iftar sahur arasi uyuma. Sabahlari 8'den gec kalkma ve tum gun calis. Yetiştirirsin

Bir baslasan devami gelir.

Baslayamadigin icin bu sikinti.

Once plan yap su konulari su gun su konulari su gun calisacagim diye.

En cok soru cikacak konuyu sinavdan bir gun onceye koy. Cunku sinavdan bir gun once algilarinin en acik oldugu zaman olacak.

Birde geçeyim yeter mantigindan kurtul. 30 alsam yetiyor diyip 30 alma her sinavdan alabildigin en iyi notu almaya calis.

Cunku geceyim yeter mantigindaki insanlarin cogu okul uzatatiyorlar.

Benim gozlemledigim bu.

Kolay gelsin.

Gecmiş yıllarda çıkmış sorulara, cevapları ile birlikte çalışabilirsin
Birde kitap vs değilde ders notlarından hızlıca çalış , fotokopicilerde olurdu bizim zamanımızda, hala not tutanlar vardır sanırım

Back
X