Kızlar sorunum şu; Bizim kayınvalidemle aramız pek iyi değil. Nişanlılık evresinde ve yeni evli oldugum dönemlerde yaptıklarından ötürü biraz uzagız. Yani ben hiç aramam kayınvalidemi oda aynı şekilde beni. Senede 2 defa bayramlarda gideriz en fazla 3 gün kalırız. o 3 günde bile oglum yaptıgı saçma sapan hareketler yüzünden sinir olurum neyse. Kayınvalidemleri bir aile dostu var. Eşimi dogdugunda hastaneye birlikte almaya gitmişler düşünün akrabadan ileri. Bu amca kanserdi ve Allah rahmet eylesin geçen hafta vefat etmiş. Kayınvalidem arayıp bizi haberdar etme tenezzülünde bulunmadı. Eşim annesini aradıgında tesadüfen ögrenmiş. Bende ben arıyayım baş sağlıgı için dedim. Eşimde bana arama ''ORTALIĞI KARIŞTIRMA DEDİ'' sebepte şu imiş; Annesini hiç aramıyormusum şimdi o kadını ararsaymışım annesi dermişki beni aramıyo komsumu arıyo. Allah aşkına ortada bir canaze var aynı şeymi. Bu durum beni acayip üzdü. Eşimle cumartesiden bu yana konuşmuyorum bu yüzden. Annesi kırılmasın diye beni çok rahat kırabiliyor. Üstelik hamileyim 4 aylık. Sinirden annen dogumumada gelmiycek kesinlikle istemiyorum dedim. Gerçi gelip misafir gibi bekliyo oda ayrı konu ama ben onu kesinlikle görmek istemediğimi söyledim. Hatalımıyım lütfen bir bakın.