Ortalık çok fena karıştı :(

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
kızlar öğlen eltim aradı kayınvalidem hakkında bir şeyler soyledı. kayınvalidem evlenmişti yeni evlendiği eşi onu aldatıyormuş kayınvalidem de smdı boşanmıyormuş 1 yıl sonra boşandığında hak alacakmış vs.vs. dedi. ben de bunu kendi eşime söz verdirerek kimseye solememesı için soyledım. esım de bunu bıldıgını zamanı gelınce bana soyledıgını soyledı. umursamadım konu kapandı. meğerse benim esim abisini aramış eltimin dedıkodu yaptığını soylemıs ve saydırmış,abiside eltımı aramış baya bı kızmış. eltımde bana yazıyor sımdı neden soyluyorsun dıye. kızlar kötü bi duruma dustum ağlıyorum su anda ben ne yapabılırım. esıme guvenmıstım oyle yapacağını dusunmedım. esımı de aradım onu ıstemedıgımı soyledım. cok uzgunum cok.

Haklısın üzülmekte eşin neden yemeden içmeden gitmiş abisine anlatmış ki...
Yapacak bişey yok özür dilemekten başka

Ayrıca herseyi koşup kocasına anlatan kadınlara da çok antipatik bakarım kusura bakma. Biri güvenmis bir şey söylemiş hemen eşe niye anlatilir hiç anlamıyorum.

esimde bılıyomus zaten bana söylememiş kmse. ben kotu nıyetlı deılım konuşma arasnda soyledım. sonra da aman bsver dedim

ben mi karıstırdım

Ama bakın kadın güvenip bir şey söylemiş başkasına söylemicektiniz. Bir şeyi başka birine söyletseniz mutlaka yayılıyor. Kocanız boşboğaz ve çok hatalı ama siz dilinizi tutsaydınız bunların hiçbiri olmazdı.

esimde bılıyomus zaten bana söylememiş kmse. ben kotu nıyetlı deılım konuşma arasnda soyledım. sonra da aman bsver dedim
Konuşma arasında söyledim diyorsun ama söz ver kimseye söyleme diye söz verdiriyorsun. Eltim söyle dedi böyle dedi...diye anlatıyorsun. Adam tabiki normal olarak arayacak abisini bu durumda.eşin dedikodu yapmis diyecek abisine.Ayrıca benim başıma gelse olaylar netleşene kadar ben de soylemem annemin özelini esime. Zamanı gelince söylerim. Bura tamamen sen karistirmişsin ortalığı.

Ama bakın kadın güvenip bir şey söylemiş başkasına söylemicektiniz. Bir şeyi başka birine söyletseniz mutlaka yayılıyor. Kocanız boşboğaz ve çok hatalı ama siz dilinizi tutsaydınız bunların hiçbiri olmazdı.
Arkadaşım kocası bosbogaz değil ki konu annesi sonuçta. Ben olsam da adamla aynı tepkiyi veririm. Mesela iki damat bizim annemizin evliligini bosanmasini konu etmiş dedikodulasiyorlar hadlerini bildiririm . Adam yine sabırlı adammiş.

Bahsi gecen kisi , KV yani kendisi esinizin annesi oluyor. Konu ve olay onunla ilgiliyken nasil sakin ve sessiz kalmasini beklediniz gercekten anlam veremedim. Sır sırdir. Ister kocamla ilgili bir sey desin ben gidip de soylemezdim. Tutmayi bilmek lazim ama bundan ders alin, olmusla ölmuse care yok.uzulmeyin.

Eşinize söylenmeyecek bir şey demişsiniz annesinin aldatıldığını normal mi karşılamasını bekliyodun. Eltiyle fiskos yap annesi hakkında sonra eşim gidip söyledi olsun.

bnce asıl konu iki oğlan kardeş annelerinin aldatıldıgını bıldıgı halde dedıkodu kısmını bırakıp gerekenı yapsalar ya ..
ayrıca böle bi konu olsa bnde eşime söylerim sonucta onun annesi böle bişeyi bilmesi gerekir..Eltinzde söylemeseydi ..Dedikodu ya yapanın elinde patlar ya yayayın yapıcak bişe yok...

Ben sana çok kızamadım ben de sen gibi davranırdım sanırım
Susamazdım eşime anlatırım
keşke eşin seni uyarı telefonda bunun dedikodusunu yapmayın deseydin. Abiye söylemesi pek hoş olmamış

Back
X