Ortalık çok fena karıştı :(

Eşinize laf arasında annesinin aldatıldığını söyleyip aman boşver mi dediniz yani?

uf bide anlasanız gerçkten. böyle bişey varmış dedım zaten ben hariç herkes biliyomuş bana soylememıs kımse. sonra esımede annesı soylemıs. zamanı gelınce sana solıcektım demıs. ben de hıc bı yorum yapmadım yanı mudahıl olmak ıstemedım. o anlamda

Eşinize söylenmeyecek bir şey demişsiniz annesinin aldatıldığını normal mi karşılamasını bekliyodun. Eltiyle fiskos yap annesi hakkında sonra eşim gidip söyledi olsun.

esımde bılıyomus bu olayı ben soyledıgımde sok olmadı yanı bıldıgı bıseymıs. bı tek ben bılmıyormusum

Ben sana çok kızamadım ben de sen gibi davranırdım sanırım
Susamazdım eşime anlatırım
keşke eşin seni uyarı telefonda bunun dedikodusunu yapmayın deseydin. Abiye söylemesi pek hoş olmamış

ben esıme yemın ettırdım söz verdırdım solemesın dıye cok uzgunum

Arkadaşım kocası bosbogaz değil ki konu annesi sonuçta. Ben olsam da adamla aynı tepkiyi veririm. Mesela iki damat bizim annemizin evliligini bosanmasini konu etmiş dedikodulasiyorlar hadlerini bildiririm . Adam yine sabırlı adammiş.

ama sadece soyledı benım bıldıgımı sandı ama bı tek eben bılmıyormusum herkes bılıyormus görümcem bıle.

Kocan anasına bakaydı eltine karısacağına. Sende herseyi söyleme cnm

Yasin kac merak ettim ya, insan annnesiyle ilgili seyi bide sır olarak guvendim diyerek anlatirmi? Hadi anlatiyosun eltinin niye adini veriyorsun. Kusura bakma ama ortalik karismak zorundaymis gercekten!. DEDIKODU... bende herseyi kocasina anlatan tiplere antipatik duruyorum gercekten! Ama iyi bir ders olmus olmali birdaha esine ailesiyle ilgili birsey anlatmazsin. Esin biliyormus onceden olsun, annesi hakkinda konusup sana anlatmak istememis demekki belki onur kirici oldugunu dusunmustur.

Eltinle her konustugun gidip kocaya söylenmez.esinde ayib etmis.gidip eltini kocasina sikayet etmis cocuk gibi ortaligi karistiran asil kocan.

eşininin durumu bildiği halde sana neden söylemediği şimdi anlaşılıyor

Iyi de ortaligi siz karistirmissiniz. Hem kadin kadina bir sohbet olmus, gidip kocaya yetistirmek nedir.

ortalığı karıştırmışsın evet,
ama yerinde olsam ben de karıştırırım,
belki eltinin adını vermek doğru değildir onu bilemicem.
ama eşimin annesi hakkında bu tarz bir şey duysam eşimden saklayamam.

burada eğer gelinlere söylememe kararı verildiyse o ailede herkesin buna saygı duyması gerekir elbette, ama konu size geldikten sonra eşinize söylemeniz bana abes ve yanlış gelmedi.

Ben şahsen duysam böyle birşey ya kv ile konuşmayı yada beklemeyi tercih ederdim.
Konu bana kadar geldiyse eşimin duymuş olacağını zaten bilirim.
Ayrıca konu eşinizin sizin yada eltinizin bilmesi değil.
Size öyle yada böyle söyleme denilen bir şey denmiş.
Ve siz söylemişsiniz. Bu gerçekten ayıp.
Bir daha ben olsam size hiçbir şey anlatmam.

Bak eşinde biliyormuş ama sana söylememiş. Sen ne diye duyduğunu dakikasında yetiştiriyorsun ya çok itici böyle her duyduğunu koşup kocasına anlatan kadınlar. Ben senin eltin olsam uzun süre çekerdin benden. Bide ortalık sebepsiz karışmamış baya sen karıştırmışsın ortayı

eltin sana kızıyor, sen eşini ara ona kız, eşin abisini arayıp ona kızsın, abisi eltine, eltinde sana tekrar.. kısır döngü devam etsin.
ayrıca şuan ağlıyorum deyince ağladığınız inandırıcılık kazanmıyor nedense anlatımınızda ve konu başlığınızda hiç hissetmedim üzgün olduğunuzu.
ve son olarak; bunu söylemekte iki amaç olabilir ya art niyetlisiniz ve ortalığı karıştırmak istediniz, ya da eltiniz dedikodu yaptığı için rahatsız oldunuz eşinize söylediniz ki eltinizi bir şekilde uyarsınlar. neticede hedeflenen amaca ulaşılmış

Dusunuyorum damatlar annem hakkinda aldatilmis, bosanacak diye dedikodu yapsa bende bozulurdum. Soylememen lazimdi. demekki annesinin icinde oldugu durum esine baya koymus ki konu hakkinda sana bile bisey dememis.

:KK9::KK9::KK9::KK9:Evet malesef ortalığı siz karıştırmışsınız. Birinci hata size bunu anlatan eltinizde. İkinci hata sizin bunu eşinize anlatmanızda. Üçüncü hata hatayı eşinizde görmenizde. Sıralama yapmak gerekirse 3>2>1
Gerçekler.

Edit: şimdi geldi aklıma. Eşinizin gidip kardeşini arayıp uyarması ne demek biliyor musunuz? Bundan sonra gerçekleşecek üç hatanın da önünü kapatmak demek. Erkek milletini seviyorum sanırım. Odunlar modunlar ama hakkaten bazıları adamlar. Eşinizi tebrik ettim, sizi gıcık etsede.

kızlar öğlen eltim aradı kayınvalidem hakkında bir şeyler soyledı. kayınvalidem evlenmişti yeni evlendiği eşi onu aldatıyormuş kayınvalidem de smdı boşanmıyormuş 1 yıl sonra boşandığında hak alacakmış vs.vs. dedi. ben de bunu kendi eşime söz verdirerek kimseye solememesı için soyledım. esım de bunu bıldıgını zamanı gelınce bana soyledıgını soyledı. umursamadım konu kapandı. meğerse benim esim abisini aramış eltimin dedıkodu yaptığını soylemıs ve saydırmış,abiside eltımı aramış baya bı kızmış. eltımde bana yazıyor sımdı neden soyluyorsun dıye. kızlar kötü bi duruma dustum ağlıyorum su anda ben ne yapabılırım. esıme guvenmıstım oyle yapacağını dusunmedım. esımı de aradım onu ıstemedıgımı soyledım. cok uzgunum cok.

Burada eşinin davranışında birşey yok adamın annesi
yanlış yapan sensin

eşiniz niye kızıyorsunuz ki siz eltinize verdiğiniz sözü tutmamışsınız, eşinizde size verdiği sözüo_O

Back
X