ortalık karıstı iyice:( yardım

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.547
498
Kızlarrrr imdattttt. Benim liseden tanıdıgım cok yakın bir arkadasım var (ayse), onun ailesinin baska bir sehirde de evleri var, oralılar, ben ayarladım haftaya gidecegim insallah.

bizim bir de erkek bir arkadasımız var (ali) bız hep uclu gezeriz hala daha. neyse, ayse beni davet ederken aliyi de davet etti kac kere sen de gel diye. aradan zaman gecti, tarihleri konusmaya basladık. ayse de ailesine soylemis böyle böyle su tarihlerde red ve ali gelecek diye. babası cok onaylamamıs, sebebi de aysenin evinin oldugu sehirde herkes onları tanıyor ve kucuk bir sehir ve babası da bu konuda cok hassas. yılın sadece uc dort ayı bu evde kaldıkları icin gelen giden de cok oluyor, evde yabancı bir erkegin olması hos olmazmıs, o yuzden erkek misafirin uygun olmadıgını söylemis. ayse de dedi ki "aman bosver biz ikimiz olalım kız kıza, onunla baska bir zaman tatile gideriz, zaten kız kardesim de ondan hic hoslanmıyor" (gercekten kız kardesiyle kavgalılar). ben de nsılsa o gelmeyecek diye aldım biletimi.

sorun su ki ayse aliye babasının onu istemedigini bir turlu soyleyemedi. sonucta cok sevdigimiz bir arkadasımız aliyi gercekten seviyoruz sadece simdi uc bes gun rahat oluruz kız kıza diye biraz isimize geldi babasının vetosu o kadar. ayse surekli bana soruyor ne desek, nasıl acıklayacagım falan diye. ali de bana soruyor ne zaman gidiyoruz diye, ben kem küm konuyu kapatıyorum ayseye sor dıyorum, ayseye söyluyorum ayse ben konusurum ama ne diyecegim kırmadan nasıl olacak bilmiyorum diyor bir ay oldu hala cocuga soyleyemedi.

benim gidecegim gun de geldi cattı. anneme anlattım, sen söyle direkt cocugu da oyalamayın, ayse nasıl soyleyecegini bilemiyor anlayısına sıgınarak kucuk yer vs babası kabul edemezmis diye sen acıkla dedi. ben de az once aliyle konustum, durumu acıkladım o da benim icin problem degil, ben bir otel ayarlarım orada kalırım ne olacak dedi :O

öyle bir sey de zaten hic olamz, aysenin ailesi de kabul etmez o zaman geldin madem gel kal derler ama onlar icin de sıkıntı olur, ali de kötu hısseder, garip bir durum olur otel kabul edilemez bir secenek zaten o yuzden hıc olmaz.

simdi ben ne yapacagım. ayseye soylesem niye sen söyledin diyecek ama onun soyleyecegi yoktu cocuk da beni arayıp duruyordu surekli ayse oyaladı durdu e benim geldigim gun yaklastı, ben gidince cocuk da diyecek bana niye haber vermedin benim basıma patlayacaktı. ne yapacagım simdi

keske gitmekten vazgectik deseydiniz aliye dicem de artik olan olmus. oturun hep birlikte guzelce konusun. ona gore karar verin

O kadar önemli arkadaşınızsa yalan söylemeyin bence. Ailesi kızlı erkekli gezip dolaşmasını istemiyormuş, laf olur diye dersiniz.

Bu sefer de kadın kılığına girerim demez inşallah

ayşeyle konuşun. otelde kalmasının ne sıkıntısı var ki? ayşenin ailesine söylemek zorunda değilsiniz sonuçta bunu. birlikte gezer eğlenirsiniz işte madem iyi arkadaşsınız. ama çocuğu istemiyorsanız bilemem.

Hayır yalan söylemeyin bence.

Otel mevzusuda ailesi için sıkıntiliymis dersiniz.
Geç kalmissiniz.
aliyle konustum simdi o haftaya burada yokmus ben de haftaya ayselerin son haftası ben de iki gunlugune gidecegim falan demeyi dusunuyorum. zaten o da burada olmayacak. aslında bes gun gidecegim ama iki gun diyecegim sadece en azından yuzde yuz yalan olmaz

O kadar önemli arkadaşınızsa yalan söylemeyin bence. Ailesi kızlı erkekli gezip dolaşmasını istemiyormuş, laf olur diye dersiniz.

off evet o bile olabilir aslında iyi fikir oyle bir sey soylersek direkt gelmesinin onunu kapatırız ama bilmiyorum cok inandırıcı olur mu

evet iyi arkadasız cok guzel olur aslında birlikte takılabilsek orada ama otel sizce de garip olmaz mı benim ailem hic kabul etmezdi mesela öyle bir seyı. cunku cocuk kalkıp gelmis ta nereden otelde kalıyor. bu sefer ailesi daha cok rahatsız olurdu sanki evlerinde istemiyorlarmıs gibi, mecbur gel kal demek zorunda kalırlardı, o zaman da iki taraf icin de sorun olur, ayse de huzursuz olurdu sebep oldugu icin, herkes icin hos olmazdı bence :/

siz bir şey söylemeyeceksiniz kızın ailesine. ali kendi ayarlamış gibi olsun. ayıp falan olmaz canım. konusu açılırsa öyle rahat edeceğini düşünmüş falan dersiniz nolcak.

Sırf şu mesaja gülmek için online oldum

Konu sahibi ne ısrarmış bu alideki de ille gelecek yani. Madem söyledin yine direkt söyle küçük yer diye babası onaylamamış sen şimdi gelme sonra tatile gideriz de.

off evet ben de cok guldum cocugu da cok seviyoruz da iste maalesef böyle bir durum var bir de bız kendimiz hep o gelmeyecek unutur dıye duusndugumuz ıcın ikili plan yaptık, kız kardesiyle plan yaptık, simdi cocuk ille de gelecegim diye tutturunca hem uzuldum hem de arada kaldım

siz bir şey söylemeyeceksiniz kızın ailesine. ali kendi ayarlamış gibi olsun. ayıp falan olmaz canım. konusu açılırsa öyle rahat edeceğini düşünmüş falan dersiniz nolcak.
evet öyle soylenebilir bu iyi fikir. benim icin fark etmez aslında ama sanki ayse alinin gelmesini cok istemiyormus gibi geldi bana. o davet etti sonucta ama babası olumsuz konusunca o da istemedi belli ki huzursuzluk olur evde diye.

evet öyle soylenebilir bu iyi fikir. benim icin fark etmez aslında ama sanki ayse alinin gelmesini cok istemiyormus gibi geldi bana. o davet etti sonucta ama babası olumsuz konusunca o da istemedi belli ki huzursuzluk olur evde diye.

siz önce ayşeyle konuşun durumu anlatın. bu fikri de onunla paylaşın. illa istemiyorum derse o zaman ya siz ya o söylersiniz aliye uygun değilmiş ortam diye.

Bu sıcakta demez inşallah.
Ağdası var,kapalı kıyafet sıkıntısı var ayy, var kere var .
Aklıma o kadın kılığına giren erkek filmleri geldi

Ayse gibi insanlara sinir olurum, 1 aydir cocugu oyalamanin ne geregi var, insanlar kendince hazirlik plan yapiyo.

Abartmaya gerek yok bence ya çocuk demis kalayim otelde zaten. Kalıversin. Otele yerlestikten sonra söylersiniz o da orda diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…