- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
annem de öyle dedi gittigini söyleme o zaman bosver diye. sanırım öyle yapacagım ben de. baska bır sey gelmedi aklımakeske gitmekten vazgectik deseydiniz aliye dicem de artik olan olmus. oturun hep birlikte guzelce konusun. ona gore karar verin
annem de öyle dedi gittigini söyleme o zaman bosver diye. sanırım öyle yapacagım ben de. baska bır sey gelmedi aklıma
aliyle konustum simdi o haftaya burada yokmus ben de haftaya ayselerin son haftası ben de iki gunlugune gidecegim falan demeyi dusunuyorum. zaten o da burada olmayacak. aslında bes gun gidecegim ama iki gun diyecegim sadece en azından yuzde yuz yalan olmazHayır yalan söylemeyin bence.
Otel mevzusuda ailesi için sıkıntiliymis dersiniz.
Geç kalmissiniz.
off evet o bile olabilirO kadar önemli arkadaşınızsa yalan söylemeyin bence. Ailesi kızlı erkekli gezip dolaşmasını istemiyormuş, laf olur diye dersiniz.
Bu sefer de kadın kılığına girerim demez inşallah
evet iyi arkadasız cok guzel olur aslında birlikte takılabilsek orada ama otel sizce de garip olmaz mı benim ailem hic kabul etmezdi mesela öyle bir seyı. cunku cocuk kalkıp gelmis ta nereden otelde kalıyor. bu sefer ailesi daha cok rahatsız olurdu sanki evlerinde istemiyorlarmıs gibi, mecbur gel kal demek zorunda kalırlardı, o zaman da iki taraf icin de sorun olur, ayse de huzursuz olurdu sebep oldugu icin, herkes icin hos olmazdı bence :/ayşeyle konuşun. otelde kalmasının ne sıkıntısı var ki? ayşenin ailesine söylemek zorunda değilsiniz sonuçta bunu. birlikte gezer eğlenirsiniz işte madem iyi arkadaşsınız. ama çocuğu istemiyorsanız bilemem.
evet iyi arkadasız cok guzel olur aslında birlikte takılabilsek orada ama otel sizce de garip olmaz mı benim ailem hic kabul etmezdi mesela öyle bir seyı. cunku cocuk kalkıp gelmis ta nereden otelde kalıyor. bu sefer ailesi daha cok rahatsız olurdu sanki evlerinde istemiyorlarmıs gibi, mecbur gel kal demek zorunda kalırlardı, o zaman da iki taraf icin de sorun olur, ayse de huzursuz olurdu sebep oldugu icin, herkes icin hos olmazdı bence :/
O kadar önemli arkadaşınızsa yalan söylemeyin bence. Ailesi kızlı erkekli gezip dolaşmasını istemiyormuş, laf olur diye dersiniz.
off evet ben de cok guldum
Sırf şu mesaja gülmek için online oldum
Konu sahibi ne ısrarmış bu alideki de ille gelecek yani. Madem söyledin yine direkt söyle küçük yer diye babası onaylamamış sen şimdi gelme sonra tatile gideriz de.
evet öyle soylenebilir bu iyi fikir. benim icin fark etmez aslında ama sanki ayse alinin gelmesini cok istemiyormus gibi geldi bana. o davet etti sonucta ama babası olumsuz konusunca o da istemedi belli ki huzursuzluk olur evde diye.siz bir şey söylemeyeceksiniz kızın ailesine. ali kendi ayarlamış gibi olsun. ayıp falan olmaz canım. konusu açılırsa öyle rahat edeceğini düşünmüş falan dersiniz nolcak.
evet öyle soylenebilir bu iyi fikir. benim icin fark etmez aslında ama sanki ayse alinin gelmesini cok istemiyormus gibi geldi bana. o davet etti sonucta ama babası olumsuz konusunca o da istemedi belli ki huzursuzluk olur evde diye.
Bu sıcakta demez inşallah.O kadar önemli arkadaşınızsa yalan söylemeyin bence. Ailesi kızlı erkekli gezip dolaşmasını istemiyormuş, laf olur diye dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?