• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortalik or.sssp na gitmis olma ihtimali var

Nedenoldu

Varlıgın BinbirÖmre Bedel
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
5.126
12
158
Bi kac zamandir hissikalben vuku ile kotu seyler hissediyordum.onceleri acaba aldatiyormu hissine kapilip bi konusma yaptim guzelve mantikli medeni sekilde konustuk ama ben tlf takib8ne basladim herseyi unutmus gibi sessizce tlf aramalari mjlar vs.esim cok teknolojik degildir illa bi falso yakalarim dedim.vee bi aksam yakaladim.silmeyi unutmus birisni defalarca aramis aradigi kisi mj atmis vs vs ben numarayi alip ehmen kendi cebimde kaydettim.watsupa baktim.ne goreyim ortalik mali bi ors...p
Simdi fatura kesimini bekliyorum fatura detaylariyla hangugun kac kere aramis vs bakicam ama nasil bi konusma yapicam .konusmadan sonra hic bisey eskisi gibi olmayac biliyorum.basina boyle bisey gelen varmi?11 yilimiz olacak 20 gun sonra 2 cocugmz var.
Aslinda ben nasil bi konusma yapayim.yada gormezdenmi geleyim etrafimda danisabilecegim.kimse yok saygin kisikleriz ailecek .

Ortalık o.... ne çirkin sıfat. Öyle bile olsa ona değil ona gitmeyi midesi alan koca kişisine çok iyi bir sıfat bulurum.

Hala görmezden mi geleyim diyebiliyorsunuz.
Bence görmezden gelmeyin izin veriyorum açık açık yap deyin olsun bitsin daha az yorucu olur takipten. .

Görmezden gel tabiiki, ne olcak alt tarafı ortalık bilmem nesini aramış defalarca. Hay Allah ne var bunda kız?

Al telefonu başına çal, ne demek sineye çekmek? Nasıl miden alıp o adamı koynuna alacaksın? Evde helali varken herkesle yatıp kalkana giden adamin midesinden şüphe ederim, ne istiyorlar Allah'indan belalarını mı?

bu tür durumlar bana hep komik geliyor

eşiniz gayet açık sizi ayakta uyutuyor siz sinsice naparım nasıl yaparım vs kısmını düşünyosunuz

o adamın suratına nasıl bakılır nasıl bişey olmamış gibi davranılır aklım almıyor

anında yüzüne vururum

birde bu tabir kadına karşı hoş olmamış

herhangi bir kadın şu bu o

ne farkederki? kusur eşinizde

Sizin muhatabınız Kadın değil, eşinizdir...
Tanımadığınız bir Kadın a küfür etmektense önce eşinize bir bakın ve ona küfür edin.

Diğelim ki Kadının mesleği, ama şunu da unutmayın hiç bir Kadın isteyerek o mesleği yapmaz... bir çoğu çaresizlikten, bir çoğunu zorla kaçırmışlar...

Bizim gibi insanlar için konuşmak kolay tabi... kapı gibi ailelerimiz var.

Ama düşünsenize sizde çaresiz bir hayat geçirseydiniz ???

Bu arada aldatılmayı beli ki kabul edeceksiniz. O zaman hiç değilse susun da gururlu olduğunuzu gösterin eşinize!

ortalık o.. su ile normal o.. farklımı diye düşünmeden edemedim..
size gelince arkadaşım Allah yardımcınız olsun öncelikle. kocanızla belgeleri elde edinceye kadar dayanabilecekseniz konusmayin ..çünkü hemen konuşursanız yalanlamaya baslayip herseyi örtbas edecektir. onun icin sakin kalıp herseyi belgelendirin. gerekirse ekran fotolari alın..sonra konuşun..bosanin diyemem uzun sureli bir evlilik ve cocuklar var çünkü.. andropoza girmiş ve kendini ispatlama çabalarında olabilir mi kocanız acaba?

Back
X