Bi kac zamandir hissikalben vuku ile kotu seyler hissediyordum.onceleri acaba aldatiyormu hissine kapilip bi konusma yaptim guzelve mantikli medeni sekilde konustuk ama ben tlf takib8ne basladim herseyi unutmus gibi sessizce tlf aramalari mjlar vs.esim cok teknolojik degildir illa bi falso yakalarim dedim.vee bi aksam yakaladim.silmeyi unutmus birisni defalarca aramis aradigi kisi mj atmis vs vs ben numarayi alip ehmen kendi cebimde kaydettim.watsupa baktim.ne goreyim ortalik mali bi ors...p
Simdi fatura kesimini bekliyorum fatura detaylariyla hangugun kac kere aramis vs bakicam ama nasil bi konusma yapicam .konusmadan sonra hic bisey eskisi gibi olmayac biliyorum.basina boyle bisey gelen varmi?11 yilimiz olacak 20 gun sonra 2 cocugmz var.
Aslinda ben nasil bi konusma yapayim.yada gormezdenmi geleyim etrafimda danisabilecegim.kimse yok saygin kisikleriz ailecek .
Simdi fatura kesimini bekliyorum fatura detaylariyla hangugun kac kere aramis vs bakicam ama nasil bi konusma yapicam .konusmadan sonra hic bisey eskisi gibi olmayac biliyorum.basina boyle bisey gelen varmi?11 yilimiz olacak 20 gun sonra 2 cocugmz var.
Aslinda ben nasil bi konusma yapayim.yada gormezdenmi geleyim etrafimda danisabilecegim.kimse yok saygin kisikleriz ailecek .