• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortalik or.sssp na gitmis olma ihtimali var

Bi kac zamandir hissikalben vuku ile kotu seyler hissediyordum.onceleri acaba aldatiyormu hissine kapilip bi konusma yaptim guzelve mantikli medeni sekilde konustuk ama ben tlf takib8ne basladim herseyi unutmus gibi sessizce tlf aramalari mjlar vs.esim cok teknolojik degildir illa bi falso yakalarim dedim.vee bi aksam yakaladim.silmeyi unutmus birisni defalarca aramis aradigi kisi mj atmis vs vs ben numarayi alip ehmen kendi cebimde kaydettim.watsupa baktim.ne goreyim ortalik mali bi ors...p
Simdi fatura kesimini bekliyorum fatura detaylariyla hangugun kac kere aramis vs bakicam ama nasil bi konusma yapicam .konusmadan sonra hic bisey eskisi gibi olmayac biliyorum.basina boyle bisey gelen varmi?11 yilimiz olacak 20 gun sonra 2 cocugmz var.
Aslinda ben nasil bi konusma yapayim.yada gormezdenmi geleyim etrafimda danisabilecegim.kimse yok saygin kisikleriz ailecek .
Bu saygınlığınızdan mı kocanızın gözü dışarda acaba!

tek derdiniz fotograftaki kadinin namuslu yada namussuz olmasi mi ya.. bence kocanla otur konus eger artik sevgi yoksa zaten bitmistir. kurcalamis gibi yapma telefonunu sadece fatura yuksek geldi diyio dokum istedigini bu yuzden aldigini soyle dokumu. sonucta 2 evladin var karar senin ama ne olursa olsun evli bi erkekle yazisan konusan bi kadin da havali bi is kadini olsa da sokakta yol kenari da olsa bence ayni...

Arkadaslar sahsen ben kufure takilmadim.Haza hanimefendi essiz bir kraliyet uyesi degilim. Bu kufur maalesef erkek zihniyetiyle toplumumuzda yer etmis asagilik bir kufurdur. Kadinin resmini gördüğünü soyledi ne gördüğünü soylemedi. Bizim toplumumuzda bir kadina o. Demek icin ornek veriyorum sari sacli olmasi kafii ( su an sariyim ) . Kadini bir sebeple o.. olarak nitelendirmis lakin kadinin adamin evli oldugundan bile haberi olmayabilir. Ve diyelim hayat kadini ne yapacagiz ? Tum genelevleri yakip tum hayat kadinlarini oldurursek ihanetten kurtulacak miyiz ? Bir kadin olarak hayat kadinligi yapmayi aklim beynim almiyor. Bu yolla para kazanmak beynimi yakiyor ama caresizlik zayif karakter yani bilemiyorum cevaplarini Allah hicbir kizimizi kadinimizi caresizlige dusurmesin. Hayat kadinlari orada sabir duruyor gidip gitmemek erkeklerin secimi..bu arz talep meselesi. Hayat kadinligi mesru kilip kilmamamiz bisey degistirmiyor. Siz kocalariniza tirnak kadar guvenmiyorsunuz o yuzden 0 tehlike olsun ki huzur bozulmasin diyorsunuz.
Bazıları için askılı bluz giyenler bazıları icin çiçekli elbise giyenler bazılarına yarim kollu body giyenler kötü kadın
Bizim toplum bir kadina direkt o yaftayi vurmaktan çekinmez
Ayrıca kadın öyle bile olsa niye eş bu öfkeden nasip almiyor sorusu hala geçerli

ya arkadaslar bi kadinin namusunu neresinde ariyonuz. burda bi yuva yikilmak uzere..az bile soylemissin he eger kocanda evli oldugunu sakliyosa o da simdi bisey dicem 3 gun uzaklastirma alcam... neyse kadini gec yavrum kocan ne ayak

Canım evli değilim ama seni anlayabiliyorum.O işi meslek olarak yapan birisi de olsa bir yuvanın yıkılmasına neden olabilir.Duydum daha once.Hatta sırf bu yüzden yuvasını yıkıp öyle insanlarla evlenenleri de duydum.
Öncelikle ihtimal üzerine hareket etmektense bekle.Netlestir.
En az o bayan kadar eşin de suclu canim.
Ama yıllardan beri aynı yastığa baş koydugun eşine konduramıyorsun malesef.Ben de olsam konduramazdım.
Zamana birak.takip et.kikusu çıkar elbet.

Back
X