Arkadaslar sahsen ben kufure takilmadim.Haza hanimefendi essiz bir kraliyet uyesi degilim. Bu kufur maalesef erkek zihniyetiyle toplumumuzda yer etmis asagilik bir kufurdur. Kadinin resmini gördüğünü soyledi ne gördüğünü soylemedi. Bizim toplumumuzda bir kadina o. Demek icin ornek veriyorum sari sacli olmasi kafii ( su an sariyim ) . Kadini bir sebeple o.. olarak nitelendirmis lakin kadinin adamin evli oldugundan bile haberi olmayabilir. Ve diyelim hayat kadini ne yapacagiz ? Tum genelevleri yakip tum hayat kadinlarini oldurursek ihanetten kurtulacak miyiz ? Bir kadin olarak hayat kadinligi yapmayi aklim beynim almiyor. Bu yolla para kazanmak beynimi yakiyor ama caresizlik zayif karakter yani bilemiyorum cevaplarini Allah hicbir kizimizi kadinimizi caresizlige dusurmesin. Hayat kadinlari orada sabir duruyor gidip gitmemek erkeklerin secimi..bu arz talep meselesi. Hayat kadinligi mesru kilip kilmamamiz bisey degistirmiyor. Siz kocalariniza tirnak kadar guvenmiyorsunuz o yuzden 0 tehlike olsun ki huzur bozulmasin diyorsunuz.