Ortamlarda eğreti durmak

Maalesef yok ben çok durmuyorum yazları burdayım genelde covid olmasa yazin da gelmeyecektim
Zaten iki kız kardeşmişsiniz. Öyle gitmek zorunda kaldığınız yerlerde ikiniz bir olup kimse ile muhatap olmadan gülüp eğlenin. İnsanları ve düşüncelerini ne kadar umursamazsanız onlar da o kadar çabuk unutur

Okudum konunu da ne desem bilemedim, sacma sapan alakası olmayan insanlar dahil olmus aıle arası halledilircek meseleye herkes karısmıs.
Bence gorme duyma, eksik olsunlar.
Arkadaş cevren vardır mutlaka, kendı arkadaslarınla kardesınle takıl.

Bence sizin üzüldüğünüzü fark ettikleri için özellikle yapıyorlar bunu. Konu siz değilsiniz onlar birini ezmek istiyorlar kendi egolarını tatmin etmek için ve sizde bunu başarabildiklerini görüyorlar ve bilerek o kızla ilgileniyorlar, o kıza iyi davranıp sizin suratınızı davranışlarınızı izliyorlardır. ve siz sinir oldukça birini eziklemekten mutlu oluyorlardır. Basit tipler! O yüzden de gitmediğinizde soruyorlardır. Çok basitler. Bunların davranışını önemsemezseniz sizi sinir edemediklerini anlarlarsa bırakacaklarını düşünüyorum. Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza, lütfen kimsenin ilgisini beklemeyin düğüne davete gitmeden hatırlatın kendinize ki sizi sinir edemesinler.

Sırf iki saat düğününüze gelip oturacaklar diye bu çile çekilmez. En iyisi bu ortamlara hiç girmemek gerilmemektir....

Dünyaya bir kere geldik lütfen onu da insanları memnun etmek için çöpe çevirmeyelim....

Sırf iki saat düğününüze gelip oturacaklar diye bu çile çekilmez. En iyisi bu ortamlara hiç girmemek gerilmemektir....

Dünyaya bir kere geldik lütfen onu da insanları memnun etmek için çöpe çevirmeyelim....
Aynısını bende diyorum isterseler hiç gelmesinler daha iyi ama kadın sürekli bizi götürmek istiyor. Çok kavgasını ettik. Bizi gitmedigimizde sürekli soruyorlarmış mahçup oluyormuşmuş.

Bence sizin üzüldüğünüzü fark ettikleri için özellikle yapıyorlar bunu. Konu siz değilsiniz onlar birini ezmek istiyorlar kendi egolarını tatmin etmek için ve sizde bunu başarabildiklerini görüyorlar ve bilerek o kızla ilgileniyorlar, o kıza iyi davranıp sizin suratınızı davranışlarınızı izliyorlardır. ve siz sinir oldukça birini eziklemekten mutlu oluyorlardır. Basit tipler! O yüzden de gitmediğinizde soruyorlardır. Çok basitler. Bunların davranışını önemsemezseniz sizi sinir edemediklerini anlarlarsa bırakacaklarını düşünüyorum. Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza, lütfen kimsenin ilgisini beklemeyin düğüne davete gitmeden hatırlatın kendinize ki sizi sinir edemesinler.
Teşekkür ederim.

Aynısını bende diyorum isterseler hiç gelmesinler daha iyi ama kadın sürekli bizi götürmek istiyor. Çok kavgasını ettik. Bizi gitmedigimizde sürekli soruyorlarmış mahçup oluyormuşmuş.
Siz gitmedikçe zamanla alışır. İnsanlar birbirini özlediği sevdiği için sormuyor. Bir dedikodu bir açık yakalayabilir miyim diye soruyor .

Merhaba hanımlar
Bundan iki sene önce severek evlenmek için yola çıktık ve ne yazık ki ailem istemedi sorunlar çıkardı sonrasında ihanetini öğrenerek ayrıldım. Olay bu kadarla kalmadı yaşadığımız yer küçük bir yer ve herkes akraba. Eski erkek arkadaşım üniversite okuyup bir dönem çalıştığım yerdendi. Hakkımda ailemin yaşadığı yerde çirkin asılsız dedikodular çıktı. Netten eski erkek arkadaşımla resmimizi alıp vatsapta muhabbetini edip gülenleri de duydum. Whatsap olayını yaptığını duyduğum aileden bizimle akran olan kizin birine en son dayanamayıp instagramdan saydırdım. Tabi bunla da kalmadi o kişinin akrabası bize göz dağı vermek için aradı. Annem de musade etmeden ağızlarının payını verdi. O kızın Kuzeni bana yazdi onun ağzının payını da ben verdim ama diğer akrabalara olayı kendilerince anlatmış olacaklar ki herkes bize kötü oldu özelikle akrabalardan yaşıt akrabamız olan kızlar. Bir dönem dogru düzgün konuşmadılar. Ben çalışıyordum çok farketmedim ama annemi gittiği yerlerde akrabalar dışlıyorlarmış doğru düzgün konuşmamışlar. Annem dolayisiyla ne kadar haklı olsak da içten içe üzülüyordu neyse bir buçuk sene böyle geçti. Konunun uzeri kapanır gibi oldu. Ben ve kiz kardesim bu süreçte gittiğimiz yerlerde yüz bulamadığımız için akrabaların hiç bir şeyine gitmek istemiyorduk ama yakın akraba olduğu için annem zorla götürüyordu. Köşede oturup geliyorduk.Anneme göre gitmezsek biz suçlu gibi olurmuşuz. Zaman geçti bir süre sonra akrabalar bize iyi olmaya başladılar. (Kavga ettiğimiz aile hariç.)
Burda bizim akranimiz bir kiz evleniyor çeyiz görmeye çağırdılar annem ve kiz kardesim gitti. Akrabalardan kizlar da varmış herkes dağıldıktan sonra yaşadığımız olayın konusu açılmış, kizlar demişler ki size haksızlık edildi biz sonradan farkettik @Mrsbiit e iftira atıldı hoş olunmayan şeyler söylendi falan. O kavga ettiğimiz kişilerin haksiz olduğunu soylemisler. Kiz kardeşim de fırsat bu fırsat kızlara tum yaşananları soylenen iftiraları anlatmış. Bizi haklı görmüşler. Boş yere suçlandığımı herseyin farkında olduklarını söylemişler. Ben bu olaylar yaşandıktan sonra dogru düzgün bir yere gitmiyordum ama gitmeye başladım. Gittiğim yerlerden zevk alamıyorum. Diğer kizlar o kavga ettigimiz akrabanın kızıyla çok içli dışlı oluyorlar. O ve onun kuzeni varken bizi görmezden geliyorlar dışlamamış gibi yapıyorlar ama dışlıyorlar. Fazla muhabbet etmiyorlar.
Bugün akranimiz kızın kınası vardı kiz kardeşim beni görmezden geliyorlar bir şeye tutmuyorlar diye akşamki kınaya gitmek istemedi. O oyle yapınca bende gitmedim. Nereye gitsek gene de eğreti duruyoruz dışlanıyoruz.
Bu hep böyle gider mi tavrımız ne olmalı neler onerirsiniz?
Omurgasız insanlarla içli dişli olmaktansa uzak olmak daha iyi. İkiyüzlü, nankör insanları çevremde tutmam. Oylesiyle olmaktansa tek takılmak daha iyi

Back
X