Ortaöğretimde başörtüsü yasağı kalktı

Ne zaman gündem değiştirilmek isterse hoooop türban devrede...
Neymiş efem özgürlükmüş. On yasındakı çoçuğa Türbanla özgürlük vereceğine, önce o çoçuklarla ilgili problemleri çöz sen.
50 bin çoçuk seks işçisi
1 milyona yakın çoçuk işçi
3000 e yakın çoçuk mahkum
Ve 130 bin çoçuk gelin.....
Bu memlekette çoçuklar, çoçukluklarını yaşayamaz hale Gelmişler, hala kalkmış on yaşındaki çoçuklara nasıl türban takarız Davası görüyorlar...
http://www.aktifhaber.com/turkiyedeki-cocuklarla-ilgili-sok-istatistik-971083h.htm

Basortusu takmanin ozgurluk neresinde bir de ben anlasam... Bir kere kadinin dogasina aykiri. Kadin...:DSuslenip puslenmek ister... Takip takistirmak ister... Gelin gibi suzulmek ister... Begenilmek ister... Hem de herkes tarafindan.. Kadin...:DCani birseye sikilsa gider berbere saclarina yeniden bir sekil verir.. Boyatir... Kuaforden cikti mi yeni sacina begeni ile bakilmasindan, hemcinslerinin bile imrenen bakislarindan haz alir... Ruhu oksanir... Mutlu olur.. Bir kadin begenilmekten mutlu olur, dunya kuruldugundan beri hem de... Kapanip butun bu dogal icgudulere bir set cekmenin, bunlarin hepsini kendine yasak etmenin ozgurluk neresinde?:KK64:

belki onların hormonlarında sorun vardır saraylım,ben bunca yazılan çizilenden sonra bunu anladım.

Orta öğretime türbanı sokmak demek gündem değiştirmek değil, gündemin ta kendisi..
Siz ülke gündemini takip eden birisi olarak bunu göremiyorsanız ben ne diyebilirim ki, yada benim hangi söylediğimle ikna olabilirsiniz..
Bundan çok değil 5-10 yıl önce "Yokkk canım benim ülkemde mi aslaaa" dediğimiz bir çok şeyi bugün yaşıyorsak bundan yine çok değil 5-10 yıl sonra burada tartışabilmemizin bile hayal olduğu gün konuşmak isterdim sizlen.

Ülkemizin tek sorunu başörtüsü değildir. Elimizdeki tek alet çekiç olursa bütün sorunları çivi gibi görmeye başlarız. Ülkemizin ve vatandaşlarımızın temel sorunlarının da başını örtmeyelim Soma Holding sorunumuzun başını örtmeyelim

Basortusu takmanin ozgurluk neresinde bir de ben anlasam... Bir kere kadinin dogasina aykiri. Kadin...:DSuslenip puslenmek ister... Takip takistirmak ister... Gelin gibi suzulmek ister... Begenilmek ister... Hem de herkes tarafindan.. Kadin...:DCani birseye sikilsa gider berbere saclarina yeniden bir sekil verir.. Boyatir... Kuaforden cikti mi yeni sacina begeni ile bakilmasindan, hemcinslerinin bile imrenen bakislarindan haz alir... Ruhu oksanir... Mutlu olur.. Bir kadin begenilmekten mutlu olur, dunya kuruldugundan beri hem de... Kapanip butun bu dogal icgudulere bir set cekmenin, bunlarin hepsini kendine yasak etmenin ozgurluk neresinde?:KK64:

Allah yarattığı kulunun fıtratını iyi bilir siz kafanızı yormayın. Bir laf vardır helal daire keyfe kafi diye. Bu saydıklarınız dışarıda yapılınca haram evet ama insanın eşine karşı yapması haramı helali bırakın sevap bile. Yani hem fıtri isteğinizi karşılayıp mutlu oluyorsunuz hem sevaba giriyorsunuz. Ayrıca kapanmak güzellerin güzelliğini korur, yaşı ilerleyip yaşlanan çirkinleşen bayanların da çirkinliğini gizler yani her bakımdan bayanlar için koruyucudur.Keşke dinimizi doğru öğrenseydiniz ya da doğru öğretilseydi de insanları da yanıltmasaydınız.

Çocukların mahalle baskısıyla kapanmasından endişeye kapılanlar(!) da olmuş. Neden o at gözlükleriniz medya tarafından 7/24 cinselliğe maruz kalan, cinsel obje olmayı meziyet sayıp yetişen gelişen nesli görmezden gelir ? Bu da bir nevi baskı hatta zihin yıkama değil mi?

Basi acik olanlar istediği gibi gidiyorsa basi kapalilarda istediği gibi gider. Cok özgürlük diye bahir anlar asil başörtüsüne karsi cikarak ozgurlugu engellemeye cami diyorlar. Avrupa ülkelerinde serbest olunca birşey yok biz yapınca sorun oluyor nedense laik olucaz ya

Allah yarattığı kulunun fıtratını iyi bilir siz kafanızı yormayın. Bir laf vardır helal daire keyfe kafi diye. Bu saydıklarınız dışarıda yapılınca haram evet ama insanın eşine karşı yapması haramı helali bırakın sevap bile. Yani hem fıtri isteğinizi karşılayıp mutlu oluyorsunuz hem sevaba giriyorsunuz. Ayrıca kapanmak güzellerin güzelliğini korur, yaşı ilerleyip yaşlanan çirkinleşen bayanların da çirkinliğini gizler yani her bakımdan bayanlar için koruyucudur.Keşke dinimizi doğru öğrenseydiniz ya da doğru öğretilseydi de insanları da yanıltmasaydınız.

Evet keşke din doğru öğretilse. Yalanla imanın birarada olmayacağı öğretilse. Kandıran bizden değildir ilkesi öğretilse Allah ile kul arasına kimse girmese. Herkes Kur'an-ı Kerim'e göre yaşasa

E="hocahanimm, post: 37025539, member: 578485"]sırf laf dalaşı yaratmak için yazılmış, çocukça yorum.. :) evet canım söz konusu zuppe olmak ve emek hırsızı olmaksa ben kendimi züppe olarak görmeyi yeğlerim :KK66:[/QUOTE]
Butun Basortululeride emek hirsizi olarak gormende iftira. Basortusundeki igneleri bile cikarttilar bundan haberin yok tabi

Ayrıca başörtü liler birilerine hesap mi verecek neden ikinci sinif insan misiz gibi muamele göreceğiz. Onlar kim oluyorlarda yasak koyacakları is istediğim yere istediğim gibi girerim hesabi mi da Allah a veririm

kesinlikle şu markanın reklamındaki gibi olmamalı cocukları kadın gibi göstermek nedir ki
fft99_mf4760462.Jpeg

buda olmamalı benim düşüncem bu
01t4.jpg

İslamiyet bir kabilenin veya bir bölgenin (Arabistan Yaımadası gibi) dğildir. Her coğrafyanın ve her iklimin kendine has kıyafetleri vardır. Tesettür ayeti de bu iklimlere göre şekillenir. Ne Koton ne de ...... Tesetür Giyim fabrikaı bundan rant elde etmesin

kesinlikle şu markanın reklamındaki gibi olmamalı cocukları kadın gibi göstermek nedir ki
fft99_mf4760462.Jpeg

01t4.jpg

Bu reklama gerçekten sinir oluyorum ben de..
---

İnancını yaşama özgürlüğü olsun tamam iyi hoş da..
Niyet önemli işte..
Bilemiyorum...
Bu arada konu lise(fakat ergenliğe girildiğinde olması gerek diye biliyorum).

fft99_mf4760462.Jpeg

01t4.jpg

Yeri gelmisken koton isi abartmis tvye gecmis reklamlari.

Dun ben baris manconun adam olacak cocuk programini izledim aklima esti birden. Imrendim cocuklarin o safliklarima masumlullarina. Hem baris mancoya hem cocukluguma aglarken buldum kendimi :) bunlar ne allah askina. Bjnlar cocuksa dun izlediklerim neydi?

kendini sergilemek isteyebilirsin bunu istemeyenler için de imkan yaratılmalıdır. özgürlük tam da burasında
sen kendini hekese gösterince mutlu oluryorsun ben sadece tek kişiyle sevdiğimle olunca
bunları ayırt edemezsin sen sanmıyorum mutluluğu çıplaklıkta aramışsın öncek sayfalarda bi söz paylaşmıştım alim söze tamda sana göre

kendini sergilemek isteyebilirsin bunu istemeyenler için de imkan yaratılmalıdır. özgürlük tam da burasında
sen kendini hekese gösterince mutlu oluryorsun ben sadece tek kişiyle sevdiğimle olunca
bunları ayırt edemezsin sen sanmıyorum mutluluğu çıplaklıkta aramışsın öncek sayfalarda bi söz paylaşmıştım alim söze tamda sana göre

Sadece kendini sergileyenler başı açık olanlar değildir.

Sadece kendini sergileyenler başı açık olanlar değildir.
yok kesinlikle açık olanlara lafım yok herkesin kendi seçimi
kapalı olupta neleri var görüyoruz çevremizde
insanın kalbi önemli insan ayrımı yapmaması önemli
ama bayanın uslübü tam da ayrımcı
o yüzden laflarım ona kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam

yok kesinlikle açık olanlara lafım yok herkesin kendi seçimi
kapalı olupta neleri var görüyoruz çevremizde
insanın kalbi önemli insan ayrımı yapmaması önemli
ama bayanın uslübü tam da ayrımcı
o yüzden laflarım ona kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam

Birbirimizi kırmayalım. İfademden dolayı siz kusura bakmayın.

özgürlükler arttıkça ortada tesettürlü diye birşey kalmayacak zaten, gidişat onu gösteriyor..

ortaöğretime giden çocukların şu kadarı cinsel istismara maruz kalıyor,şu kadarı aile içi şiddet görüyor,şu kadarı çocuk yaşta evlendiriliyor diye bir konu açılsa eminim bu kadar ilgi görmezdi.
kadesa sanki yazan sen değilsin bu günlerde. şaşırtıyorsun beni

Back
X