- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 18.582
- Puanlar
- 168
bir sürü veli kısıtlama seçeneği var çocuğu bile bile öteki yapmak bana saçma geliyor bu devirde tuşlu telefon bilmiyorum bu çocuk kursa vs gitmiyor mu 7 24 başında mısınızBir şeyin herkeste olması onun gerekli olduğu anlamına gelmez ki amaç iletişim ise tuşlu telefonda aynı amaca hizmet ediyor. Kızım var 10 yaşında akıllı saati var okula giderken alıyor yanına ki okulda kullanımı yasak çantada duruyor o nedenle ya da bahçeye ya da arkadaşlarının evine giderken oynamak maksatlı yanına alıyor böylece hem yerini tespit edip hemde gerektiğinde karşılıklı iletişim kurabiliyoruz. Birde tuşlu telefon aldım yazları yazlıkta kalıyor orada onu kullanıyor çünkü akıllı saatin şarj sıkıntısı var hemen bitiyor sadece arama yapabiliyor mesaj bile atmıyor o telefon ve iletişim için gayet yeterli oluyor.
Ben zaten öğrenciye kaç yaşında olursa olsun marka üst sınıf telefon almaya karşıyım. Çalışır alır ayrı mevzu.
Lisede akıllı telefon alınabilir ama ondada sosyal medya kısıtı olmalı. Çünkü internette herşeyin doğrusu kadar yanlışı da var uçsuz bucaksız bir dünya kontrolü çok zor baştan sınır koyulmazsa sonrası sıkıntı diye düşünüyorum.