Ortaokulda müdür yardımcılığı

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.564
2.045
83
Öğretmenler arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi , okulda ders saatim dolmadığı için müdür yardımcılığı teklif edildi sizce kabul edeyim mi bilmiyorum , 8 yıllık öğretmenim , şuan okulda müdür de yok. Okulumuz küçük 90 öğrenci var. Benim de bu sene kederde ihtiyacım var o yüzden aslında sıcak bakıyorum ama bilemiyorum tatillerim olmayacak artık. Daha önce idarecilik yapan uyarmak isteyen var mı , akıl verirseniz sevinirim

Öğretmenler arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi , okulda ders saatim dolmadığı için müdür yardımcılığı teklif edildi sizce kabul edeyim mi bilmiyorum , 8 yıllık öğretmenim , şuan okulda müdür de yok. Okulumuz küçük 90 öğrenci var. Benim de bu sene kederde ihtiyacım var o yüzden aslında sıcak bakıyorum ama bilemiyorum tatillerim olmayacak artık. Daha önce idarecilik yapan uyarmak isteyen var mı , akıl verirseniz sevinirim
okul ortamına bağlı biraz bu. Sıkıntılı bir okulda 10 öğrenciye idarecilik yapmakta zordur. Sıkıntının az olduğu okulda 500 öğrenciye idarecilik yapmak kolaydır gibi..
Okulu, ortamını bilen sizsiniz. Ona göre karar verin.

Ben müdür yardımcısı olarak çalıştım biraz rica minnet yapmak zorunda kaldım aslında ihtiyaçtan dolayı hiç gönlüm yoktu.Sonra geri döndüm öğretmenliğe.Bence okul mevcudu azmış dersiniz de yokmuş yapılabilir sonuçta öğretmen olma hakkınız elinizden alınmıyor.Ama ben evrak işi oldum olası sevmiyorum sınıfta olmaktan daha mutluyum .Onun dışında en büyük handikap tatilin daha az olması.Belki sever kalırsınız,bu kadar az mevcutlu bir okulda güzel bir deneyim olur diye düşünüyorum.

Back
X