Ortodonti tedavisi-diş teli varken estetik yaptıran var mı?

MelekBebek

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
567
182
303
34
Yurtdışı
merhaba kızlar,

ben burnumdan ameliyat olmak istiyorum aynı zamanda ortodonti tedavisi de görüyorum. bu şekilde ameliyat olup sorun yaşayan oldu mu? yoksa hiçbir sorun yaşamadınız mı?

teşekkürler şimdiden.

Diste nasil bir sorun vat.gecmis oldun.
Benimde dis etimde cekilme var:(
Yas 38 ilerleyen yıllarda hep gidermi bunlar Allah korusun.

merhaba kızlar,

ben burnumdan ameliyat olmak istiyorum aynı zamanda ortodonti tedavisi de görüyorum. bu şekilde ameliyat olup sorun yaşayan oldu mu? yoksa hiçbir sorun yaşamadınız mı?

teşekkürler şimdiden.
Benimde üst çenemde tel var bugün ameliyat günü aldım kbb doktorundan. Burnumda eğrilik ve her iki tarafta et var. Ve şeklini de düzeltmesini istedim. Tellerin Sorun olcağını sanmıyorum. Tellerimi gördü bir sorun olsa söylerdi herhalde. Ben doktorda kararsızım bugün içime sinerek ayrılmadım ordan. Siz burun ameliyatı için doktor araştırdınız mı?

Benimde üst çenemde tel var bugün ameliyat günü aldım kbb doktorundan. Burnumda eğrilik ve her iki tarafta et var. Ve şeklini de düzeltmesini istedim. Tellerin Sorun olcağını sanmıyorum. Tellerimi gördü bir sorun olsa söylerdi herhalde. Ben doktorda kararsızım bugün içime sinerek ayrılmadım ordan. Siz burun ameliyatı için doktor araştırdınız mı?

merhaba,

diş tellerine enerji verileceği için sorun olabileceğni ifade etmişti benim görüştüğüm kbb doktoru. sizin görüştüğünüz dr hangi şehirde ve ücret olarak ne söylediler? benimki Ankara ve 11bin civarı söyledi. biraz yüksek geldi ama bilemiyorum.

merhaba kızlar,

teşekkürler şimdiden.

Ben 3 ay önce ameliyat oldum benim de diş tellerim vardı hiç bir problem olmadı, doktorum sıkıntı olmaz demişti zaten.

merhaba,

diş tellerine enerji verileceği için sorun olabileceğni ifade etmişti benim görüştüğüm kbb doktoru. sizin görüştüğünüz dr hangi şehirde ve ücret olarak ne söylediler? benimki Ankara ve 11bin civarı söyledi. biraz yüksek geldi ama bilemiyorum.
istanbul 4bin dedi. ücret çok makul ama içime pek sinmedi . memnun olanlarda çok olumsuz yorumlarda var arada. kbb olarak iyi bir doktormuş ama estetik için benim aklım karıştı doğrusu.

merhaba kızlar,

teşekkürler şimdiden.
Merhaba, acaba ameliyatinizi oldunuz mu? Olduysanız bir sıkıntı oldu mu? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Simdiden tesekkurler

Merhaba, ameliyatiniz gercekleşti mi? Teller herhangi bir sorun yaratti mi? Cevaplayabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler

Merhaba, ameliyatiniz gercekleşti mi? Teller herhangi bir sorun yaratti mi? Cevaplayabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler
Hayır teller sorun olmadı ama telinizin olduğunu mutlaka doktorunuz bilsin çünkü daha dikkatli davranmaları gerekiyor ameliyat sırasında. Ben sorun yaşamadım. Sadece renkleri kararmıştı sanki biraz. ameliyat sonrası daha zor ilgili bir doktora ameliyat olun

merhaba,

Merhaba ben de ankarada ortodontist arıyorum bu fiyatı kimden aldiniz acaba tavsiye eder misiniz? Kızılayda bir yere gittim 5500 dedi baska bi yer 8000 tl fiyat verdi arada cok fark var karar vermek çok zor gerçekten

Ben oldum bir sıkıntı çıkmıyor. Sadece sonrasında ortodonti kontrolüme geç gitmek zorunda kaldım.

Back
X