ortodontik vizitten sonraki dayanilmaz agri

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Kizlar dun ilk vizitim vardi. Alta da ilk kez takıldı. Su an ölmek üzereyim. Hem agridan hem acliktan. Ne kadar surer? :(

En fazla bir iki gun surer. Kendini agriyi dusunerek degil baska seylere odaklanarak oyala. Ben ilk tel taktirdigim gunler spor salonuna gidip en zor en agir gelen egzersizleri yaparak beynimi baska bir agriya yonlendiriyordum. Evde oldugum zamanlarda ise "bunu ilkokul cocuklari takiyo onlar dayanirken bana noluyo aci yok rocky" seklinde kendimi motive ediyordum.

Geçmiş olsun, o ağrıyı çok iyi bilirim şimdilik sıvı şeyler tüket en fazla üç güne diner ağrın. Sonuca odaklan çok güzel olacak :10:

Cevaplar icin cok tesekkur ederim. Ağrı boynuma ve omuzlarima vurdu. Coook fenayim :(

Canim su an regl de oluyorum. Herhalde ondan. Minoset kullandim. Daha iyiyim ...

gecmıs olsun oncelıkle... bu ortodontık vızıt dedıgın sey damagı acıp taktıkları seymı aceba esımde o sekılde olacakta onun ıcın soruyorum

Kızlar teşekkür ederim.
Braket taktirmistim birkaç hafta önce. Bu da ilk ziyaretimdi canım. Sıktığı için ağrıdı. Alta da yeni taktı. O da dudaklarımı parçaladı vs :(
Ama pişman değilim tabi. Esin de benim gibi utanmasin senelerce ;) acele etsin

Back
X